• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime yalan söyledim affetmiş gibi yaptı

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
birlikteliğimize başlarken ona geçmişimdeki önemli bir olayı olduğundan farklı anlatmıştım. ilk zamanlar güvenemedim ne var ne yok dökmek istemedim. ilerleyen zamanlarda o konuyu açmak istemememe rağmen sık sık konusu açıldı ve yalan yalanı doğurdu.

onunla evlenmeye karar verdiğimde olayların aslını anlattım. bana çok kırıldı. ağır laflar etti. ama affetti. o gün bugündür her dediğimin altında bir şey aramaya başladı. eski güveni yerine gelmedi. bir akşam evde msnden konuşurken evde olmadığımdan şüphelenip kamerayı odada gezdirmemi bile istedi.

bugün yine böyle bir olayda yalan söylediğimi düşündü. bana ''sen insan ol. yalanlarına devam etme. yalanlarla yaşıyorsun.'' gibi laflar etti. son günlerde birbirmize karşı çok anlayışsızdık.

çareyi ayrılmakta buldum. konuşulacak bir şey varsa sonra konuşmamız gerektiğini, olayı dramatikleştirmek istemediğimi söyledim.

kim hata yapmaz ki? affetmediyse neden affetmiş gibi yaptı da ilişkimizi ikimize de zehretti? madem benimle ilişkide bulunmaya devam etti, neden attığım her adımdan şüphe duydu?

ilerleyen zamanlarda bakkala gitsem şüpheleneceğini düşündüğümden bu işi noktaladım. onu seviyorum. ama bana karşı olmayan güven ve saygısı, bana göre olan aşkından daha önemliydi.

bundan sonra ne yapmalıyım?

bak şimdi üzüldüm sen karabuke bizim memlekete gelin gidecektin hani :)
çok özel değilse konu nedir?

evlilikte güven çok önemli,
iki taraftan birinde güvensizlik başladıysa bocalanır ilişki..
noktalamakla iyi yapmışsınız madem bitirdiniz geri adım atmayın,
sevgilinizde saplantı olmuş bu durum evde olup olmadığınızdan bile şüphe etmiş:53:

Son düzenleme:
birlikteliğimize başlarken ona geçmişimdeki önemli bir olayı olduğundan farklı anlatmıştım. ilk zamanlar güvenemedim ne var ne yok dökmek istemedim. ilerleyen zamanlarda o konuyu açmak istemememe rağmen sık sık konusu açıldı ve yalan yalanı doğurdu.

onunla evlenmeye karar verdiğimde olayların aslını anlattım. bana çok kırıldı. ağır laflar etti. ama affetti. o gün bugündür her dediğimin altında bir şey aramaya başladı. eski güveni yerine gelmedi. bir akşam evde msnden konuşurken evde olmadığımdan şüphelenip kamerayı odada gezdirmemi bile istedi.

bugün yine böyle bir olayda yalan söylediğimi düşündü. bana ''sen insan ol. yalanlarına devam etme. yalanlarla yaşıyorsun.'' gibi laflar etti. son günlerde birbirmize karşı çok anlayışsızdık.

çareyi ayrılmakta buldum. konuşulacak bir şey varsa sonra konuşmamız gerektiğini, olayı dramatikleştirmek istemediğimi söyledim.

kim hata yapmaz ki? affetmediyse neden affetmiş gibi yaptı da ilişkimizi ikimize de zehretti? madem benimle ilişkide bulunmaya devam etti, neden attığım her adımdan şüphe duydu?

ilerleyen zamanlarda bakkala gitsem şüpheleneceğini düşündüğümden bu işi noktaladım. onu seviyorum. ama bana karşı olmayan güven ve saygısı, bana göre olan aşkından daha önemliydi.

bundan sonra ne yapmalıyım?

Bence sana bu sekılde cam ac sunu yap dıyosa kı guwenmıyorsa bu ılıskı coktan bıtmıs ılerıye donuk senle cıddı dusunmedııgı bellı unut gıtsın bu tıpte ınsanlarla gorusup kendıneden odun verme

Güven malesef tek kullanımlık birşey. Azaldığında asla düzelmiyor. Sadece biraz daha az şüpheleniyorsun ama hep içinde bir his oluyor. Keşke ilk yalanı hiç söylemeseydiniz.

sana bişey diyecem ama kırılma bitanem sizin ilişknızın temelleri yalan la atılmış zaten ne yapsan bu durumdan kurtulamazsın sevgiline de hak vermek gerek dogruyu söylediğin zaman ayrılmamasının sebebi sana karsı olan sevgisindendir. ama tabi duyglaryla hareket edip o da hata yapmıs ama sen en dogrusunu yapmıssın en azından kendine olan saygını gösterip işi noktalamıssın .zaten devam etseydiniz bile belki bi ömür bu yalanın önüne cıkıp duracaktı seni huzursz edecekti

Güvenimi kıran birine bir daha bende güvenemem
Güveni tekrar kazanabilmek çok zor
Belki erkek arkadaşın bu durumu aşabileceğini düşündü ama aşamamış belli ki

Kendimi gördüm biran, aynı duruma gelmişiz.
Benimki de affedemedi. Bir kere bitti mi yerine gelmiyor güven denilen şey
Seni anlıyorum insan daha ne olacağını bilmediği için her şeyi anlatamıyor
Bizim hatamız hiç anlatmamak yerine, yalanı sokmak olmuş sanırım..

Ben ona isteyerek yalan söylemedim.benim için yeni tanıdığım insanlarla konuşulmayacak kadar önemli bi konuydu. Güvenini yitirmekte haklı olabilir ona hak veriyorum. Ama madem bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı, madem bu kadar önemliydi, neden yalanımı öğrenince terk etmedi de iki tarafı da zehirlemeye devam etti? Ayrıca ona gerçekleri sonradan durduk yere ben itiraf ettim.

ben ikinizide haklı buldum canım
belliki anlatmak için zamana ihtiyacın varmış
ve kendiliğindende anlatmışsın
tamam o da haklı ama biraz anlayış gösterebilirmiş aslında
çünkü bazı şeyleri en baştan daha karşındakini tam olarak tanımadan anlatmak çok doğru değil
ve seni sırf bu sebepten yalancı ilan etmeside ayıp olmuş ,eğer birlikte olduğunuz süre içerinde yalanla ilgili başka sorununuz olamdıysa tabi
zaman ver bakalım ona, biraz kafasını toparlasın

bütün ipleri koparmak istemiyorum ama şu an sesini duymak da istemiyorum. umarım aramaz.

arayıp saçma sapan laflar ederse muhatap olma hiç canım
onun ayrılmayışınıda sevgisine bağlıyorum
sevginiz kuvvetliyse gerçekten , aşabilirsiniz gerçekten bak
herkezn bir olmuyor biraz zaman..

guvenimi kiran birine bir daha kolay guvenem guven kolay kazanilmiyor bir kere gitti mi geri gelmiyor keske bastan dogrulari anlatsaydiniz yalan hos bir sey degil en iyisi bastan anlatmali bunu surekli dile getirmesi de hos olmamis hic:19:

Son düzenleme:
Güven öldüyse, o ilişki yaşamaz .
Tamamen ipleri koparmak istemeseniz de, koparmanız en doğrusu aslında :/

ben yalan söyledııgın konuya gore degerlendırcektım,neyse tabi ki de yalan ıyı olmamıs,aynı seyı sende yasamak istemezsın.konu ne olursa olsun.
ama aşılamayacak bişi değil bence.sevgi kolay bulunmuyor,birbiriniz anlamaya çalısın.

aslında hepimiz bize yalan söylendiğinde ve bunu öğrendiğimizde sevgilimize karşı güven sorunu yaşarız ama o konu hakkında yalan söylemeniz her konu hakkında yalan söylecek olmanız demek değildir ki.. açıkçası ben olsam sevgilime "ben sana bu konularda ne zaman yalan söyledim, bu güvenmemek değil, beni apaçık seni aldatmakla itham ediyorsun" derdim. çünkü aldatmak sadece başka biriyle olmak demek değildir. senin evde olmadığını düşünüyor ya bu ne demek. belki de evde değil de başka biriyle olduğunuzu düşünüyor :S bu ona çıkar bence.

Senin de onun da kendine göre geçerli ve mantıklı sebepleri var
Böyle bir şeyi ben de yaşadım nişanlımla ilk zamanlarda
Güvenip anlatsan bi türlü çünkü daha yeni tanıyorsun
anlatmasan ilerde çıkacak o zaman ne olacak diyorsun
Haklı oldugun konusunda istikrarlı davran, ters değil ama..
Kırıcı olmadan tekrar zamanla güvenini kazanabilirsin

sevgilimin yalanını yakalasaydım ben de güvenmezdim belki. ama o yakalamadı. içim rahat etmedi ve ben gerçeği söyledim. çünkü onunla evlenmeye karar vermiştim. bu da bir şey değil midir? saklasaydım, gerçği hiç bilmeseydi şimdi beraberdik. suçum yalancılık mı dürüstlük mü çözemedim.

sevgilimin yalanını yakalasaydım ben de güvenmezdim belki. ama o yakalamadı. içim rahat etmedi ve ben gerçeği söyledim. çünkü onunla evlenmeye karar vermiştim. bu da bir şey değil midir? saklasaydım, gerçği hiç bilmeseydi şimdi beraberdik. suçum yalancılık mı dürüstlük mü çözemedim.

çok özel değilse yalan söylediğin konu neydi acaba.....yanı devam edersen daha sonradan aklına gelecek birşey mi?

Erkek arkadaşının tavrı ve paranoyaklığı senin ne konuda ve ne derece büyük bir yalan söylediğine bağlı?
Daha önce biriyle birlikte olup söylemediysen tabii ki haklı... Yani yalanın derecesi önemli...

Back