• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Test Uyguladım Doğru Mu?

Gecen başka bir konuda da kibarlik gaylik mevzulari geçti. Orda da belirtmistim kibar ve nazik konuşmak kadinsi gorunmeyi gerektirmiyor. Hödük filan da sevmem asla ama konuşmasi, elini kolunu koymasi "kadinsi" kibarliksa benim libido yerlere düşer ölür cekim alanimdan cikar bulamam. 😂
Belki adam gay veya bisex degil ama kibarliği "kadinsi" his veriyorsa sıkıntı olmasi normal bazi kadinlar için. Konu sahibi de rahatsizsa test uygulayacagina ayrilmali, ben oyle yapardim konu sahibi size de tavsiye ederim.
Kadinsilaşmadan da kibar olan erkekler var. 😬 Hödüklük başka.
Aynı şey bende de böyle işliyor, evet çok kadınsı hareketler libidoyu düşürüyor katılıyorum ama kadınsı hareketlerden ziyade kibar sessiz beyefendi diye tabir ettiğimiz kişilere de birçok erkek ve kadının acaba gay mı diye sorduğunu fark ettim. Türkiyede mutlaka bir şüphe oluşuyor insanları aklında. Buna benzer çok önyargılar var zaten. Klasik olanlardan biri de nazik olduğunuzda ezik ve edilgen görülüyor olmanız. Toplumsal çevrenin eğitim seviyesiyle de alakalı biraz.

Offf ciddi misiniz yaa cidden başka problem yok mu?? Böyle hissediyorsanız niye başladınız ki zaten? Eşcinsel birisi gayet de hissettirir kendini cinsel açıdan size ilgi duymayarak mesela???

Yazıklar olsun kk hatunları bu kadar yazmışsınız hiçbiriniz hipotez oluşturmamışsınız 😂
Hipotez: Eğer bir erkek pasif gay ise feminen iç çamaşırını seçer.
Hipotez gibi hipotez :21:

Konu sahibi boşluk içinde testini değerlendire dursun.

Hangi platformda bu soruya normal bir cevap gelir diye de düşünür umarım 😂
Bomboşuz işte kabul edin lütfen. Hiç bilmiyoruz böyle şeyleri. Öğrenmek için çaba da harcamıyoruz, bilgisiz bilgisiz oturuyoruz böyle.

Boyle test mi olur digeri duz beyaz don olacakti şıklar birbirine çok yakın olmaz
Gerçekten iyi misiniz ?

Maskülen tarz evren eşcinsel olmuyor, kadında maskülenlik ona daha kadınsı bir hava katıyor. Bence de takım elbiseli bir kadın çok çekici, eşim de çekici bulur eminim çiçekli elbiseli halden daha çok. Bu eşcinsel olduğu için değil, bir kadından hoşlandığından eminse, erkeksi giyim bile erkeğe çekici gelir. Hay olduğunu değil tamamen heteroseksüel olduğunu gösterebilir bu. Malesef bunun test yok hele ki attığınız fotolardan asla anlaşılmaz, ikisi de kadın iç çamaşırı😅 ama iki baksır atabilirsiniz biri kadınsı diğeri erkeksi… oradan daha iyi anlaşılır belki. Bu arada bazı gayler de kadınsı erkeklerden hoşlanıyor, aktif olanlar özellikle. Eğer öyleyse maskülen olanı seçmezdi…

Ben bu yüksek belli babaanne donlarından giyiyorum. Çok rahat.

Eklentiler

• Screenshot_20221109-202647_Trendyol.jpg
    Screenshot_20221109-202647_Trendyol.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 41
Back