• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime karsi duygularimdan supheliyim,onerilerinize cokk ihtiyacim var...kpsszede

Syhorkide

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
14
1
6
31
Arkadaslar,ben yeni uyeyim.aslinda bu konu icin actim uyeligi de diyebilirim.bu konuda bi profesyonel yardim da almaya calisiyorum ama yavas ilerliyor ve acikcasi benim bekleyecek gucum yok.kpss ogrencisiyim..sevgilimle cok guzel bir iliskim vardi .bu yil ikimizin de stresi,sorunlari var..su anki sıkıntı su ki sevgilimden biraz sogudugumu ve askimin azaldigini dusunuyorum..hatta ne yazik ki bu surecte bazi insanlarin ilgisiyle karsilasinca eger hos diyebilecegim insanlarsa ilgi duyabiliyorum.ama yargilamanizi istemiyorum,yanlis bir sey yapmiyorum ve iliskimi onarmaya calisiyorum.sevgilim cok esprili bir insan ve bazen soguk espriler de yapiyor ve ozellikle bu ozelligi benim hosuma gitmiyor ama onun disinda cok anlayisli sevecen hassas bir insan cok sey paylastik ve ben ayrilmak istemiyorum..bugun bir seyler yapmak adina o ders calisirken evinin onune gittim supriz yaptim bikac cikolata ve kahve verip dondum..boyle seyleri yapmiyoruz.en basta siirler sarkilar saatlerce konusmalar ama simdi bazej arkadasmisiz gibi hissediyorum.onerilerinize ihtiyacim var.bir sorun daha eklemek istemiyorum sorunlarima ve guzel baslayan bir seyi kotu noktalamak istemiyorum.biraz uzun oldu kusura bakmayin.simdiden tesekkurlerr ekleme::daha cok iliskimi kurtarmak ve ikimizin de su zor doneminde tekrar biraz olsun heyecanimizi geri getirebilmek icin ne yapabilirim? Onerilerinizi bekliyorumm :KK43:

Son düzenleme:
Aşk azalmış olabilir alışkanlıktan dolayi heyecan bitmiş olabilir ama sonuçta bi yasanmisliginiz var ondan ayrilmadan başkalarına bakmayın bişeler hissetmemeye çalışın sadece yasanmisliklarin hatirina bir ilişkiye devam edilmez :110:

Aşk azalmış olabilir alışkanlıktan dolayi heyecan bitmiş olabilir ama sonuçta bi yasanmisliginiz var ondan ayrilmadan başkalarına bakmayın bişeler hissetmemeye çalışın sadece yasanmisliklarin hatirina bir ilişkiye devam edilmez :110:
Tesekkur ederim, yani sadece yasanmisliklarin hatrina demeyelim de su an oyle zor bi donemdeyim ki ayrilmaya cesaretim yok ondan da kaynakli..ve gercekten beni cok seviyor cok iyi bir insan bunlar da sebep.haklisiniz baskalarina karsi set cekmeye karar verdim bu konuda zaten ve biseyleri onarmaya calisiyorum iliskide,tabi hemen sonuc almak istiyorum ki bu da olmiycsk bisey sanirim..

Tesekkur ederim, yani sadece yasanmisliklarin hatrina demeyelim de su an oyle zor bi donemdeyim ki ayrilmaya cesaretim yok ondan da kaynakli..ve gercekten beni cok seviyor cok iyi bir insan bunlar da sebep.haklisiniz baskalarina karsi set cekmeye karar verdim bu konuda zaten ve biseyleri onarmaya calisiyorum iliskide,tabi hemen sonuc almak istiyorum ki bu da olmiycsk bisey sanirim..
Biraz kendini dinle düşüncelerini gözden geçir en güzel çözüm yolu biraz uzaklaşıp kafa dinlemek ama hiçbirimizin buna fırsatı yok sanırım

Biraz kendini dinle düşüncelerini gözden geçir en güzel çözüm yolu biraz uzaklaşıp kafa dinlemek ama hiçbirimizin buna fırsatı yok sanırım
Aynen,bi de erkek arkadasimla dersanede okulda her yerde yanyanayiz bi yerden sonra yalama yapti gibi oldu bilmiyorum,ozleme yok bisey yok :/ bilmiyorum, nerde o eski gunleer,ahh :/

onu bir erkek olarak hoş bulmuyorsun seninki arkadaşlık ilgisini dönüşmüş bence. yol yakınken ayrılın çünkü ciddi anlamda sevsen başkasının ilgisi hoşuna gitmezdi..

eğer şuanda ayrılmazsan ve bu duyguların geçmezse yarın daha çok zorlanırsın ayrılmakta keşke ozaman ayrılsaydım dersin nolursa olsun beraber gün geçirdikçe bişekilde alışıyo insan hergün görmeye konuşmaya en gıcık olduğun tarafını bile özlüyosun. sonrada çıkmaza giriyosun. cesaretini toplayabilirsen ayrıl derim el ense olmadan

Back