Arkadaslar,ben yeni uyeyim.aslinda bu konu icin actim uyeligi de diyebilirim.bu konuda bi profesyonel yardim da almaya calisiyorum ama yavas ilerliyor ve acikcasi benim bekleyecek gucum yok.kpss ogrencisiyim..sevgilimle cok guzel bir iliskim vardi .bu yil ikimizin de stresi,sorunlari var..su anki sıkıntı su ki sevgilimden biraz sogudugumu ve askimin azaldigini dusunuyorum..hatta ne yazik ki bu surecte bazi insanlarin ilgisiyle karsilasinca eger hos diyebilecegim insanlarsa ilgi duyabiliyorum.ama yargilamanizi istemiyorum,yanlis bir sey yapmiyorum ve iliskimi onarmaya calisiyorum.sevgilim cok esprili bir insan ve bazen soguk espriler de yapiyor ve ozellikle bu ozelligi benim hosuma gitmiyor ama onun disinda cok anlayisli sevecen hassas bir insan cok sey paylastik ve ben ayrilmak istemiyorum..bugun bir seyler yapmak adina o ders calisirken evinin onune gittim supriz yaptim bikac cikolata ve kahve verip dondum..boyle seyleri yapmiyoruz.en basta siirler sarkilar saatlerce konusmalar ama simdi bazej arkadasmisiz gibi hissediyorum.onerilerinize ihtiyacim var.bir sorun daha eklemek istemiyorum sorunlarima ve guzel baslayan bir seyi kotu noktalamak istemiyorum.biraz uzun oldu kusura bakmayin.simdiden tesekkurlerr ekleme::daha cok iliskimi kurtarmak ve ikimizin de su zor doneminde tekrar biraz olsun heyecanimizi geri getirebilmek icin ne yapabilirim? Onerilerinizi bekliyorumm
Son düzenleme: