Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilime hediye olarak ceket olamk istiyorum nasıl ve nereden alabilirim? :)
Centone den alabilirsin, bence spor kesim birsey guzel olabilir.Simdi erkekler su kollari yamali gibi olanlardan falan giyiyor oyle birsey fena olmaz,renk olarakta ceket olduguna gore siyah,lacivert banko olur :)
bütçem kısıtlı çok pahalı bir şey alamam :) şöyle diyeyim sevgilim sarışın ve zayıf ona ne renk nasıl ne model ceket alayım kara veremedim aklımda lacivert var yakışır diye düşündüm ama :)
Yani o zaman dolasman lazim magazalari,indirimdekilerden biri denk gelir belki guzel birsey alirsin gitmeden once netten model bak begen bir fikrin olmus olur saticilarda yardimci oluyo zaten,bence lacivert gayet guzel..
bütçem kısıtlı çok pahalı bir şey alamam :) şöyle diyeyim sevgilim sarışın ve zayıf ona ne renk nasıl ne model ceket alayım kara veremedim aklımda lacivert var yakışır diye düşündüm ama :)
sevgilimin yeni ceketi yok bizimde balomuz var sevgilime hem süpriz olsun istiyorum hediye alayım ceket alayım diye düşündüm sevgilime lacivert ceket aldım diyelim :) ben onunla uyumlu olmak için (kendime de gömlek pantolon alacağım) ne renk alayım :)