sevgilime ellerimle anlamlı bir hediye yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum?

supurgelicadi

<3
Pro Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.102
698
36
kızlar sevgilime kendi ellerimle anlamlı bir hediye yapmak istiyorum,sizce ne olabilir,fikirlerinizi bekliyorum,yardımcı olurmusunuz? boshayallersmile

canim ben sevgilimle bir albüm yapmistim.., cok sürdü 1 hafta ugrastim saatlerce basinda oturdum.., her sayfasina siir yazdim, icimdeki duygularimi yazdim anlatim.., ve her bir sayfaya beraber cekildigimiz resmimizi yapistirdim ,, cok duygulanmisti askim benim yaa :asigim: .. her zamanda okur... cok güzel bir ani bence :) böyle birsey yapabilirsin.. opuyorumnanaktan

canım bende ellerimle atkı ördüm ve ilk çıktıgımız tarih 13 nisan oldugu için 13sayfa mektup yazdım bilgisayarda birbirine bantladım bir açtı yere kadar şok oldu....

hmm çok az kalmışş ozaman resimlerinizle bilgisayarda müzikli yazılı bir klip yap..bak onuda yapmıştımneden hep biz bayanlar düşünürüzki böyle şeyleri:(((

ama pazartesiye kadar yetiştirmen çok zor:(( ozaman eski devirlerdek gibi mendil işle ona en basit aklıma gelen şey bu...baş harflerinizin oldugu...

bence avatarındaki gibi bişi yap kumasın uzerine ikinizin fotosu olabilir yada bir tişörtün uzerine sevgi sözcükleri fln giymez ama saklar

hmm elbecerin yoksa o tarz şeyler zor olur senın için hem kutuyu ne yapıcakkı erkek sonuçta ozman arkadaşın dediği gibi tişörte işleme yapıcaksın...

bencede kutu güzeL seçim.kutu aLıp içine kücük kücük kagıtLara duyguLarını aşk sözLeri faLan yaz sonra o kağıtLarı ayrı ayrı tüL içine koy kurdaLeyLe bagLa.sonra kutunun içine kuLLandığın bişeyi koy meseLa biLekLik faLan oLabiLir.hediye aLdıysan onuda koyabiLirsin.kutu yapcaksan üstüne kendi fotonuzu yapıştırabiLirsin..akLıma geLenLer bunLar =))

ben tel kırma yapmayı öğrendim.Nişanlım osmanlı ile ilgili figürleri çok sever.Bende ona osmanlı tugrasını krem rengi kumasa bakır telde sarma osmanlı tugrası panosu yaptım.büyük bir pano sayılır.ama daha çerceveletmedim.Bu arada cidden çok zamanını alıyor:) zor bir işlem ama bayılacağndan eminim.

Back