Sevgilimden soğudum

Hicbir sey yazmıyorum, ayrıldım. Zaten sorun ayrılıp ayrılmamak değil şu an hiç üzülmüyor olmam tuhaf geliyor bir anda hislerimin değişmesi, önceden cok ağlarken su an hic üzülmemek. Ayrılık mesajından sonra kötü hissettim meğer hep ertelemişim insanın alıştığı bir şeyden vazgeçmesi bir anda artık çoğu şeyi yapmaması hayatından bir kişinin çıkması bunlar bile yetiyor garip hissetmeye

4 yıllık bi iliskim var onu cok seviyordum son 1-1,5 yıldır bazen pandemiyi bahane etti bazen hava yağmurlu dedi vs biz bulusamadık halbuki mesafede çok yok. Hatta bi kere 4 ay bulusmadık korona olmaktan korkuyodu cıkmıyodu. Ben sehir dısında okuyorum gelince her fırsatta görüsmek istiyorum haftaici calısıyor hafta sonu bulusalım istiyorum ondan bi atak göremiyorum beni özlediğini hissetmiyorum gelince 1 ayda bi kere en fazla 2 kere anca bulusuyoruz her geldiğimde böyle oluyo bu beni o kadar yordu ki en son dönem bitti geldim cok özlemistim artık hep görüsmek istiyordum ama o haftanın cumartesi ve pazar günü hic bulusalım demedi ve görüsmesini istemediğim insanlarla görüstü üstüne üstlük neden bulusmadık dedigimde yagmurlu gösteriyordu hava dedi buluşma olayları dısında bi sorunumuz yok ama bu olay beni asırı soguttu diğer hafta ben bulusmadım sonraki hafta bulustuk ama hep yine o görüsmesini istemediğim insanlarla plan yapmaya beni katmaya calıstı kendimi cok yabancı hissettim ait hissedemedim baslarda tartıstım kavga ettim sonra hic tartısasım gelmedi yazasım gelmedi 1 ayı gecti bu olay olalı hala yazmıyorum o da istediği kisilerle görüsüyor bana yazıyo ama ben cevap vermiyorum cok sogudum üzülmüyorum bile bu iyi bir sey mi bilmiyorum ama artık onu sevmediğimi hissediyorum napıcam bilmiyorum
Hava yağmurlu idi,elektrikler kesildi,sular gidikti derken buluşmadım aşkım 😒

Aslında konusmayalı 1 ay degil bu olay olalı 1 ay oldu demek istemistim. Ben 1 ay önce geldim o haftanın hafta sonu bulusmadık ben uzaklastım mesafeli davrandım sonrasında tartıstık 10 gün sonra bulustuk ben yine soğuk davrandım o esnada konustuk hep ama mesafe vardı 10 gündürse ben hicbir mesajı yanıtlamadım

çocuğun evine noter onaylı kağıt gönder de ayrıldığının farkına varsın :KK70:
çocukta da zeka sorunu var herhalde, insan kendisine 1 aydır cevap vermeyen kişiye neden hala yazar.
konuya açıklık getirmişsin, 10 gündür cevap yazmıyorum demişsin. tamam işte bir insanla en fazla 1 hafta uğraşılır, 1 hafta içinde hiç cevap gelmezse uğurlanır yani.

4 yıllık bi iliskim var onu cok seviyordum son 1-1,5 yıldır bazen pandemiyi bahane etti bazen hava yağmurlu dedi vs biz bulusamadık halbuki mesafede çok yok. Hatta bi kere 4 ay bulusmadık korona olmaktan korkuyodu cıkmıyodu. Ben sehir dısında okuyorum gelince her fırsatta görüsmek istiyorum haftaici calısıyor hafta sonu bulusalım istiyorum ondan bi atak göremiyorum beni özlediğini hissetmiyorum gelince 1 ayda bi kere en fazla 2 kere anca bulusuyoruz her geldiğimde böyle oluyo bu beni o kadar yordu ki en son dönem bitti geldim cok özlemistim artık hep görüsmek istiyordum ama o haftanın cumartesi ve pazar günü hic bulusalım demedi ve görüsmesini istemediğim insanlarla görüstü üstüne üstlük neden bulusmadık dedigimde yagmurlu gösteriyordu hava dedi buluşma olayları dısında bi sorunumuz yok ama bu olay beni asırı soguttu diğer hafta ben bulusmadım sonraki hafta bulustuk ama hep yine o görüsmesini istemediğim insanlarla plan yapmaya beni katmaya calıstı kendimi cok yabancı hissettim ait hissedemedim baslarda tartıstım kavga ettim sonra hic tartısasım gelmedi yazasım gelmedi 1 ayı gecti bu olay olalı hala yazmıyorum o da istediği kisilerle görüsüyor bana yazıyo ama ben cevap vermiyorum cok sogudum üzülmüyorum bile bu iyi bir sey mi bilmiyorum ama artık onu sevmediğimi hissediyorum napıcam bilmiyorum
O sizi kafasında bitirmiş, baş başa zaman geçirmek bile istemiyor gayet açık değil mi?

Bunu anlamadığınız için onu çok sevdiğinizi, ayrılırsanız kaldıramayacağınızı falan düşünüp oynuyordur.

Bence bitirin,yolunuza bakın.

O sizi kafasında bitirmiş, baş başa zaman geçirmek bile istemiyor gayet açık değil mi?

Bunu anlamadığınız için onu çok sevdiğinizi, ayrılırsanız kaldıramayacağınızı falan düşünüp oynuyordur.

Bence bitirin,yolunuza bakın.
Aslında anlamamak değil, ben öncesinde de buluşamadığımızda sevmiyorsa sıkılıyorsa söylemesi gerektiğini söyledim ama böyle söyledikçe hem kızıyor hem böyle düşüncelere girdiğim için hemen düşüncelerimi değiştirmek için uğraşıyordu normalde de çok dışarıya çıkan biri değil aylarca bulusmuyordu arkadaslarıyla ama kisiliği böyle bile olsa ben sürekli bu sekilde ugrasamam ilerde evlendiğimde de böyle asosyal olacak sıkıcı bi hayatım olacak yol yakınken bitirdim, az değil 4 sene bir sürü anı üzüleceğimi biliyorum ama geçeceğini de biliyorum

Aslında konusmayalı 1 ay degil bu olay olalı 1 ay oldu demek istemistim. Ben 1 ay önce geldim o haftanın hafta sonu bulusmadık ben uzaklastım mesafeli davrandım sonrasında tartıstık 10 gün sonra bulustuk ben yine soğuk davrandım o esnada konustuk hep ama mesafe vardı 10 gündürse ben hicbir mesajı yanıtlamadım
10 gündür cevap vermiyorsun bu çocuk çıkıp gelip bu kız 10 gündür bana yazmıyor birşey mi oldu demiyor mu :halay: siz neden bir ayrilik mesajı yazmadiniz ya da 4 yılın hatrina yuzyuze ayrilmadiniz? Saçma değil mi sadece mesajlara cevap vermemek.

10 gündür cevap vermiyorsun bu çocuk çıkıp gelip bu kız 10 gündür bana yazmıyor birşey mi oldu demiyor mu :halay: siz neden bir ayrilik mesajı yazmadiniz ya da 4 yılın hatrina yuzyuze ayrilmadiniz? Saçma değil mi sadece mesajlara cevap vermemek.
Şu an tatildeyim, görüsme imkanımız yok. Dün mesajla ayrıldım

Çok sevdiğim bir paragrafi sizinle paylaşmak istedim. :KK68:
IMG_20220727_074518.jpg

Şeyi merak ettim, cevap vermediğin halde ne yazıyordu?
Neden cevap vermiyorsun falan diye sormuyor muydu?
Ayrılık mesajın neydi? Ona cevabı ne oldu?

Şeyi merak ettim, cevap vermediğin halde ne yazıyordu?
Neden cevap vermiyorsun falan diye sormuyor muydu?
Ayrılık mesajın neydi? Ona cevabı ne oldu?
Napıyorsun
İyi geceler
Cok uzaklastık gel barısalım
Napıyorsun
Böyle gidiyor aynı şeyler genelde. Sormuyordu ben ara mı versek diyordum ona bağlıyordu herhalde ya da suçunun farkındaydı. Ayrılık mesajımı özelden yazayım

Eee ilişkiniz bitmiş te sen farkında değilsin .o başka sulara çoktan yelken açmıştır

X