- 23 Temmuz 2022
- 64
- 28
- 23
- Konu Sahibi bidebayilistersen
4 yıllık bi iliskim var onu cok seviyordum son 1-1,5 yıldır bazen pandemiyi bahane etti bazen hava yağmurlu dedi vs biz bulusamadık halbuki mesafede çok yok. Hatta bi kere 4 ay bulusmadık korona olmaktan korkuyodu cıkmıyodu. Ben sehir dısında okuyorum gelince her fırsatta görüsmek istiyorum haftaici calısıyor hafta sonu bulusalım istiyorum ondan bi atak göremiyorum beni özlediğini hissetmiyorum gelince 1 ayda bi kere en fazla 2 kere anca bulusuyoruz her geldiğimde böyle oluyo bu beni o kadar yordu ki en son dönem bitti geldim cok özlemistim artık hep görüsmek istiyordum ama o haftanın cumartesi ve pazar günü hic bulusalım demedi ve görüsmesini istemediğim insanlarla görüstü üstüne üstlük neden bulusmadık dedigimde yagmurlu gösteriyordu hava dedi buluşma olayları dısında bi sorunumuz yok ama bu olay beni asırı soguttu diğer hafta ben bulusmadım sonraki hafta bulustuk ama hep yine o görüsmesini istemediğim insanlarla plan yapmaya beni katmaya calıstı kendimi cok yabancı hissettim ait hissedemedim baslarda tartıstım kavga ettim sonra hic tartısasım gelmedi yazasım gelmedi 1 ayı gecti bu olay olalı hala yazmıyorum o da istediği kisilerle görüsüyor bana yazıyo ama ben cevap vermiyorum cok sogudum üzülmüyorum bile bu iyi bir sey mi bilmiyorum ama artık onu sevmediğimi hissediyorum napıcam bilmiyorum