Merhaba arkadaslar, ben yurt disinda yasiyorum, size herseyi kisaca anlatmaya calisicam cünkü ne yapacagimi bilmiyorum. Gecen sene eski sevgilimden ayrilmak zorunda kaldim. Hersey öyle mükemmeldiki, ikimizde cok mutluyduk.Neyse. Annem anladi görüstügüm biri oldugunu ve izindeyken bana "süpheleniyorum senden öyle biri varsa hakkimi helal etmem" dedi. Cok ciddiydi onu hic öyle tanimiyordum. Bunun üzerine sevgilimden ayrildim ama nedenini söylemedim. BIr kac ay sonra yine konusalim, kafam karisik demistim ona. oda tabi herseyin yalan oldugunu benim onu gercekten sevmedigimi sandi, ve haklida öyle zannetmekte cünkü bilmiyorki mecbur oldugumu. Annem öyle dedikten sonra ben görüsmeye devam edemezdim. ayrildiktan sonra aylarca resmen öldüm onsuzluktan, halada öyle. Iki hafta önce yazdim ona, bir yildir aklimdan cikmadigini onu unutamadigimi vs. Unut ve numarami sil diye cevap yazdi.. Simdi ben ona neden ayrildigimi, severek ayrildigimi anlatmak istiyorum ama telefonlarima cevap vermiyor. Okul bittikten sonra bir dügünde gördüm onu yoksa hic görmüyorum. tabiki disaridayken gözlerim hep onu ariyor sokaklarda ama hic görmüyorum onu. O benim ilk sevgilimdi bende onun. O beni gercekten sevmisti ben bunu hissettim. Ama insan sevdigini bu kadar cabuk unutur mu ya? bu kadar cabukmu vazgecer?
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizce unuttumu ?
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizce unuttumu ?