Sevgilimden sevdigim halde ayrildim

sezenky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
1
0
25
Merhaba arkadaslar, ben yurt disinda yasiyorum, size herseyi kisaca anlatmaya calisicam cünkü ne yapacagimi bilmiyorum. Gecen sene eski sevgilimden ayrilmak zorunda kaldim. Hersey öyle mükemmeldiki, ikimizde cok mutluyduk.Neyse. Annem anladi görüstügüm biri oldugunu ve izindeyken bana "süpheleniyorum senden öyle biri varsa hakkimi helal etmem" dedi. Cok ciddiydi onu hic öyle tanimiyordum. Bunun üzerine sevgilimden ayrildim ama nedenini söylemedim. BIr kac ay sonra yine konusalim, kafam karisik demistim ona. oda tabi herseyin yalan oldugunu benim onu gercekten sevmedigimi sandi, ve haklida öyle zannetmekte cünkü bilmiyorki mecbur oldugumu. Annem öyle dedikten sonra ben görüsmeye devam edemezdim. ayrildiktan sonra aylarca resmen öldüm onsuzluktan, halada öyle. Iki hafta önce yazdim ona, bir yildir aklimdan cikmadigini onu unutamadigimi vs. Unut ve numarami sil diye cevap yazdi.. Simdi ben ona neden ayrildigimi, severek ayrildigimi anlatmak istiyorum ama telefonlarima cevap vermiyor. Okul bittikten sonra bir dügünde gördüm onu yoksa hic görmüyorum. tabiki disaridayken gözlerim hep onu ariyor sokaklarda ama hic görmüyorum onu. O benim ilk sevgilimdi bende onun. O beni gercekten sevmisti ben bunu hissettim. Ama insan sevdigini bu kadar cabuk unutur mu ya? bu kadar cabukmu vazgecer?
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizce unuttumu ?

O benim ilk sevgilimdi bende onun. O beni gercekten sevmisti ben bunu hissettim. Ama insan sevdigini bu kadar cabuk unutur mu ya? bu kadar cabukmu vazgecer?
Siz vazgeçmişsiniz ama. Bir yıl geçmiş neden unutamasın. Hayat bıraktığınız yerde devam etmiyor. Akıp gidiyor. Sevginizin arkasında dursaydınız aileniz zamanla kabullenebilirdi. Unut dediyse zorlamayın artık. 1 yıl o olmadan yaşamışsınız. Bir ömür de yaşarsınız.

Zamanında söyleseydiniz keşke şuan olmayacak bir ilişki için (sizin de böyle düşündüğünüzü anladım) adamın aklını bulandırmaya gerek yok bence.

Anneniz niye öyle bir tepki verdi? Hiç tanımadan, durduk yere söylediyse çok saçma!

Sizin sevgilinizi yarı yolda bırakıp, aklınıza esince de “özledim” diye aramanız daha da saçma!

Yerinde olsam ben de muhatap olmazdım sizinle

“Severek ayrıldım” diyerek vicdanınızı rahatlatmayın, kendinizi kandırmayın.

Son düzenleme:
Aradan koskoca bir sene geçmiş, adam kendini sebepsizce terk eden sizi mi bekleyecekti sonsuza dek?

Ayrıca anneniz bir sevgiliniz olmasına neden bu kadar karşı, yaşınız mı çok genç; yoksa çılgının teki ve lezbiyen olmanızı mı umut ediyor?

Simdi ben anlamadim yeniden gorusmek istiyorsun iyi hosda annenin hakkini helal etmemesi hala gecerli degilmi?onuda gectim sevgilisi/nisanlisi vs olup olmadigini bilmeden neden israr ediyorsun ki?

Hata yapmışsın, niye ayrıldın?
Annen niye istemiyor sebep ne ?
E çocuk seni tabi unutur insan insandan sebepsiz ayrılır mı?
Sevmediğini düşünüp soğumuştur zamanla.
Niye böyle mantıksız bi iş yaptın ?
Yazık olmuş.

Bu kadar kolay mı derken ?? Sen adama açıklama yapmadan ayrıl 1 yıl sonra dön ve onun seni bıraktığın yerde beklemiş olmasını um. Yok öyle bi dünya adamda hayatına bakmıştır haliyle baksında zaten . Hiç düşündünmü terkedildikten sonra neler hissetti neler yaşadı hiç sevilmediğini düşünmek kadar ağır birşey yok. En baştan anlatsaydın olayı 1 yıl sonra mı aklına geldi. Yada annenle konuşsaydın düzgünce. İstesen bulurdun bi orta yolu . Bence artık bırak öyle kalsın çünkü 1 yıl sonra yapacağın açıklama ona inandırıcı gelmiycek emin ol.

Bu kadar kolay mı derken ?? Sen adama açıklama yapmadan ayrıl 1 yıl sonra dön ve onun seni bıraktığın yerde beklemiş olmasını um. Yok öyle bi dünya adamda hayatına bakmıştır haliyle baksında zaten . Hiç düşündünmü terkedildikten sonra neler hissetti neler yaşadı hiç sevilmediğini düşünmek kadar ağır birşey yok. En baştan anlatsaydın olayı 1 yıl sonra mı aklına geldi. Yada annenle konuşsaydın düzgünce. İstesen bulurdun bi orta yolu . Bence artık bırak öyle kalsın çünkü 1 yıl sonra yapacağın açıklama ona inandırıcı gelmiycek emin ol.

arkadasa katılıyorum.

bana da aynısı yapıldı. erkek arkadasım yapmıstı sebepsızce ayrılmıstı . neden onu beklıyımkı benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem deyıp onume bakarım. gerı de geldı ama asla kabul etmedım. cunku bırakan yıne bırakır. sana olan guvenı de zedelendi neden aynı seylerı yasasınkı nasıl guvensın sana.

Ayrılan sizsiniz bir sebeb bile söylememişsiniz 1 sene geçmiş ve hala bu kadar çabuk mu vazgeçer diyorsunuz siz vazgeçmişsiniz annenizin bir lafıyla o değil. Belki o da kendine bu soruyu sordu. Bir çırpıda gözden çıkarmışsınız ne bekliyordunuz hemen size koşmasını mı? ayrıca annenizin söyledikleri hala baki hala istemiyor o sizi istese geri dönse bile siz devam edemezsiniz ki dönmesinin ne anlamı var?

X