Sevgilimden saatlerce haber alamamam hastayken bi haber vermemesi. Ben mi abartiyorum?

Eşim fenalaşıcak hastaneye gidicek ve benim haberim olmiycak bende kızardım. Çünkü onun yanında olmak isterdim o an. Sevgili olsakta aynı şeyi düşnürdüm. Öylesine bi sevgililik değilse birbirimizi çok seviyorsak, gelecek düşünüyorsak haber verilmeli. Telefonu unuttuysa birinden rica edebilirdi.

Eşim fenalaşıcak hastaneye gidicek ve benim haberim olmiycak bende kızardım. Çünkü onun yanında olmak isterdim o an. Sevgili olsakta aynı şeyi düşnürdüm. Öylesine bi sevgililik değilse birbirimizi çok seviyorsak, gelecek düşünüyorsak haber verilmeli. Telefonu unuttuysa birinden rica edebilirdi.
Oh be tesekkur ederim sonunda beni anlayan biri. Merak ettim diye baskici oldum sevgilinin şekerinin cikmasi nedeni bile yaptilar beni. Hayir sevgilimle baristim adam özür diledi merakta biraktigi için ama burdaki yorumlari okuyunca kendime kizar oldum acaba mi diye. Bizim ilişkimiz boyle evet birbirimizi arariz sorariz mesajlasmayi da severiz bazilarinin aksine ve evet belki erken ama oylesine bi ilişki değil :KK200:

Oh be tesekkur ederim sonunda beni anlayan biri. Merak ettim diye baskici oldum sevgilinin şekerinin cikmasi nedeni bile yaptilar beni. Hayir sevgilimle baristim adam özür diledi merakta biraktigi için ama burdaki yorumlari okuyunca kendime kizar oldum acaba mi diye. Bizim ilişkimiz boyle evet birbirimizi arariz sorariz mesajlasmayi da severiz bazilarinin aksine ve evet belki erken ama oylesine bi ilişki değil :KK200:
20 yas erken degil tadini cikar en guzel caglarin :KK66:

Bu arada evet ben de kizardim meraklaninca insan ne yapacagini bilmiyor. Arayinca da once dinler sonra da fircami cekerdim ama sevmedigimden yada siktigimdan degil endiselendigim icin. Kadinlar anactir. Nasil ki annemiz bizi merak edince once kizip sonra severse aynen oyleyiz biz de sevgililerimize karsi. Ben de cok yaptim once kizip sonra sarildim kiyamam ki :)

Ha bu arada o.mesaj atmadi diye sen de geri cekme kendini. Sen at ne.zaman icinden gelirse. Belki o da senden bekliyordur hem olamaz mi

20 yas erken degil tadini cikar en guzel caglarin :KK66:

Bu arada evet ben de kizardim meraklaninca insan ne yapacagini bilmiyor. Arayinca da once dinler sonra da fircami cekerdim ama sevmedigimden yada siktigimdan degil endiselendigim icin. Kadinlar anactir. Nasil ki annemiz bizi merak edince once kizip sonra severse aynen oyleyiz biz de sevgililerimize karsi. Ben de cok yaptim once kizip sonra sarildim kiyamam ki :)

Ha bu arada o.mesaj atmadi diye sen de geri cekme kendini. Sen at ne.zaman icinden gelirse. Belki o da senden bekliyordur hem olamaz mi
Teşekkür ederim en tatlı yorumu yaptınız :))) merak ettiğimden bilemedim ne yapacağımı evet :) ama önce dinledim dediğiniz gibi sonrasında kızdım niye beni aramadın diye ve evet yine dediğiniz gibi sıktığımdan değil Endişelendiğim için. Gayet iyiyiz şimdi kıyamıyorum ben de :))

Teşekkür ederim en tatlı yorumu yaptınız :))) merak ettiğimden bilemedim ne yapacağımı evet :) ama önce dinledim dediğiniz gibi sonrasında kızdım niye beni aramadın diye ve evet yine dediğiniz gibi sıktığımdan değil Endişelendiğim için. Gayet iyiyiz şimdi kıyamıyorum ben de :))
Rica ederim :) bu gunlerin tadini cikarin. Benimde ilk iliskim 20 yasimda basladi ilk olmasi ve yasimizin getirdigi tatli masum hayaller her sey bambaskaydi. Simdi 25 oldum mantik daha agir basiyor bazi konularda, o gunlerdeki gibi olmuyor cogu sey. O yuzden gönlün nasil istiyorsa oyle davran :) :KK66:
hep mutlu olun insallah :)

Rica ederim :) bu gunlerin tadini cikarin. Benimde ilk iliskim 20 yasimda basladi ilk olmasi ve yasimizin getirdigi tatli masum hayaller her sey bambaskaydi. Simdi 25 oldum mantik daha agir basiyor bazi konularda, o gunlerdeki gibi olmuyor cogu sey. O yuzden gönlün nasil istiyorsa oyle davran :) :KK66:
hep mutlu olun insallah :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim :)

Yorumları okuyunca bende kendimden şüphe ettim :) Ama yok gerçekten hastalık bu haber verilmeli. Aynı şeyi ben yapsam biliyorum eşim de çok kızar. Birbirinizi habersiz bırakmayın önemli konularda sevgilinle anlaştığınıza sevindim. Hem böyle daha çok önemsersiniz birbirinizi. Mutluluklar :KK68:

Yorumları okuyunca bende kendimden şüphe ettim :) Ama yok gerçekten hastalık bu haber verilmeli. Aynı şeyi ben yapsam biliyorum eşim de çok kızar. Birbirinizi habersiz bırakmayın önemli konularda sevgilinle anlaştığınıza sevindim. Hem böyle daha çok önemsersiniz birbirinizi. Mutluluklar :KK68:
Teşekkürler güzel yorumlarınız için :KK68::KK22:

şu mesajlaşma olayı bana çok abartı geliyor ya..bütün gün cep telefon elinde sana mesaj yazamaz ya...

ben biraz paranoyak bir insanım sanırım bir soru sordum 3 saat aramadı sevgilim ayrıldım diye tepkilerden anladım o yüzden benim yorumuma takılma ama ne belli hastaneye gittiği hem taksiyi çağırmak aklına geldi o telefonu eline almak aklına gelmedi mi neyse bir şey demeyeyim beni topa tutacaklar :KK70:

ben biraz paranoyak bir insanım sanırım bir soru sordum 3 saat aramadı sevgilim ayrıldım diye tepkilerden anladım o yüzden benim yorumuma takılma ama ne belli hastaneye gittiği hem taksiyi çağırmak aklına geldi o telefonu eline almak aklına gelmedi mi neyse bir şey demeyeyim beni topa tutacaklar :KK70:
Yok artik o kadar güven sorunumuz yok :)

Abartiyorsun bence. Mesajlasmalar tabikide olacaktir, ama 'sohbet' niyetine mesajlasma olunca, yanlis anlasilmalar tavanda oluyor. Bir iki msjla azcik flortlesmek tamam, ama o mesajlar uzadikca sonu hep yanlis anlasilmalar yuzunden tartismaya cikiyor. Telefonda konusmayi tercih edin. Ayrica tum gun evdeyse evde, gunun tamami boyunca elinde telefon dit dit dit mesaj atmak zorunda degilki size? Azcik ozleyin, ozletin, azcik kendinizi geri cekin, muhabbetin fazla icli dislisi cok nasil desem..sanki keyifsiz oluyor.

bide su trip atmalarimiz yokmu, ah o triplerimiz. ama yok arkadas, erkek milleti ondan anliyo ancak. aynen atmaya devam.

Merhaba ilk konumu bi anlık sinirle açıyorum belki ama sevgilim sinirin geçince yazarsın dedi az önce ben de yazmadım o sırada birilerinin fikrini aliyim dedim. Uzatmadan konuya gireyim. Daha yeni sevgiliyiz birkaç aylık ama 2 senelik de bi geçmişimizi var arkadaş olarak zaten o yüzden de sağlam bir ilişkimiz var ama ilişkimiz başladığından beri sanki daha az mesajlaşıyormuşuz gibi geliyor bana. Yan yanayken bir problem yok ama. Neyse bugün ikimiz de evdeydik ve baya az mesajlastık. Bi ara mesajlar iyice azaldı. Bu da benden kaynaklı değil o yazdı mı ben yazıyorum çünkü. Öğle saatlerinden bu saate kadar da hiç mesaj gelmedi kendisinden ben de hiç ses etmedim ama içimden de merak ettim hep bir şey mi oldu diye. Yazdı az önce hastaneye gitmiş kendimi iyi hissetmiyordum taksi cağırdım hastaneye gittim şekerim varmış serum taktılar dedi. Ben de önce kendime kızdım içimden çocuk hastanedeymiş sen yazmıyo diye kızıyodun dedim. Sonra ona kızdım baya niye beni aramıyosun kendini kötü hissettiğinde benim aklıma bin türlü şey geldi merak ettim dedim. Telefonu evde unutmasaydım yazardım dedi hastanede aklına gelmişim... Tartıştık sonrasında sinirin geçince konuşuruz dedi oysa ben cidden meraklandığım için kızdım. Ben mi abartıyorum acaba?
şekerden kaynaklı fenalaşmış, inan çok zor bişe, abimden biliyorum, aklına gelmemiş olabilir, gelse bile o anlık rahatsızlıkla biraz ikinci plana atmış olabilir.. bunu da yanlış anlama kötü niyetten değil, o anki panikle, ne oluyor duygusuyla can tatlı misali bi an önce hastaneye yetişeyim de diye hareket etmiştir.
o yüzden kırma, kırılma, kızma :KK66:
hatta bi an önce ara gönlünü al, merak ettim uzun süre ulaşamayınca o yüzdendi bu tavrım de

ayyyy yapma ne olur, önce can sonra canan demişler çocuk fenalaşmış tabii ki ilk yapacağı şey taksiyi arayıp hastaneye gitmek olacak eee o arada da arayamaması çok normal
böyle şeyler düşünüp kendi kendinizi harap etmeyin lütfen

Merhaba ilk konumu bi anlık sinirle açıyorum belki ama sevgilim sinirin geçince yazarsın dedi az önce ben de yazmadım o sırada birilerinin fikrini aliyim dedim. Uzatmadan konuya gireyim. Daha yeni sevgiliyiz birkaç aylık ama 2 senelik de bi geçmişimizi var arkadaş olarak zaten o yüzden de sağlam bir ilişkimiz var ama ilişkimiz başladığından beri sanki daha az mesajlaşıyormuşuz gibi geliyor bana. Yan yanayken bir problem yok ama. Neyse bugün ikimiz de evdeydik ve baya az mesajlastık. Bi ara mesajlar iyice azaldı. Bu da benden kaynaklı değil o yazdı mı ben yazıyorum çünkü. Öğle saatlerinden bu saate kadar da hiç mesaj gelmedi kendisinden ben de hiç ses etmedim ama içimden de merak ettim hep bir şey mi oldu diye. Yazdı az önce hastaneye gitmiş kendimi iyi hissetmiyordum taksi cağırdım hastaneye gittim şekerim varmış serum taktılar dedi. Ben de önce kendime kızdım içimden çocuk hastanedeymiş sen yazmıyo diye kızıyodun dedim. Sonra ona kızdım baya niye beni aramıyosun kendini kötü hissettiğinde benim aklıma bin türlü şey geldi merak ettim dedim. Telefonu evde unutmasaydım yazardım dedi hastanede aklına gelmişim... Tartıştık sonrasında sinirin geçince konuşuruz dedi oysa ben cidden meraklandığım için kızdım. Ben mi abartıyorum acaba?
Ben hastayken kocamı aramak aklıma gelmiyor.Atlıyorum hemen hastaneye gidiyorum.Sonrasında haber veriyorum geliyor.Bu mesajlaşmak nedir gün boyunca.Tamam aşktır heyecandır ama kimseyi kimseye bu kadar bağımlı yapmayın ya.Telefonun başında mesajlaşmak için mi bekleyecek.Herkesin kendine göre bir tarzı var.Mesajlaşmayı sevmeyedebilir.Bir ilişki mesajın çoklupuna göre ölçülmez.Çocuk hastalanmış hastaneye gitmiş.Haber vermesi mi gerekiyor veya gerekiyorda unuttu.Bu mu sorun.

bu da bısı mı esım amelıyat olmustu agır bır amelıyat ,benden de aılesınden de herseyı sakladı..
o zamanlar evlı degıldık ama aynı evde yasıyorduk, bana ıs gorusmesıne gıdıyorum dedı, ıssızdı o zamanlar sehır dısına gıdecektı gorusme ıcın kı daha oncede gıttıydı, kuzenı var orada kalacagım dedı , aradım ulasılamıyor, en son mrk ettım kankasını aradım o da mrk etme gorusmededır falan oldu, akşam saatlerınde yenıden aradım, kuzenı actı uyuyo bası agrıyomus ben sızı arattırırım dedı benımde merakım gectı...
sonra bırkaç saat sonra bır telefon ama adam baygın baygın konusuyor demez mı ben gıtmedım, buradayım hastanedeyım ınanın oraya nasıl gıttıgımı bılmıyorum... .
neymıs bız engel olurmusuz amelıyat olmasına ondan soylememıs ulan adam olsen kımsenın haberı olmayacak....amelıyattan sonra cok kotu olmus kankası ben aradıgımda hastanede yanında ımıs bır tek ona soylemıs, o da korkmus aılesıne ulasmıs bır sekılde, onlar zorlayınca bana da soylemek zorunda kalmıs telefonda...
yanı sızınkı ufak bı mevzu abartmısınız bakın daha neler var neler ?

Bence kızmayı bırakın ve yanına ziyarete gidin.İlk aklına gelmediğiniz için kızmayın hemen..Kıymet verdiğiniz birinin şu an sıkıntıda olduğunu unutmayın.Size telefon etse geçmiş olsun deyip kapatacak haliniz yok ya.. Sağlığına kavuştuktan sonra konuşursunuz güzelce.. Haydi koşun sevdiceğinize..

X