• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım beni kıskanıyor mu?

Arkadaşınızın önceden hoşlandığı çocukla sevgilisiniz ve kız size tepki göstermemiş ne yapsın sizinle heyecanını mı paylaşsın kesin kıskanıyordur ya laçka olmamakla hiç alakası olamaz
Yolda birini görüyorsunuz beğeniyorsunuz.Sonra bir başkasıyla evleniyorsunuz.Arkadaşınız o yolda gördüğünüz adamla sevgili oldu diye olay mı çıkaracaksınız merak ediyorum

Siz de onun ilişkisini dinlemeyin o zaman hahaha ne diyeyim yani :)) bu arkadaşınızla görüşmeyin en iyisi, kimyanız tutmuyor. İki sevgili bulup birbirinize düşmüşsünüz çocuk gibi. O beni kıskandı, ben onu kıskandı... pöf yani. Çocuk muhabbeti.
Ben cidden boşuna size laf anlatıp yorulmuşum ya nasıl algılamışsınız meseleyi,neyse üzerimden enerjinizi attıysanız sıkıntı yok,iyi geceler :)

Ya kıskanmıyor kıskanmıyor sadece şaşırmış hayalkırıklığınq uğramış hatta görüşmek istemiyor olabilir sizinle ama kıskandı diye düşüneceksiniz diye iletişimi tamamen kopartamamış en iyisi siz kopartın o da daha mutlu olur siz de

Arkadaşının fikri niye bukadar önemli ne yorum yapsın ki bence kıskanmıyor sadece rahatsız oluyor sonuçta eskiden beğenisini dile getirmiş yanlış bişi demekten çekiniyor olabilir biraz empati yapın gerçekten rahatsız edici bi durum
Doğru söylüyorsunuz benim önem vermem hataymış onu anladım :)

Şimdi ben beğensem en yakın arkadaşıma söylesem sonra o arkadaşım onunla sevgili olsa .... kafam karıştı . Bence ilk kazığı siz attınız devamında size bir kazık atacaktır :)) yaşasın Dallas var :)

Şimdi ben beğensem en yakın arkadaşıma söylesem sonra o arkadaşım onunla sevgili olsa .... kafam karıştı . Bence ilk kazığı siz attınız devamında size bir kazık atacaktır :)) yaşasın Dallas var :)
Yorumunuz beni benden aldı :)

Ben cidden boşuna size laf anlatıp yorulmuşum ya nasıl algılamışsınız meseleyi,neyse üzerimden enerjinizi attıysanız sıkıntı yok,iyi geceler :)
Duymak istediğiniz cevabı duymak için çok çabalıyorsunuz ama burdan size " seni kıskanıyor canım" cevabı çıkmıyor değil mi? Çıkmaz, çünkü bu anlattıklarınızdan kıskandı yorumu çıkmaz, boşuna zorlamayın. :) Size kaç sayfadır arkadaşımızın tavrının olası sebepleri anlatıldı. İşinize gelmediyse yapacak bir şey yok.
Ayrıca ilk mesajınızda " dönem, çabalamak" vs gibi kelimeler kullanırken, olayı 'yoldan geçerken göz ucuyla beğendiği biri'ne getirdiniz yani. İstediğiniz cevabı alamayınca konuyu değiştirme çabanız takdire şayan . :) Hepimiz yoldan yürürken fiziğini beğendiğimiz insanlara denk geliyoruzdur. Ama bu, bir dönem kişinin dikkatini çekmeye çabalayıp, bunu arkadaşımıza açmaya kadar gidiyorsa, orada beğeniden çok daha fazlası yatar. Anlatabildim mi? Kabul edin veya etmeyin. Kusura bakmayın yani. Bir şeyler ısrarla anlamak, kabul etmek istemiyorsunuz.

Yolda birini görüyorsunuz beğeniyorsunuz.Sonra bir başkasıyla evleniyorsunuz.Arkadaşınız o yolda gördüğünüz adamla sevgili oldu diye olay mı çıkaracaksınız merak ediyorum
Hayır arkadaşınızın tepkisi anlattığınız kadar gayet yerinde aranızda şöyle bir diyalog mu geçseydi "siz:gözlerini çok beğeniyorum arkadaşınız:aynen ben de gözlerini çok beğenmiştim" ne bekliyorsunuz anlamadım

Ayrıca kimse öyle sadece yoldan geçerken beğendiği birinin dikkatini ilgisini çekmek için de çabalamaz

Aslında bu kadar basit fakat insanlar ısrarla kıskanıldığımı duymak istediğimi iddia ediyor.Sadece arkadaşımın tavrının nedenini sorguluyordum.Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Şey bu kadar basit kıskanıyo işte bi türlü kabullenmiyolar ehe kıskanıyo :):)))::)::):):):):))))

Görüştügü kişiden karşılık alamayınca vazgeçmiş ama sonuçta o kişiden hoşlanıyordu.
Siz bildigin arkadasınızın manitasına göz dikmişsiniz ve ilişki yaşıyorsunuz bunu sürekli arkadasınıza anlatmanıza gerek yok yada sevgılınızden bahsetmenıze bozulması normal karsılık alamamış ve vazgecmiş belki içinde bitirmedi.
Erkek Kıtlıgımı var anlamadım :işsiz:

Görüştügü kişiden karşılık alamayınca vazgeçmiş ama sonuçta o kişiden hoşlanıyordu.
Siz bildigin arkadasınızın manitasına göz dikmişsiniz ve ilişki yaşıyorsunuz bunu sürekli arkadasınıza anlatmanıza gerek yok yada sevgılınızden bahsetmenıze bozulması normal karsılık alamamış ve vazgecmiş belki içinde bitirmedi.
Erkek Kıtlıgımı var anlamadım :işsiz:
Deme öyle deme yazık:-)

Kadınlar klubü üyeleri çok tatlısınız :)Bana çok iyi geliyor burası

Back