Merhaba arkadaşlar. Sevgilimin hayatımdaki ilk cinsel deneyimim oldu ve daha önce kimseyle birlikte olmadım 2 Yıldır düzenli cinsel hayatımız devam ediyor. Yaklaşık 6 ay önce kaşıntı ve sigil ile hastaneye gittim genital uçuk dediler ondan kaptıgımı biliyordum fakat bunu ona söyleyemedim. Eskiden benden önce fazlasıyla cinsel hayatı olduğunu biliyorum. Ve ondan başka da kapmış olma ihtimalin yok. İki üç gün önce penisinde minik yara tarzı birşey çıktığını ve acıdığını söyledi 2 haftadır da geçmiyor. Biz birlikteyken beni aldatmış olma ihtimali nedir ? Daha önceden kaptığı ve aktif olarak zaten virüs taşıyıcısı olduğu için mi penisinfe yara çıkmıştır yoksa beni aldatmış olabilir mi ? Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz ? Suanda bende de belirti olarak kaşıntı ve vajina iç kısmında oluşmaya başladı sanırım çünkü bu ihtimal aklıma gelmeden 2 hafta içerisinde birlikte olduk bir kez muhtemelen bende de o yüzden çıkıyor Şuan. Beni yakın zamanda aldatmış olabilir mi yoksa bu virüsü zaten hali hazırda taşıdığı için mi yara çıktı ? Ve bunu onunla nasıl konuşabilirim ondan hastalık kaptıgımı