• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden hamileyim ama o istemiyor

Şimdi aynı evdeyiz beni ikna etmeye çalışıyor beni çok sevdiğini söylüyor ama şuan sırası değilmiş direkt aldıralım diyor ve bebeğe yalandan da olsa hiç sevinmedi bile . Güya ben sevdiği kadındım ama bana dün öyle kötü davrandı ki hemde beni götürmüş dr a dr benim tüm bilgilerimi aldı ama kendisi adını bile söylemedi bu ne demek oluyor ? Bende dedim asla bebeği aldırmam . Ama sözde de vicdanlı hayvan sever bi ailedirler
Evlenmeyecek sizinle.
Neden hala aynı evde kalıyorsunuz?

Adam baba olmak istemiyorsa ki ben de 20’li yaşlarda ebeveyn olmak istemem; kendi başınıza bakacak durumunuz da yoksa, aldırmalısınız. En fazla babalık davası açabilirsiniz, kimliğinde o adamın soyadını taşır, bakımı için para talep etseniz bile ki hakkınız, vereceği üç kuruş para çocuğu yetiştirmeye yetmez. Evlenme vaadine kanmak da garip, koskoca kadınsınız.

Evlilik içinde çocuk sahibi olup da boşanınca nafakayı vermeyen, vermek istemeyen, zorluk çıkaran erkeklerle dolu dünya. İstemediği bebeğe babalık yapmayacak. Kimliğinde ismi yazar ancak o ka

Evlilik içinde çocuk sahibi olup da boşanınca nafakayı vermeyen, vermek istemeyen, zorluk çıkaran erkeklerle dolu dünya. İstemediği bebeğe babalık yapmayacak. Kimliğinde ismi yazar ancak o kadar.
Mecbur ödeyecek ki ödemese de ben çalışır bakarım onun parasına kalmadık

Adam baba olmak istemiyorsa ki ben de 20’li yaşlarda ebeveyn olmak istemem; kendi başınıza bakacak durumunuz da yoksa, aldırmalısınız. En fazla babalık davası açabilirsiniz, kimliğinde o adamın soyadını taşır, bakımı için para talep etseniz bile ki hakkınız, vereceği üç kuruş para çocuğu yetiştirmeye yetmez. Evlenme vaadine kanmak da garip, koskoca kadınsınız.
İnan ki karşımdaki adam çok iyi oynadı yoksa ben bu kadar da birine kanacak değildim

Aldirmak istemiyorsan aldirma. Kimse seni zorlayamaz.

Kendim yeterim diyorsan doğur ama bu adamdan birşey bekleme. Ayni şekilde ailene salca olma planlarini at kafandan.

Koskaca kadinsin. Korunmamişsin (her insan kendinden sorumludur, eğer bebek istemiyor olsaydin korunurdun). Şimdi otur iyice düşün. Sen anne olmaya hazirmisin?
Hazır değilim ama nasıl aldırayım çok korkuyorum hemde çok vicdan azabı çekiyorum ona nasıl kıyarım diye

Doğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldum

Saf mısınız yahu.
26 yaşında yetişkin bir kadınsınız yaptığınız hatalar için başkalarını suçlamayın.
Madem adam kondom kullanmıyor.
Hap içseydiniz.
15 yaşında gibi davranıyorsunuz.
Tecavüze uğramadınız.
Bile isteye seviştiniz.

Adam seni kullanmış ne yazık ki. Şeyinin keyfi için prezervatif bile takmamış, aldırırken yaşayacağın şeyler de umrunda olmamış. Bence bir an önce çocuğu aldırıp kendine bir hayat kur bir daha da yüzüne bile bakma

Doğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldum
Doğal yollarla korunma nasıl oluyor? Duayla ya da muskayla mı korundunuz?

Merhaba hanımlar iyi günler dilerim. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Sevgilimden hamileyim , aylardır birlikte yaşıyoruz bana evleneceğiz diyordu sürekli ve bende güvendiğim için yanında yaşamaya başladım şuanda hamileyim ve bana ısrarla aldıralım diyor kendisi dr ve bende şimdilik çalışmıyorum . Kimsem yok kimseden akıl alamıyorum lütfen bana akıl verin. Bebeği aldırmak istemiyorum
Aldır gülüm. Yarın bir gün daha büyük sikintilarla bebeginle ne yapacaksın bir başına.

Şimdi aynı evdeyiz beni ikna etmeye çalışıyor beni çok sevdiğini söylüyor ama şuan sırası değilmiş direkt aldıralım diyor ve bebeğe yalandan da olsa hiç sevinmedi bile . Güya ben sevdiği kadındım ama bana dün öyle kötü davrandı ki hemde beni götürmüş dr a dr benim tüm bilgilerimi aldı ama kendisi adını bile söylemedi bu ne demek oluyor ? Bende dedim asla bebeği aldırmam . Ama sözde de vicdanlı hayvan sever bi ailedirler
Neden versin ki bilgilerini, o mu kürtaj olacak? Kocanız da değil hadi imza vermesi lazım diyelim. Adam sizin hiçbir şeyiniz şu an. Ondan gerek kalmıyor yani. Tek başınasınız buna alışsanız iyi olur.

Merhaba hanımlar iyi günler dilerim. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Sevgilimden hamileyim , aylardır birlikte yaşıyoruz bana evleneceğiz diyordu sürekli ve bende güvendiğim için yanında yaşamaya başladım şuanda hamileyim ve bana ısrarla aldıralım diyor kendisi dr ve bende şimdilik çalışmıyorum . Kimsem yok kimseden akıl alamıyorum lütfen bana akıl verin. Bebeği aldırmak istemiyorum

Açıkçası bana bu hamilelik evliliği hızlandırmak için yaptığınız birşey gibi geldi.
Şimdide doktor sevgiliniz evlenmek istemeyince tutuştunuz.
Ayrıca neden çalışmıyorsunuz?
Hiç bu hamilelik mevzusu olmasa adam sizi kapının önüne koysa ne yapacaksınız?

Neden cana kıyıyorsun kısmen yoksa hesap verecek kimsende yok çalış ve çocuğuna bak babalık davası da aç sen değil o ne yapacağını düşünsün o zaman neden çalışmazsınız anlamam bir erkeğin eline minnet edersiniz çalışın okuyun size sizden başka kimsenin faydası yok ananız babanız da dahil buna minnet etmeyin kimseye
Babasız büyüyecek bir çocuğu düşünmekyerek nasıl böyle akıllar verebiliyorsunuz? O çocuk büyüğünde ne kadar akran zorbalığına maruz kalacak acaba? Kadının kimi kimsesi de yokmuş ne tür bir yalnızlıkla büyüyecek bu çocuk fikriniz var mı?

Açıkçası bana bu hamilelik evliliği hızlandırmak için yaptığınız birşey gibi geldi.
Şimdide doktor sevgiliniz evlenmek istemeyince tutuştunuz.
Ayrıca neden çalışmıyorsunuz?
Hiç bu hamilelik mevzusu olmasa adam sizi kapının önüne koysa ne yapacaksınız?
Planlı bi gebelik değildi , son zamanlarda ben ondan ayrılmak istiyordum o bana yalvar yakar yanında tutuyordu

Back