• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden hamileyim ama o istemiyor

Nedense sizin evlenme işini hızlandırmak için böyle bi işe giriştiğinizi düşünüyorum. 9 haftalık bebeğin nesini aldıralım diye tutturuyor doktor bey? Yasal sınır hakkında bir şey bilmiyor mu bu doktor bey? Sakın ona güvenip merdiven altı yerlerde canınızdan sağlığınızdan olmayın. Verdiği yiyeceklere içeceklere dikkat edin.
Yok asla evlenmek için böyle bişey yapmam ben çünkü ben çok acılar yaşamış bi insanım bebeğime acı çektirmek istemem. Beni aldırmaya götürdü bende gittim ama orda aldıramadım kıyamadım kavga edip eve döndük şimdi beni ikna etmeye çalışıyor .

Korunuyordum ama o hiç dikkat etmiyordu
Siz ne ile korunuyordunuz da o hiç dikkat etmiyordu? 26 yaş doğru ise partnerinizin de o yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum ve bu yaşta baba olmaya hazır hissetmeyebilir kendini. Bunun çözümü aldırmak mı değil bence de.ama belli ki istemiyor. Elinizde bebeğinizle tek başınıza kalma ihtimalini de göze alarak karar verin bence. Bana nedense bu ilişki evliliğe gitmez gibi geldi

Siz ne ile korunuyordunuz da o hiç dikkat etmiyordu? 26 yaş doğru ise partnerinizin de o yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum ve bu yaşta baba olmaya hazır hissetmeyebilir kendini. Bunun çözümü aldırmak mı değil. Doğurduktan sonra tek başınıza kalma ihtimalini de göze alarak karar verin bence. Bana nedense bu ilişki evliliğe gitmez gibi geldi
Doğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldum

Doğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldum
Doğal yolla korunma gibi bir şey yok. Korunmuyordunuz yani… Tebrik ederim sizi. Allah analı babasız büyütecek belli ki

Cok zor bir karar kendi adima söyleyecek olursam Aldirmazdim kendi basima büyütürdüm deme maddi durumum yok resmi nikah olmazsa bile evladi oldugu icin maddi anlamda sahip cikmak zorunda..seni seven biri olsaydi elbette ister yaninizda olurdu
Çok psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe de kıyamıyorum . O gidip birini bulup evlenir mutlu yaşar ama olan bana oldu benim duygularımla oynadı hayal kırıklığına uğrattı

Korunmuyordunuz yani.

Size zerre kadar üzülmüyorum çünkü ava giderken avlanmışsınız gibi duruyor. Hamile kalırsam benle evlenir diye düşünüp böyle bir yola girdiğinizi düşünüyorum. 26 yaşında insanların nasıl gebe kalınacağını bilmemeleri imkansız… zavallı bebek… anne ve babası sizin gibi insanlar çok üzücü

Kpss ye çalışıyorum yakında sınava gireceğim ondan yoksa çalışmaz mıyım 🥺 teşekkür ederim cevapladığın için
Kpss ye hazırlanmakta bahane oldu son zamnlarda, hem çalışıp hem hazırlanamıyormusunuz ? Daha ne kadar sizi bu duruma sokan adamdan geçineceksiniz ?

Kalmasını istemiyorum ama bir cana da kıyamıyorum .
Evlilik içinde çocuk sahibi olup da boşanınca nafakayı vermeyen, vermek istemeyen, zorluk çıkaran erkeklerle dolu dünya. İstemediği bebeğe babalık yapmayacak. Kimliğinde ismi yazar ancak o kadar.

Simdi durum nedir?Ayni evde aldirmanimi bekliyor birde dr bu nasil vicdansizlik
Şimdi aynı evdeyiz beni ikna etmeye çalışıyor beni çok sevdiğini söylüyor ama şuan sırası değilmiş direkt aldıralım diyor ve bebeğe yalandan da olsa hiç sevinmedi bile . Güya ben sevdiği kadındım ama bana dün öyle kötü davrandı ki hemde beni götürmüş dr a dr benim tüm bilgilerimi aldı ama kendisi adını bile söylemedi bu ne demek oluyor ? Bende dedim asla bebeği aldırmam . Ama sözde de vicdanlı hayvan sever bi ailedirler

Aldirmak istemiyorsan aldirma. Kimse seni zorlayamaz.

Kendim yeterim diyorsan doğur ama bu adamdan birşey bekleme. Ayni şekilde ailene salca olma planlarini at kafandan.

Koskaca kadinsin. Korunmamişsin (her insan kendinden sorumludur, eğer bebek istemiyor olsaydin korunurdun). Şimdi otur iyice düşün. Sen anne olmaya hazirmisin?

Back