- 9 Mayıs 2024
- 57
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melodimelo
-
Yok asla evlenmek için böyle bişey yapmam ben çünkü ben çok acılar yaşamış bi insanım bebeğime acı çektirmek istemem. Beni aldırmaya götürdü bende gittim ama orda aldıramadım kıyamadım kavga edip eve döndük şimdi beni ikna etmeye çalışıyor .Nedense sizin evlenme işini hızlandırmak için böyle bi işe giriştiğinizi düşünüyorum. 9 haftalık bebeğin nesini aldıralım diye tutturuyor doktor bey? Yasal sınır hakkında bir şey bilmiyor mu bu doktor bey? Sakın ona güvenip merdiven altı yerlerde canınızdan sağlığınızdan olmayın. Verdiği yiyeceklere içeceklere dikkat edin.
Annem e söylemem yardım almam lazımÇalışırken kimsen yoksa yardımcı olcak nasıl yapacaksın
İnsaAllah yardimci olur canım hakkinda hayırlısı olsun ama o adama güvenmeAnnem e söylemem yardım almam lazım
Siz ne ile korunuyordunuz da o hiç dikkat etmiyordu? 26 yaş doğru ise partnerinizin de o yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum ve bu yaşta baba olmaya hazır hissetmeyebilir kendini. Bunun çözümü aldırmak mı değil bence de.ama belli ki istemiyor. Elinizde bebeğinizle tek başınıza kalma ihtimalini de göze alarak karar verin bence. Bana nedense bu ilişki evliliğe gitmez gibi geldiKorunuyordum ama o hiç dikkat etmiyordu
Doğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldumSiz ne ile korunuyordunuz da o hiç dikkat etmiyordu? 26 yaş doğru ise partnerinizin de o yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum ve bu yaşta baba olmaya hazır hissetmeyebilir kendini. Bunun çözümü aldırmak mı değil. Doğurduktan sonra tek başınıza kalma ihtimalini de göze alarak karar verin bence. Bana nedense bu ilişki evliliğe gitmez gibi geldi
Doğal yolla korunma gibi bir şey yok. Korunmuyordunuz yani… Tebrik ederim sizi. Allah analı babasız büyütecek belli kiDoğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldum
Çok psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe de kıyamıyorum . O gidip birini bulup evlenir mutlu yaşar ama olan bana oldu benim duygularımla oynadı hayal kırıklığına uğrattıCok zor bir karar kendi adima söyleyecek olursam Aldirmazdim kendi basima büyütürdüm deme maddi durumum yok resmi nikah olmazsa bile evladi oldugu icin maddi anlamda sahip cikmak zorunda..seni seven biri olsaydi elbette ister yaninizda olurdu
Babalık davası açacam mecbur kabullenecek bebeğiDoğal yolla korunma gibi bir şey yok. Korunmuyordunuz yani… Tebrik ederim sizi. Allah analı babasız büyütecek belli ki
Korunmuyordunuz yani.Doğal yollarla korunuyorduk , kendisi hep bana senden bişeyim olsun istiyorum diyordu bende evlenelim artık dediğimde bekle zamanı var diyordu , bana o kadar aşık rolu yaptı ki inanki bu kaç günde gerçek yüzünü görmüş oldum
Bunu kendinize ve doğmamış bebeğinize yaşatmaya hakkınız var mıydı? Kaldı ki dava ile hakkı çıksanız ne olacak? Sizinle kalacak mı sanıyorsunuz?Babalık davası açacam mecbur kabullenecek bebeği
Kalmasını istemiyorum ama bir cana da kıyamıyorum .Bunu kendinize ve doğmamış bebeğinize yaşatmaya hakkınız var mıydı? Kaldı ki dava ile hakkı çıksanız ne olacak? Sizinle kalacak mı sanıyorsunuz?
Simdi durum nedir?Ayni evde aldirmanimi bekliyor birde dr bu nasil vicdansizlikÇok psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum bebeğe de kıyamıyorum . O gidip birini bulup evlenir mutlu yaşar ama olan bana oldu benim duygularımla oynadı hayal kırıklığına uğrattı
Nolacak sanıyorsunuz kabullenince? Mahkeme yoluyla uyduruk soyadı ile üç kuruş nafaka verecek. Başka da bi sorumluluk almayacak.Babalık davası açacam mecbur kabullenecek bebeği
Kpss ye hazırlanmakta bahane oldu son zamnlarda, hem çalışıp hem hazırlanamıyormusunuz ? Daha ne kadar sizi bu duruma sokan adamdan geçineceksiniz ?Kpss ye çalışıyorum yakında sınava gireceğim ondan yoksa çalışmaz mıyımteşekkür ederim cevapladığın için
Evlilik içinde çocuk sahibi olup da boşanınca nafakayı vermeyen, vermek istemeyen, zorluk çıkaran erkeklerle dolu dünya. İstemediği bebeğe babalık yapmayacak. Kimliğinde ismi yazar ancak o kadar.Kalmasını istemiyorum ama bir cana da kıyamıyorum .
Şimdi aynı evdeyiz beni ikna etmeye çalışıyor beni çok sevdiğini söylüyor ama şuan sırası değilmiş direkt aldıralım diyor ve bebeğe yalandan da olsa hiç sevinmedi bile . Güya ben sevdiği kadındım ama bana dün öyle kötü davrandı ki hemde beni götürmüş dr a dr benim tüm bilgilerimi aldı ama kendisi adını bile söylemedi bu ne demek oluyor ? Bende dedim asla bebeği aldırmam . Ama sözde de vicdanlı hayvan sever bi ailedirlerSimdi durum nedir?Ayni evde aldirmanimi bekliyor birde dr bu nasil vicdansizlik
Son 1 buçuk ay kaldı bende çalışmadan hazırlanıp kazanayım dedimKpss ye hazırlanmakta bahane oldu son zamnlarda, hem çalışıp hem hazırlanamıyormusunuz ? Daha ne kadar sizi bu duruma sokan adamdan geçineceksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?