- 9 Mayıs 2024
- 57
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melodimelo
-
Aldırın o zaman sizde, normalde asla bir cana kıyın diye akıl vermem ama b aldırmazsanız da bu sorumluluğu tek başınıza taşıyabilecek misiniz? İşiniz bile yok nasıl neyle bakacaksınız bebeğe?Merhaba hanımlar iyi günler dilerim. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Sevgilimden hamileyim , aylardır birlikte yaşıyoruz bana evleneceğiz diyordu sürekli ve bende güvendiğim için yanında yaşamaya başladım şuanda hamileyim ve bana ısrarla aldıralım diyor kendisi dr ve bende şimdilik çalışmıyorum . Kimsem yok kimseden akıl alamıyorum lütfen bana akıl verin. Bebeği aldırmak istemiyorum
Bahar dizisi gibiMerhaba hanımlar iyi günler dilerim. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Sevgilimden hamileyim , aylardır birlikte yaşıyoruz bana evleneceğiz diyordu sürekli ve bende güvendiğim için yanında yaşamaya başladım şuanda hamileyim ve bana ısrarla aldıralım diyor kendisi dr ve bende şimdilik çalışmıyorum . Kimsem yok kimseden akıl alamıyorum lütfen bana akıl verin. Bebeği aldırmak istemiyorum
Kıyamıyorum aldırmayaAldıracaksınız, bir iş bulup çalışmaya başlayacaksınız ve adamdan da ayrılacaksınız. Bu kadar.
Kpss ye çalışıyorum yakında sınava gireceğim ondan yoksa çalışmaz mıyımNeden cana kıyıyorsun kısmen yoksa hesap verecek kimsende yok çalış ve çocuğuna bak babalık davası da aç sen değil o ne yapacağını düşünsün o zaman neden çalışmazsınız anlamam bir erkeğin eline minnet edersiniz çalışın okuyun size sizden başka kimsenin faydası yok ananız babanız da dahil buna minnet etmeyin kimseye
Sağlıcakla kucağınıza alın.Kıyamıyorum aldırmaya9 haftalık olmuş
olabilir ama o da asosyal bi kişiliğe sahip olduğu için çevresinde kimsesi yok. Ben çok neşeli bi kızdım beni çok kötü kandırdıVah vahh yazık o bebeğe. Kimseniz olmadığını bildiği için kandırmış sizi
Ben ona hem baba hem anne olurum , bu yaşıma kadar çok zorluklarla büyüdüm aileme de yardımcı oldum . Allah bu adamın belasını versin beni çok kötü duruma soktuİleride babasız bir çocuk yetistireceksiniz. Çocuğun vebaline lütfen girmeyib
Canım bir an önce karar versen iyi olur 9 haftalık ya kocaman olmuş artık zaten yasal sınır 10 hafta .keşke dikkat etseydin ,böyle şeyler görmek çok üzücü hiç mi umut yok yani illa aldır mi diyor ,sana destek olabilecek kimse var mı ?Allah yardımcın olsunKıyamıyorum aldırmaya9 haftalık olmuş
Babasız yetiştirmeyi düşünmüyor zaten. Babasını ikna etmek için taktik istiyor. Hani yasal süreyi aşarsam belki mecbur kalır evleniriz diye düşünüyor olabilir. Gerçekleri yaşayarak öğrenecek.İleride babasız bir çocuk yetistireceksiniz. Çocuğun vebaline lütfen girmeyib
Çalışırken kimsen yoksa yardımcı olcak nasıl yapacaksınBen ona hem baba hem anne olurum , bu yaşıma kadar çok zorluklarla büyüdüm aileme de yardımcı oldum . Allah bu adamın belasını versin beni çok kötü duruma soktu
Annemden destek almam lazımAldırın o zaman sizde, normalde asla bir cana kıyın diye akıl vermem ama b aldırmazsanız da bu sorumluluğu tek başınıza taşıyabilecek misiniz? İşiniz bile yok nasıl neyle bakacaksınız bebeğe?
Korunuyordum ama o hiç dikkat etmiyorduKorunuyor muydunuz bu süreçte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?