sevgilimden borç istedim

Yani şu mantıklı yorumu kim beğenmemiş diye baktım üşenmedim

Öğrencisin madem durumun da yok neden KYK yurdunda kalmadın? 4 yıl zor bir mühendisliği vasatın altı bir yurtta okudum. Yurda çamaşır suyu koyardık her banyo öncesi her yere döker öyle yıkanırdık. Hem başarılıydım hem de çirkin vs değildim ama okul bitmeden sevgili işlerine hep mesafeliydim. Neyse aklını başına devşir 6000-7000tl fazla bir para değil ödersin, harcamalarını kıs, ev arkadaşı bulup kiranı faturalarını paylaş yavaştan ödersin.

Kızın sevgilisinin olmasınin neresi kötü ki, bence aşk yaşamak ve seyehat etmek için en güzel yıllar üniversite çağları .doğru dürüst sorumluluğun yok, vaktin çok, ailenden uzak bir sehirdesin, sana destek biri var ,kanın kipir kıpır, enerjin çok, etrafinda tonla erkek ve tanışmak için uygun ortam var...
Her şey zamanında güzel

İmkanı yoksa elindeki imkanlarla sadece okumaya yönelmesi gerekmez mi?

İmkanı yoksa elindeki imkanlarla sadece okumaya yönelmesi gerekmez mi?
E sevgilisi olunca okumuyor mu? Ailesinin durumu yok diye ot gibi mi yaşasın:) ne güzel ise de girmiş kız,bir şekilde kendini döndürmeye çalışıyor . Ama yazdığınız mesajda şeye katılıyorum. Erkek arkadaşı kızın evinde postu sermiş bedava yaşıyor. Madem evde ikinci kiisye yer var,tüm masraflara ortak bir ev arkadaşı alsın, parasıyla da biraz daha rahata ersin

Sevgilinden ayrıl

Yani şu mantıklı yorumu kim beğenmemiş diye baktım üşenmedim
Ben begenmedim. Uc kurus para verecek cocuk onu da kredi karti borcunu kapatsin diye kredi cekmeyi nakit avans cekmeyi onermenizi begenmedim.
Bunlari dusunecegine kiz cocuktan para alsin cocuga borclansin. Banka borcu bankayla odenmez. Ogrenci cocuk parasi cikismazsa sevgilisine bu ay odeyemeyecegim der en azindan. Sevgilisinin durumu da iyiymis. Faizle vericem diyor konu sahibi ama bence cocuk alsa bile verdigini alir faiz kabul etmez banka mi bu yani. Bu yuzden verdiginiz akli begenmedim.

Ya valla sadece meraktan yani baktim öyle. Sonuçta bu buton var ve birileri kullanacak, yargışadığıöı düşünmeyin şütfen. Meraktan geliyor insanın başına ne geliyorsa

Ya valla sadece meraktan yani baktim öyle. Sonuçta bu buton var ve birileri kullanacak, yargışadığıöı düşünmeyin şütfen. Meraktan geliyor insanın başına ne geliyorsa
Yok tabi aciklamak istedim bende ^^

Öğrenci evin mi var derdin var. Bir süre sonra herkes dadanıyor. Sevgiliniz büyük çoğunlukla sizde kalıyorsa ve kiraya ortak olmuyorsa zaten hakkınız olan parayı almışsınız demektir. Gıda masrafı iki kişiye çok tutmaz zaten. Devede kulak yani. Bence acilen ev arkadaşı bulup kirayı paylaşın. Bir öğrencinin tek başına eve çıkması aşırı masraflı. Hatta ev genişse 2 kişi bile alabilirsiniz.

Dunyayi tahmini nezaman kurtarirsiniz peki?Hem basarli hem guzel hem sevgili islerine bulasmamis okurken.Bi zahmet kurtaraydin ablacim su zmaana kadar ya

Sizin istememenizi anlıyorum fakat o neden Gidere ortak olmayı teklif etmiyor ? Hem de para sıkıntısı çekerken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…