- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
- Konu Sahibi thegoodplace
suanki borcum olmasa gecinebiliyorum zaten, kyk basvurdum yurt cikmadi ozel yurtlar da cok pahali. yasadigim yerde ev kiralari da cok ucuk suanda basarili olduğum icin burs aldigim yerler var ordan gelenler ve kyk ile geciniyorum kirami falan o sekilde oduyorum ailem de faturalarima destek cikiyor. cok haklisiniz dediklerinizde ben de farkindayim ama eve cikarken de su anda da en mantiklisi buydu zaten borc da evin esyasinin borcu kira faturalar icin krediye ihtiyac duymuyorum o borc bitince de baska bir seyim kalmiyor sevgilime olani da iyice sıkıp 5 6 ayda ödemeyi planliyorum. sevgilim elime gecen parayi bilir zaten ben saklamam zaten hicbi seyimi ona da acik net tarih olarak su gun borcun tamamini kapaticam diye taahut vererek istedim kendi sormasa da
Nasıl yani eve çıktın sen çocuktan borç alarak ve çocuk seninle mi yaşıyor? Borç alarak ev tutuyorsun sonra çocuk seninle yaşıyor sonra borcu ödemek için çalışıyorsun para kazanamıyorsun ve sonra çocuktan tekrar borç.hesap kesim tarihim 2 gun sonra, vericek o zaman. zaten borc olarak veriyor ve geri odeyecegim bunu da biliyor. yasimiz kucuk olmasa zaten evlenirdik simdi de okul bittigi zaman evlenmeyi dusunuyoruz, onun ailesi burda ama birlikte yasiyoruz suanda
Çocuk eve çıksaydı kendi başına. Sen onun kirasına ortak olsaydın en azından eşya onun olmuş olurdu. Maddi durumu iyi olan oysa gidip ev masrafına girecekse o girmeliydi.
Beynim yandı anlamadım.
O ben sen bu çocukla ilgili saçma gelen şeyler var uyu şimdi yavrucuk yarın sabah daha detaylı yazarız.
Tüm eve yaptığın borçları hesapla ikiye böl sonra konuşalım