- 7 Aralık 2022
- 19
- -15
- 6
- Konu Sahibi thegoodplace
oyle icime dert oldu bi yerlere anlatmak istedim. sevgilimle 1 senelik bir iliskimiz var ikimiz de universite okuduğumuz icin maddi gelirimiz cok yok ama onun aileden gelen bir birikimi var sadece. bu senenin basinda eve ciktim (ailemden uzakta üniversite okuyorum) esyalr falan derken 6 7bin bir borc yaptim maalesef, suanda da calistigim yere 4 gunden fazla gelemem dememe ragmen 5 gun gunde 8 9 saat mesaiye cagiriyorlar ve asgari bile vermiyorlar ders caliscak zamanım kalmiyor yorgunluktan bayiliveriyorum. bu sebepten cikmak istedim ve sevgilimden 5bin borc istedim. kendinde o paranin oldugunu biliyorum zorda kalmayacagini da biliyorum ama borc istemek zorunda kalmak koydu biraz bana bakis acisi degisir diye korkuyorum. ayni durumda olsan sen benden ister miydin diye sordum hayir ama bu kotu bi ozellik bence dedi benden iatemiceksin de kimden isticeksin borcu dedi ama yine de kotu hissettim kendimi oyle derdimi anonim olarak anlatmak istedim. (elime gecen burslarla da 5 ayda odemeyi dusunuyorum bu arada planim bu yonde yani)