sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Kiblemismis umrumda deil eleştiriye açık degilsen konuda acma
ben yaptığım şey doğru mu yanlış mı siz ne düşünüyorsunuz diye konu açmadım bir soru sordum bir sürü insan sorduğum soruya cevap verirken birkaç kişi ordan çıkıp okuduğunu anlamayarak başka başka şeyler söylediler. isteneni vermeyeceksen konuya yorumda yapma o zaman. ortada eleştirilecek bişey yok bi soru sordum verecek cevabı olmayanlar kuyruk acısı çıkarır gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar. soruma cevap varsa alayım yoksa kimse zaman çalmasın.
ki doğru olanı yaptım zaten çok istiyosan devam et eleştirmeye

teşekkür ederim anladığınız için. onların acıları var herhalde ben ne sormuşum onlar ne demiş neyse ki soruma cevap veren düzgün yorumlar yapan insanlardan da biraz cesaret alarak bugün ikimizi de üzmeyecek bir karar aldım ve uyguladım.

hakkinda hayirlisi olsun
ama bence isyerinden ayrilmaa
ya bi daha goremezsen onu hiç ?
kalbim çarpiyor diyorsun gitme bence
sağolun
bilemiyorumki o kişi hakkında hiçbir şey bilmiyorum belki sevgilisi var belki evli hiç haberim yok sadece beni ona çeken çok güçlü bişey var. bi tatile çıkıp kafamı dinleyeyim diyorum öncesinde

Tatlim sen neyin kafasindasin aldatmamis vay anasini seni suan milletce alkisliyoruz bravo bir insan bu kadar zeytinyag olut kardesim zatende devam etme sen aklina koymusun cocugu birakmayi hayir yani neyin kafasi anlamadim seref ten kalkip bahsetme bana cok komik oluyorsun ben omrum boyunca yapmadım yapmamda kisi kendisi gibi bilirmis karsindakini

Bir ayrılık tazeyken bence de kendinize biraz zaman verip dinlenmek iyidir.
Hayırlısı olur umarım, davranışınızdan ötürü de tebrik ediyorum.

Hayit madem sereften bahsettin sevgilinj dusurtce ben isyerindeki cocuktan etkilendim ve senden sogdum ayrilmak istiyorum mu dedin kalkmisin cocugu ali cengiz oyunlariyla nasil birakirim diye konu aciyon sonra cirkeflesiyon hayir anlamadim bu perhiz bu ne lahana tursusu

Bence başka birinden etkilendiğini söyleseydin daha doğru olurdu. En azından karşındaki de yoluna daha kolay bakardı. Ben olsam öyle yapardım ve karşımdakinden de bu dürüstlüğü beklerdim.
Ama en azından dursun bir kenarda kafasıyla oynatmamışsın adamı, buda bir şey. Malum çoğu erkeğin düşünce yapısı bu.

hadi herşeyi bi kenara bırak diyelim ki çocuktan ayrılmayı kafama koydum. başkası falan yok ama ondan ayrılmayı kafama koydum.
suç mu ?

Ya vala dürüstlüğü alkislanacak kadini yerden yere vurmuslar. Bu millet boyle iste kaliteli insanin degerini bilmez. Anca ölünce falan anlar.
Surda elestirenlerin cogu akli fikri baskasina kayip da korkusundan hareket edemeyenler. Garanticiler. Bu devirde kim yenisini kesin olarak bulmadan eskisini kolay kolay bırakır dimi ama :) mustehak bu insanlara amaa uc yilimi verdim ben diye aglarken aldatılmak. Hayrina mi verilio o uc yil. Karsilikli bir iliski yaşanıyor ve bitiyor boyle bencillik olamaz ya. Toplum bencillerden oluşuyor iste alin görün her yerdeler kendi uzulmemek icin bir baskasinin gitmesine mani olup onu mutsuz etmeyi umursamayan insan dolu. Sokakta senin ustune cikip özür dilemeyen de bu hanzo, kuyrukta önüne gecip sirani alan da bu, utanmadan baskasinin hakkina goz koyanda. Bu zihniyetteki kadinlar yuzunden hersey. Cunku kendileri gibi deli kiz ve oglan cocuklari yetistiriolar bir de cok gerekliymis gibi.

Bencil olmayin artik...

istediğini düşün umrumda değil burada bir sürü güzel kadın bana muazzam güzel mantıklı yorumlar yaparken çürük yumurtalar umrumda değil canım

üç yıl oldu onu çok iyi tanıyorum. ben ne sebep sunarsam sunayım o yoluna bakabilecek ve geçmişe mazi diyebilecek bir adam. ben olsam başkası varsa bana söylemesini tercih etmezdim çünkü çok üzülürdüm. empati kurdum ve aldığım kararı uyguladım. dursun bi kenardacılar burada bana saldırarak kendilerini güzel belli ettiler. bana yakışmaz.

şu kk nın lafı gediğine oturtan kadınlarına bayılıyorum

GlamRock .!.:
istediğini düşün umrumda değil burada bir sürü güzel kadın bana muazzam güzel mantıklı yorumlar yaparken çürük yumurtalar umrumda değil canım
Banene ayril yahu sanki benden ayriliyon tribe allahim ya canim omur boyu sevgiki olsab banane ayrilsan banane benim cikarim ne konu acmisin uorum yapyim ha kaldiramiuorsun acma ozaman demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…