kızlar tekrar merhaba sorduğum soruya verdiğiniz cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum konuyu başka taraflara çekenlerin canı sıkılıyor belliki neyse onlar önemsiz benim için. ben ne sorduysam onun cevabını almak isterim ilişkimin, duygularımın, gururumun, şerefimin muhasebesini yapmak bana kalmış bişeydir.
bugün fırsat yaratıp kendimize zaman ayırdık ve buluştuk erkek arkadaşımla. birkaç gündür ruh gibiyim bugün dahada kötüydüm o da farketti kötü olduğumu. ama konuşmak için de yarını bekleyemedim. neyse. sadede gelelim. ayrılmak istediğimi söyledim sebep olarakta duygularımın eskisi gibi olmadığını eskisi gibi yoğun hisler yaşamadığımı, onunla bir gelecek kurma konusunda kendimden emin olmadığımı felan söyledim tabi önce hatayı kendinde aradı. bizim bundan iki üç hafta anlaşamadığımız bi konu olmuştu biraz atışmıştık tabi onu şimdi buraya yazmıcam malum burayı okuyan bazı insanlar erkekleri sütten çıkma ak kaşık görüp kadınları yargılamaya bayıldıkları için o bende kalsın neyse işte sordu o sebepten dolayı mı soğudun felan dedi. yani aslında kendi içimde düşününce o soruya kesin olarak evet yada hayır diyemem ama ona genel anlamda yıprandığımı söyledim. bi tatile çık kafanı toparla saçmalama felan dedi. biraz ayrı kalacakmışız ben kafamı toplayacakmışım ondan sonra devam edecekmişiz felan onun istediği oydu ama ben istemedim. hayır dedim bitirelim ben bittim artık olmayacak sana da bana da yazık daha fazla zamanını çalmayayım hiç dedim. ben sana üç yıl emek verdim dedi bende sana verdim dedim. üç yıl emek verdik diye bile bile neden mutsuz edelim kendimizi dedim. olaylara sadece kendi tarafından bakıyor sanki sadece kendi hislerini önemsiyor gibiydi açıkçası bu benim gözüme battı. hislerimin artık kalmamış yada azalmış olabileceğini kabul etmek istemedi çok dil dökmek zorunda kaldım kızlar. en sonunda kesin bir dille artık sevgili olarak devam edemeyeceğimi, hislerimin azalmasıyla beraber bu şekilde devam edecek olursam hem kendimi hem de onu daha çok üzebilme ihtimalim olduğunu söyledm ve hiç açık kapı bırakmadım. hala daha tatile çık döndüğün zaman tekrar konuşalım felan diyordu ama benim bunu yapmaya niyetim yok kızlar. net olmak istiyorum hem kendime hem de ona karşı, kalbimde bi başkası varken ona kalkıp da tamam bana biraz zaman ver daha sonra konuşalım demeyi kendime yakıştıramadım. açık kapı bırakmadım umutlansın istemiyorum. ben ayrıldıktan sonra pişman bile olsam bu benim sorunumdur karşımdaki insanıda buna sürüklemek istemem. pişmanlıktan ölsem bile karşımdaki insana net olmayan bişey için umut vermek açık kapı bırakmak, aklında soru işaretleri bırakmak istemiyorum.
sonuç olarak bitirdik üzerimde çok hakkı vardı helallik istedim o da aynı şekilde mutluluklar da diledik. zaten kendisi dünyanın en efendi insanıdır benim gözümde. uzatmaz üstelemez, hayır lafını başka türlü anlamaz. elimde olmayan hisler gelişti tabi ona bahsetmedim bunlardan çünkü düşündüğümüz zaman his benim kalp benim ve bu hislerim ne ayrıldığım sevgilimi ne de hisleri beslediğim kişiyi ilgilendirir. ben üzeime düşeni yapmak istedim daha fazla zaman geçirmeden karşımdaki insanın hakkına girmeden bir eylemde bulundum. şimdi yarın ya da pazartesi günü yıllık iznimi alıp bir tatile çıkmak istiyorum hiç tatil yapmadım bu sene ve döndüğüm zaman da şirketin anadolu yakasında bulunan ofisinde çalışmak istediğimi bildireceğim patronlarıma yani etkilendiğim kişiyle aynı ofiste olmayacağım o durumu da istemiyorum çünkü.
böyle işte kızlar