• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Kiblemismis umrumda deil eleştiriye açık degilsen konuda acma
ben yaptığım şey doğru mu yanlış mı siz ne düşünüyorsunuz diye konu açmadım bir soru sordum bir sürü insan sorduğum soruya cevap verirken birkaç kişi ordan çıkıp okuduğunu anlamayarak başka başka şeyler söylediler. isteneni vermeyeceksen konuya yorumda yapma o zaman. ortada eleştirilecek bişey yok bi soru sordum verecek cevabı olmayanlar kuyruk acısı çıkarır gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar. soruma cevap varsa alayım yoksa kimse zaman çalmasın.
ki doğru olanı yaptım zaten çok istiyosan devam et eleştirmeye

Ne tuaf insanlar var demediklerini bırakmamışlar. Arabesk rap müziği yapar gibi saldırmışlar:)
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Kesinlikle çok durust bir duruşa sahipsiniz.eğer aklınız baskasindaysa bu hayatımızdaki kişi kadar kendinimizede haksızlık olur.
teşekkür ederim anladığınız için. onların acıları var herhalde ben ne sormuşum onlar ne demiş neyse ki soruma cevap veren düzgün yorumlar yapan insanlardan da biraz cesaret alarak bugün ikimizi de üzmeyecek bir karar aldım ve uyguladım.

hakkinda hayirlisi olsun
ama bence isyerinden ayrilmaa
ya bi daha goremezsen onu hiç ?
kalbim çarpiyor diyorsun gitme bence
sağolun
bilemiyorumki o kişi hakkında hiçbir şey bilmiyorum belki sevgilisi var belki evli hiç haberim yok sadece beni ona çeken çok güçlü bişey var. bi tatile çıkıp kafamı dinleyeyim diyorum öncesinde

bütün duygular insanlar içindir pişmanlıkta bu hayatın bi parçası ama ya pişman olursam diyerekten o ilişkiyi sürdürmek sevgilime yapacağım en ağır şerefsizlik olur siz olsanız yapabilir miydiniz kendine yediren öyle yapar ama ben yediremem.
pişman bile olsam buraya başlık açmam soruya cevap vermek yerine taşlamayı tercih ediyorsunuz çok boş vaktiniz varsa devam edin o zaman ne diyim

kendime saygım olduğu için ayrıldım zaten hanımefendi iş arkadaşımla şu an ilişkiye başlama niyetinde değilim elimde olmayan hisler gelişti yeterince yıprandım ben sevgilimi yeni bir ilişkiye başlamak için bırakmadım

şu iki yorum neyin kafası anlamıyorum ikinizi de kibledim aynı kafada değiliz kızlar zmanaınızı harcamayın benim konuma

hanımefendi ben sevgilimi aldatmadım aldatmam da. aniden gelişti hislerim ister aşk de ister hoşlantı umrumda değil. bi anlık duygu deyip geçsem ve sevgilimle ilişkime devam etsem şerefsizin önde gideni olurdum. ne yapsaydım aldatsa mıydım haberi olmasın üzülmesin diye. konuşmak ne kolay. sen olsan biri cebimde öbürü elimde olsun nasıl olsa bi anlık his 3 yılımı vermiş ayrılmayayım deyip ilişkiye devam etmeyi kendi şerefine sığdırabiliyorsan benden sana laf yok

3 yıl boyunca sevdim ama son zamanlarda başka birine ilgi duyuyorum bu üç yıl önce olan bişey dğeil bir hafta önce olan bişey. ben burda nasıl bi ayrılık konuşması yapayım diyorum sen nediyorsun. insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş umarım sende aynısını yaşarsın konuşmak kolay. sen aklına başka biri girmişken üç yıl boşa gitmesin diye o adamla devam etmeyi kendine yedirirsen o senin sorunun ben yediremem ve ayrıldım zaten bugün

evet onun ilgisi yok muhtemelen ama söz konusu benim kalbim ve hislerim karşı taraftan beklentim yok

sen empati kurdun mu peki 3 yıldır süren bi ilişkin var ama son anda tak diye karşına başka biri çıktı, elinde değil ne yaparsın? sevgilinden ayrılır mısın devam mı edersin ?
Tatlim sen neyin kafasindasin aldatmamis vay anasini seni suan milletce alkisliyoruz bravo bir insan bu kadar zeytinyag olut kardesim zatende devam etme sen aklina koymusun cocugu birakmayi hayir yani neyin kafasi anlamadim seref ten kalkip bahsetme bana cok komik oluyorsun ben omrum boyunca yapmadım yapmamda kisi kendisi gibi bilirmis karsindakini

kızlar tekrar merhaba sorduğum soruya verdiğiniz cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum konuyu başka taraflara çekenlerin canı sıkılıyor belliki neyse onlar önemsiz benim için. ben ne sorduysam onun cevabını almak isterim ilişkimin, duygularımın, gururumun, şerefimin muhasebesini yapmak bana kalmış bişeydir.
bugün fırsat yaratıp kendimize zaman ayırdık ve buluştuk erkek arkadaşımla. birkaç gündür ruh gibiyim bugün dahada kötüydüm o da farketti kötü olduğumu. ama konuşmak için de yarını bekleyemedim. neyse. sadede gelelim. ayrılmak istediğimi söyledim sebep olarakta duygularımın eskisi gibi olmadığını eskisi gibi yoğun hisler yaşamadığımı, onunla bir gelecek kurma konusunda kendimden emin olmadığımı felan söyledim tabi önce hatayı kendinde aradı. bizim bundan iki üç hafta anlaşamadığımız bi konu olmuştu biraz atışmıştık tabi onu şimdi buraya yazmıcam malum burayı okuyan bazı insanlar erkekleri sütten çıkma ak kaşık görüp kadınları yargılamaya bayıldıkları için o bende kalsın neyse işte sordu o sebepten dolayı mı soğudun felan dedi. yani aslında kendi içimde düşününce o soruya kesin olarak evet yada hayır diyemem ama ona genel anlamda yıprandığımı söyledim. bi tatile çık kafanı toparla saçmalama felan dedi. biraz ayrı kalacakmışız ben kafamı toplayacakmışım ondan sonra devam edecekmişiz felan onun istediği oydu ama ben istemedim. hayır dedim bitirelim ben bittim artık olmayacak sana da bana da yazık daha fazla zamanını çalmayayım hiç dedim. ben sana üç yıl emek verdim dedi bende sana verdim dedim. üç yıl emek verdik diye bile bile neden mutsuz edelim kendimizi dedim. olaylara sadece kendi tarafından bakıyor sanki sadece kendi hislerini önemsiyor gibiydi açıkçası bu benim gözüme battı. hislerimin artık kalmamış yada azalmış olabileceğini kabul etmek istemedi çok dil dökmek zorunda kaldım kızlar. en sonunda kesin bir dille artık sevgili olarak devam edemeyeceğimi, hislerimin azalmasıyla beraber bu şekilde devam edecek olursam hem kendimi hem de onu daha çok üzebilme ihtimalim olduğunu söyledm ve hiç açık kapı bırakmadım. hala daha tatile çık döndüğün zaman tekrar konuşalım felan diyordu ama benim bunu yapmaya niyetim yok kızlar. net olmak istiyorum hem kendime hem de ona karşı, kalbimde bi başkası varken ona kalkıp da tamam bana biraz zaman ver daha sonra konuşalım demeyi kendime yakıştıramadım. açık kapı bırakmadım umutlansın istemiyorum. ben ayrıldıktan sonra pişman bile olsam bu benim sorunumdur karşımdaki insanıda buna sürüklemek istemem. pişmanlıktan ölsem bile karşımdaki insana net olmayan bişey için umut vermek açık kapı bırakmak, aklında soru işaretleri bırakmak istemiyorum.
sonuç olarak bitirdik üzerimde çok hakkı vardı helallik istedim o da aynı şekilde mutluluklar da diledik. zaten kendisi dünyanın en efendi insanıdır benim gözümde. uzatmaz üstelemez, hayır lafını başka türlü anlamaz. elimde olmayan hisler gelişti tabi ona bahsetmedim bunlardan çünkü düşündüğümüz zaman his benim kalp benim ve bu hislerim ne ayrıldığım sevgilimi ne de hisleri beslediğim kişiyi ilgilendirir. ben üzeime düşeni yapmak istedim daha fazla zaman geçirmeden karşımdaki insanın hakkına girmeden bir eylemde bulundum. şimdi yarın ya da pazartesi günü yıllık iznimi alıp bir tatile çıkmak istiyorum hiç tatil yapmadım bu sene ve döndüğüm zaman da şirketin anadolu yakasında bulunan ofisinde çalışmak istediğimi bildireceğim patronlarıma yani etkilendiğim kişiyle aynı ofiste olmayacağım o durumu da istemiyorum çünkü.
böyle işte kızlar

Bir ayrılık tazeyken bence de kendinize biraz zaman verip dinlenmek iyidir.
Hayırlısı olur umarım, davranışınızdan ötürü de tebrik ediyorum.

Hayit madem sereften bahsettin sevgilinj dusurtce ben isyerindeki cocuktan etkilendim ve senden sogdum ayrilmak istiyorum mu dedin kalkmisin cocugu ali cengiz oyunlariyla nasil birakirim diye konu aciyon sonra cirkeflesiyon hayir anlamadim bu perhiz bu ne lahana tursusu

Bence başka birinden etkilendiğini söyleseydin daha doğru olurdu. En azından karşındaki de yoluna daha kolay bakardı. Ben olsam öyle yapardım ve karşımdakinden de bu dürüstlüğü beklerdim.
Ama en azından dursun bir kenarda kafasıyla oynatmamışsın adamı, buda bir şey. Malum çoğu erkeğin düşünce yapısı bu.

Tatlim sen neyin kafasindasin aldatmamis vay anasini seni suan milletce alkisliyoruz bravo bir insan bu kadar zeytinyag olut kardesim zatende devam etme sen aklina koymusun cocugu birakmayi hayir yani neyin kafasi anlamadim seref ten kalkip bahsetme bana cok komik oluyorsun ben omrum boyunca yapmadım yapmamda kisi kendisi gibi bilirmis karsindakini
hadi herşeyi bi kenara bırak diyelim ki çocuktan ayrılmayı kafama koydum. başkası falan yok ama ondan ayrılmayı kafama koydum.
suç mu ?

Ya vala dürüstlüğü alkislanacak kadini yerden yere vurmuslar. Bu millet boyle iste kaliteli insanin degerini bilmez. Anca ölünce falan anlar.
Surda elestirenlerin cogu akli fikri baskasina kayip da korkusundan hareket edemeyenler. Garanticiler. Bu devirde kim yenisini kesin olarak bulmadan eskisini kolay kolay bırakır dimi ama :) mustehak bu insanlara amaa uc yilimi verdim ben diye aglarken aldatılmak. Hayrina mi verilio o uc yil. Karsilikli bir iliski yaşanıyor ve bitiyor boyle bencillik olamaz ya. Toplum bencillerden oluşuyor iste alin görün her yerdeler kendi uzulmemek icin bir baskasinin gitmesine mani olup onu mutsuz etmeyi umursamayan insan dolu. Sokakta senin ustune cikip özür dilemeyen de bu hanzo, kuyrukta önüne gecip sirani alan da bu, utanmadan baskasinin hakkina goz koyanda. Bu zihniyetteki kadinlar yuzunden hersey. Cunku kendileri gibi deli kiz ve oglan cocuklari yetistiriolar bir de cok gerekliymis gibi.

Bencil olmayin artik...

Hayit madem sereften bahsettin sevgilinj dusurtce ben isyerindeki cocuktan etkilendim ve senden sogdum ayrilmak istiyorum mu dedin kalkmisin cocugu ali cengiz oyunlariyla nasil birakirim diye konu aciyon sonra cirkeflesiyon hayir anlamadim bu perhiz bu ne lahana tursusu
istediğini düşün umrumda değil burada bir sürü güzel kadın bana muazzam güzel mantıklı yorumlar yaparken çürük yumurtalar umrumda değil canım

Bence başka birinden etkilendiğini söyleseydin daha doğru olurdu. En azından karşındaki de yoluna daha kolay bakardı. Ben olsam öyle yapardım ve karşımdakinden de bu dürüstlüğü beklerdim.
Ama en azından dursun bir kenarda kafasıyla oynatmamışsın adamı, buda bir şey. Malum çoğu erkeğin düşünce yapısı bu.
üç yıl oldu onu çok iyi tanıyorum. ben ne sebep sunarsam sunayım o yoluna bakabilecek ve geçmişe mazi diyebilecek bir adam. ben olsam başkası varsa bana söylemesini tercih etmezdim çünkü çok üzülürdüm. empati kurdum ve aldığım kararı uyguladım. dursun bi kenardacılar burada bana saldırarak kendilerini güzel belli ettiler. bana yakışmaz.

Ya vala dürüstlüğü alkislanacak kadini yerden yere vurmuslar. Bu millet boyle iste kaliteli insanin degerini bilmez. Anca ölünce falan anlar.
Surda elestirenlerin cogu akli fikri baskasina kayip da korkusundan hareket edemeyenler. Garanticiler. Bu devirde kim yenisini kesin olarak bulmadan eskisini kolay kolay bırakır dimi ama :) mustehak bu insanlara amaa uc yilimi verdim ben diye aglarken aldatılmak. Hayrina mi verilio o uc yil. Karsilikli bir iliski yaşanıyor ve bitiyor boyle bencillik olamaz ya. Toplum bencillerden oluşuyor iste alin görün her yerdeler kendi uzulmemek icin bir baskasinin gitmesine mani olup onu mutsuz etmeyi umursamayan insan dolu. Sokakta senin ustune cikip özür dilemeyen de bu hanzo, kuyrukta önüne gecip sirani alan da bu, utanmadan baskasinin hakkina goz koyanda. Bu zihniyetteki kadinlar yuzunden hersey. Cunku kendileri gibi deli kiz ve oglan cocuklari yetistiriolar bir de cok gerekliymis gibi.

Bencil olmayin artik...
şu kk nın lafı gediğine oturtan kadınlarına bayılıyorum

GlamRock .!.:
istediğini düşün umrumda değil burada bir sürü güzel kadın bana muazzam güzel mantıklı yorumlar yaparken çürük yumurtalar umrumda değil canım
Banene ayril yahu sanki benden ayriliyon tribe allahim ya canim omur boyu sevgiki olsab banane ayrilsan banane benim cikarim ne konu acmisin uorum yapyim ha kaldiramiuorsun acma ozaman demi ama

Back