Komiksin. Adam evlenmek ister kacarsin öteki de belki günü birlik bişeyler düşünecek. Ben bide şunu düşünüyorum sen evli olsan başkasından hoşlanıp bosanirsin. Sevgili varken başkasına meyilleniyorsan zaten kendi aklın kendine yeter güzelim.Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
kızlar ben burda segilimden ayrılayımmı diye sormuyorum zaten ayrılıcam yarın ya da öbür gün kesinlikle ayrılıcam ama başka birinden etkilenmeye başladığımı ona söyleyeyim mi yoksa bunu ona söylemeyip başka bir bahane falan mı bulayım ? yargılayıp duruyosunuz soruma cevap vermek yerine. sizce söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi ? TAM BUGÜN HİSLERİMDEN EMİN OLDUM ve erkek arkadaşımla aklımda bi başkası varken devam edemem ayrılalım ki onun zamanını almayayım daha fazla
Ben katılıyorum, konu sahibesine amna yüklenmişler.
Kız sevmiyorum istemiyorum yazdıkça adamı acındırmışlar, acındıra acındıra nikah yaptırcaklar nerdeyse.
Sevgiliden ayrılmak sevgili olmak kadar normal bir şey , kaç kişi ilk aşkıyla evleniyor ki?
aklınızda gönlünüzde başka biri varken onunla nasıl devam edecektiniz, bence yaptığınız şey çok doğru..Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
kızlar ben burda segilimden ayrılayımmı diye sormuyorum zaten ayrılıcam yarın ya da öbür gün kesinlikle ayrılıcam ama başka birinden etkilenmeye başladığımı ona söyleyeyim mi yoksa bunu ona söylemeyip başka bir bahane falan mı bulayım ? yargılayıp duruyosunuz soruma cevap vermek yerine. sizce söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi ? TAM BUGÜN HİSLERİMDEN EMİN OLDUM ve erkek arkadaşımla aklımda bi başkası varken devam edemem ayrılalım ki onun zamanını almayayım daha fazla
Ya sanki kız 3 çocuğuyla kocasını aldatmış gibi yorumlara falan bak ya! Ne var yani, sevgili olunca o adama mı tapulanıyorsun? Kız aldatmamış, iş çevirmemiş, gayet dürüstçe başkasından etkilendim bu durumda onla devam edemem demiş. Yapılacak en onurlu hareket. Başkasından etkilenebilirken tutup da evlense daha mı ahlaklı olacak sayın KK kadınları. Yok Allah sizin gibi eş vermesin falan, ne biçim laflar onlar öyle size mi düştü yargılamak? Hangi sıfatla hem de?
3 yılmış, boşa gitmesinmiş, ya hu kardeşim tamam 3 yıl harika bir ilişki yaşanmış olabilir ama bitmiş yani bazen güzel şeylerin de sonu olabiliyor çocuk musunuz siz de bunu kabullenemeyip reddedebiliyorsunuz? Dün okuduk 60 yaşında kayınvalide kocasından boşanıyor, ne yapsaydı yani geldik bu yaşa beraber ölelim bari mi deseydi? İnsanlar ilişki yaşayınca birbirlerine mühürlenmiyorlar, evet sıkılabilirler, sevmemeye başlayabilirler bunlar çok normal. Aksi olsa anormal olurdu, herkes özgür yani neden bu kadar şartlanma? Konu sahibi de durumun farkına varmış, kimseye haksızlık etmeden bitirmek niyetinde. Daha napsın? Gidip oğlanın önünde diz çöküp helallik falan mı istesin nedir yani? Biraz da ağlasın mı ne dersiniz?
Sen bakma kimseye konu sahibi arkadaşım, eğer sevmiyorsan ayrıl. Sevmediğin biriyle evlenip kendini de onu da yakma. Hem kimse haketmez böyle bir şeyi inan bana.
Bana çok normal geldi yani, neden bu kadar abartmışlar ki? Dünyada terk edilen ilk erkek konu sahibin sevgilisi mi? Yoo değil, o zaman ne bu celallenme yani? Çocuğa üzülenler olmuş da ne var üzülecek? Ayrılık bu her iki taraf da payına düşen mutsuzluğu alıp, sindirecek, ilişkilerin kanunu bu. Hayat gül bahçesiydi de haberimiz mi yoktu? 3 yıllık ilişki bittiyse elbet biraz acı çekilecektir, napalım yani? Sanki ölüm kalım meselesi, ne abartıyorsalar yani...Katiliyorum, iliskiler basliyor, bitiyor, insanlar 3 cocuklu kocalarindan bosaniyor. Alt tarafi kiz ayrilmak istiyor diye lanetlemisler resmen.
ben aynı durumda olsaydım ondan neden soğuduğumu bilirdim ve bu konuyu düzeltmemiz için konuşurdum sorunsuz bir ilişki falan değil sizinkisi sorunsuz bir ilişkide akla başkası düşmezdi aranızda sağlam bi bağ oluşmamış ben ayrıl diyorum yazık çocuğayeterince saydırdılar.
gururuna yediren varsa sevgilisini cebinde tutup aklında başka biri varken ilişkisine devam edebilir. ben yediremiyorum.
elimde değil sen olsan ne yapardın devam mı ederdin. herkes bu soruyu önce kendine sorsun bence
Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
Ne büyük bencillik.. Dünya sanki sizin etrafınızda dönüyor. Bence siz ayrılın sevgilinizden yazık etmeyin çocuga zaten insan birini severken baskasından etkilenebiliyorsa bu nasıl bir sevgidir hayret doğrusu demek siz daha gercek sevgiyi tatmamışsınız.
3 yıl gecti sevgi bitti diyenlerede hayret doğrusu o zaman hepimiz risk altındayız evlilikler çok sürmez ya sevgi biterse..
Sevgi dediğiniz öyle durup dururken her sey yokundayken bitmez adam küfür eder aldatır yalan söyler artık neyse sizi soğutacak birsey olur biter.. Bu şımarıklık artık adını siz koyun.. Sonra baska birinden etkilenirsiniz sonra baska bu böyle sürer gider.. Sevgi dediğiniz sey bu kadar basit değil.. Umarım bir gün gercekten seversiniz...
Öncelikle "cık cık cık" nidalarıyla ayıplamak, aşağılamak bizde ata sporudur. Yapılan yorumları şöyle bi okudum da onaylayıp onaylamamak başka şey ama bazıları hakarete varmış, almış başını gitmiş. Siz sakin olun, okuduklarınıza fazla takılmayın.Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
Ortdaki sorun şu an benim başka birinden etkilenmiş olmam. Bilmiyorum zaten kısa surede gelişti hiç böyle bişi hissetmemiştim. Aklıma başkası girmişken isterse on sene olsun aklımda başkası varken ötekiyle devam edemem
gerçeği soyleme bence zaten adamla bi ilişkiye baslamadiin .karşılıksız yani. Sadece bi etkilesim.ben seni sevmedigimi anladm senle yapamıyorum flan de.
Etkilendiğim kişiyle birlikte olma peşinde değilim ki bu bir his ve nerden baksan bir hafta oldu tanıyalı ve şu an tamda bugün kendimden emin oldum e bu durumda bi an önce ayrılmak en iyisi. Aklımda başkası varken sevgilimle devam etmek daha çok mutsuz eder beni tam bugün anladım ki başkası var o halde ilişkim bitmeli. Ciddi derken aileleri çok karıştırmadık söz felan yok
Konuyu anlamamışsın bile ben bi ahlaksızlık yapmıyorum tam bugün emin oldum hislerimden ve yarın ya da oburgun ilişkimi bitiricem devam edemem. O kişiyle birlikte olmasam da olur bu bir his ve beni esir aldı resmen uç sene emek verdim diye aklımda başkasıyla devam edemem
Siz o konuyu yanlış anlamışsınız o arkadaşım erkek değildi bilmeden yorum yapmayın yuh yani o bir kız arkadaştı sadece ne alaka yani
Tam bugün emin oldum hislerimden ve kalbime bir başkası girmişken ilişkime devam edemem ayrılmak en doğrusu ama nasıl bi konuşma yapıcam zaten ben ayrılayımmı diye sormuyorum
Tam bugün emin oldum artık aniden gelişti elimde değil yani sevgilimden ayrılmaktan başka ne yapabilirim aklımda başkası varken emek verildi diye ilişkiye devam edemem zaten ben nasıl bi konuşma yapayım diye soruyorum burda
Ne yapayım peki aklımda başkası varken ilişkiye devam mk edeyim oylesi daha mı iyi olur yada daha mı vicdanlı olur sizce
Tam bugün emin oldum ve bi an önce bitirmem lazım gerçeği mi söyleyeyim yoksa ne diyeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?