sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Bazı yorumları anlamıyorum, asıl bu durumda devam ederse kötü, asıl o şekilde aldatmış olur.
Doğru insan olmadığını anlamış olamaz mı, bu elinde olan bir şey değil ki, elinde olan tek şey bu durumu nasıl yönlendireceğidir, iki seçenek var; ya aldatacak ya ayrılacak.

Şimdi siz başkasını karıştırmasanız ve o kişiyle ilişkiniz olsa bunu öğrenir muhtemelen.. Anlayabilir yine..
Bilmiyorum biraz kapalı mı söyleseniz? Yani duygularınızın değiştiğini, bir başkasına ilgi duyabileceğinizi ve ona bunu yapmak istemediğinizi... Ben bilmek isterdim sanırım, konuşmanızdaki vurguyu bunun böyle olmasının nedenine verirseniz daha az sıkıntılı olabilir.. Yani belki bir başkası olacak belki olmayacak ama ben bu duygu değişimini yaşadıysam daha fazla devam etmemeliyiz gibisinden...
Ama şunu da anlatmak isterim; bir arkadaşım benzer şeyi yaşayıp ayrıldı sonra yeniden barışıp evlendiler.. Bilmiyorum belki de ayrıldıktan sonra anlayacaksınız ve bu gerekiyor, hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Canım, biz kadınların en nefret ettiği şey bir erkeğin ayrılırken ortaya sunduğu saçma sapan bahanelerdir. Bir şekilde bunun gerçek olmadığını bilir ve daha çok kırılır, üzülürüz. Bu yüzden dürüst bir biçimde, ona karşı hislerinin eski yoğunluğunda olmadığını, bu yüzden bitirmek istediğini söyle.

ben 5. şık üzerinde duruyorum..genelde öyle olur..ayrılık sonrası bi boşluk sonra..Bi başlık açılır.. '' kızlar ayrıldıma ama pişmanım vs..

Ben hep şöyle düşünürüm, uzun bir ilişki anlık bir heyecan yaşamış olabilirsin, belki bugun işten çıksan yarın hatırlamayacağın biri. Aslında sevgilini sevdiğini anladığında çok pişman olabilirsin. İyi düşün derim. İlla ayrılacaksanda başkasından hoşlandığını söylememelisin 3 yılın sonunda fazla yaralayıcı olur.

Konu sahibi seni kirmak istemem. Yorumlari %80 okudum.
ilk olarak; sevgi, ask denen duygular tabiki bitebilir. Sonsuza kadar devam edecek gibi bir kaide yok. Evli insanlar da bile bitebiliyor ki bosanmalar oluyor. Tabiki hic kimse ilk gorustugu bir insanla ya da 3 yilini verdigi bir insanla evlenmek zorunda degil. Neler duyuyoruz hayatta. 11 yillik tanisiklik ve nisanliliktan sonra ayrilan insanlar biliyorum.
Fakat bence uyelerin takildigi nokta: Biriyle evlilik planlari yaparken -bir de iliskinizde hicbir sorun olmadigini belirtmissin- baska birinin aklina girmesi. Ve yine tabiki hersey insanlar icin, hayatta hersey basimiza gelebilir. Biz insanlar eger biriyle bir yola girdikten sonra kalbimizi, gozumuzu disari kapatmazsak senin yasadigin durumu herkes yasar. O vakit evlilikler, birliktelikler cok kisa surerdi. Ozellikle evliliklerin hicbir anlami kalmazdi.
Senin durumuna gelince karsindaki kisi seninle evlilik planlari yaparken senin aklin baskasina kayabiliyorsa bu ona yaptigin bir haksizlik olarak duruyor. Sen o kisiyi artik sevmiyor olabilirsin, boyle bir durum varsa ki ortaya bu cikiyor, o zaman sen ayrilmakta GEÇ kalmissin bana gore. Senin icin duygular tukenmis belki de sadece bir aliskanlik olarak devam ediyor bir suredir. Bunu sen yeni birinden etkilendiginde anladin. Eger ayrildiktan bir sure sonra olsaydi hicbir sorun olmayacakti.

Şu durumda tabiki devam etme. Duygularinin eskisi gibi olmadigini soyle ve ayril. Ki zaten sendeki soguklugu hissedecektir. Ve bunu en kisa surede yap. Cunku bu vicdan azabi yipratir. Umarim mutlu olursun..

geçici bir hevesle anlık birşey olur
her ne olursa olsun
asla başkasından hoşlanıyorum demeyin... karşınızda ki size nefret ettirmeyin... ayrıca geçici heves ise dönüş biletiniz dahi olmaz çok pişman olursunuz...

Hemen ayrıl, ama sakın o iş arkadaşınla da bir ilişkiye başlama. Kendine saygın olmalı biraz.

Kizin sadece duygulari bitmis olabilir ki cok normal bence
siz sevgilinizin sizi sevmemesine ragmen sizinle devam etmesini ister miydiniz ben sahsen istemezdim..
en dogrusunu yapiyor ayrilmakla
konu sahibi arkadasim bence diger kisiden hic bahsetmeden duygularinin eski yogunlukta olmadigindan bahsedebilirsin sevgiline ve evlilik icin bu sebeple hazir hissetmediginden.. biraz yalniz basima kalip tek takilmakistiyorum su ara filan de ayril..

Neden eleştiriyorsunuz bence bu mümkündür ayrılmak istemekle çok doğru bir karar vermişsiniz.
Ben hayatıma giren erkeklere ilk başta söylerim eğer olur da bir gün başkasından etkilenirsen (insanlık hali çok normal)
hemen benden ayrıl.
Bunu hep söylerim çünkü başkasını düşündüğü beyniyle benim gözlerime bakmasını asla istemem.

dürüst ol bence.
türlü bahanelerin ardına sığınıp arafta bırakma.

Ben hep öyle denk geldim.evliliklerdede ilk üç yıl çok önemli derler bence alışma döneminin verdiği yorgunluk çıkıyor.özellile bayanlarda etrafımda hep gördüm.gitme üstüne millete sorsan ay sen aldatmışsın düşünmüşsğn filan yok öyle birşey insan psikolojisi karmaşık dümdüz gitmez

Başlığı ve girişi okudum sadece. Şu sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl olayını hiç anlamıyorum. Aynı dili konuştuğunuza göre alacaksın karşına böyle böyle diyeceksin. İnsanlara gereksiz sebepler çıkartıp bir de kafalarını onunla meşgul etmeyin. Adam hatanın nerde olduğunu anlayıp olayı çözmeye çalışacak boşu boşuna. Biraz net olmak lazım...

Niye bu kadar üstüne geldiler anlamadım.yani insan mükemmel olabilirmi ya insankafadı kendi koyduğumuz her ahlak anlayışına uyacak kadar basit mi hayır.millet bem beyaz mış maşallah yok aldatıyosun yok yazık sana filan ya yok öyle birşey sen buna karar veremezsin aklına örtü örtemezsin ki o zaman herkes aynı insanlarla birlikte olsun yani mümkün mü bazennolayla nkendi işler bazennolaylar.tatlım biz a b c gibi basit düşünüp hareket edemeyiz bakma sen onlara.Sevgiline dersin ara verelim psikolojim iyin değil dersin ama bak bir ay en az görüşmeyin o zamam velli olur yoksa 1 haftada filan insan rahatladım filan diyo.ama bir bakmışsın sadece yanılsama.baktın değil diğerini seviyorsun vir ay sonra yapamadım dersin mis gibi kendinden emin aşkın olur elinde.

Not: kimse kimseyi kandırma derdinde olsun demiyorummyanlış anlaşılma olmasın diğeriylede ilerletme işimsadece yalnız kal derdim o yani.Bazennkıymet sonradan anlaşılıyor

Bence sadece artık onu sevmediğinizi ve evlilik asla düşünmediğinizi falan söyleyin. Başka birine ilgi duyduğunuzu söylerseniz özgüvenini sarsabilirsiniz.

Bugün başkası için sevgilini bırakırsın yarın bi başkası için yeni sevgilini bırakırsın . Onun için kafanda tek bir ayrılık planı seç her sevgiline uygula hepsi için teker teker düşünmene gerek kalmaz

Ben katılıyorum, konu sahibesine amna yüklenmişler.

Kız sevmiyorum istemiyorum yazdıkça adamı acındırmışlar, acındıra acındıra nikah yaptırcaklar nerdeyse.

Sevgiliden ayrılmak sevgili olmak kadar normal bir şey , kaç kişi ilk aşkıyla evleniyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…