1.si etkilendiğiniz kişiyi ne derece tanıyorsunuz onunla mutlu olabilecek misiniz gelenler gideni aratır unutmayın .
2.si madem çocuğa fazla değer vermiyordunuz neden 3buçuk sene berabersiniz daha önce ayrılsaydınız . başka birinden etkilenmek demek erkek arkadaşınıza fazla değer vermiyorsunuz demektir . Fazla değer vermiyorsanız neden aileniz e söylediniz ciddi düşündünüz onu umutlandırdınız ?
3.belki biran lık bir hoşlanmadır siz onu farklı algılıyorsunuzdur .
4.sü erkek arkadaşınızdan ayrıldıktan sonra pişman olabilirsiniz .
5.si eğer o etkilendiğiniz kişi sizi mutlu etmez , kötü biri çıkarsa vicdan azabı çekersiniz . Belki şuan ki sevgilinize dönmek istersiniz ama o sizi kabul etmez.
Telefonda seni seviyorum derken aslinda kalbim baskasindaydi de..
Ben hep öyle denk geldim.evliliklerdede ilk üç yıl çok önemli derler bence alışma döneminin verdiği yorgunluk çıkıyor.özellile bayanlarda etrafımda hep gördüm.gitme üstüne millete sorsan ay sen aldatmışsın düşünmüşsğn filan yok öyle birşey insan psikolojisi karmaşık dümdüz gitmezAha! Öyle bişey varmıymışş gerçekten yab izimde 3 yıl haziran ayında bitti 4. yıla girdiğimmde bende benzer bişeyle sınandım ama 3-4 güne silkelendim kendime geldim.Yinede bianlık bile olsa başkasından etkilendiğini düşünmek çok utanç verici.Benim adıma yani.Ama bu dönemlerde genel olarak yaşanan bişeyse bende çok gitmiyim kendi üstüme
Niye bu kadar üstüne geldiler anlamadım.yani insan mükemmel olabilirmi ya insankafadı kendi koyduğumuz her ahlak anlayışına uyacak kadar basit mi hayır.millet bem beyaz mış maşallah yok aldatıyosun yok yazık sana filan ya yok öyle birşey sen buna karar veremezsin aklına örtü örtemezsin ki o zaman herkes aynı insanlarla birlikte olsun yani mümkün mü bazennolayla nkendi işler bazennolaylar.tatlım biz a b c gibi basit düşünüp hareket edemeyiz bakma sen onlara.Sevgiline dersin ara verelim psikolojim iyin değil dersin ama bak bir ay en az görüşmeyin o zamam velli olur yoksa 1 haftada filan insan rahatladım filan diyo.ama bir bakmışsın sadece yanılsama.baktın değil diğerini seviyorsun vir ay sonra yapamadım dersin mis gibi kendinden emin aşkın olur elinde.anlık mıdır bilemem hani hep derler ilk görüşte aşk diye ben hiç yaşamadım daha önce böyle bişey yani bu kişi bir hafta oldu tanışalı samimiyetimiz bile yok ama anlamıyorum bişey beni ona doğru çekiyor ve sabahtan beri ağlıorum bugün tamam dedim bu neyin nesi bilmiyorum ama sevgilimle devam edebilmem mümkün değil belki bu kişiye olan ilgim bi hafta sonra biter kim bilir ama şu an bu hislerle aklıma bir kere bir başkası girdi sevgilimle yapamam artık ikimize de yazık olur
bahsetmeyeyim mi diyosunuz
o da olabilir
yani güzel derken sevgilim dünya iyisi biri bugüne kadar kimseyi düşünnedim 3 yıl boyunca ondan başka ama şu an sabahtan beri ağlıyorum ve bugün artık emin oldum etkileniyorum dediğim kişi kapıdan girdiği an ben başka bi boyuta geçiyorum sanki ruhum bedenimden ayrılıyor bu çok garip bugün tamam dedim yanılır mıyım bilemem ama belki geçer diye ilişkime devam edersem çok büyük günah olmaz mı ya geçmezse ?
istemezse derken yapışmaz tabi ama ısrar eder yani neden diye ondan dedim geçici bile olsa o duygu bi kere girdi ya bana daha da o çocuğun hakkına giremem ben
sorun yok derken aslında ona göre sorun yok tabi bizimde ufak tefek şeylerimiz oluyor ama ben sevgilime çok değer veriyorum kırılsın istemem ve açıkçası başkasından hoşlandığımı söylersem çok kırılır gibime geliyor
bugün emin oldum bu his anlatılamaz zaten herşey aniden gibi oluyor bir hafta oldu tanışalı samimiyetim bile yok o kişiyi tanımıyorum bile ama gördüğüm yerde ben ben olmaktan çıkıyorum sanki bu nasıl bişey
dürüst mü olayım doğru olan bu mudur öyle daha çok üzülmez mi ama
ben zaten burada ayrılayımmı diye konu açmadım başkasından hoşlanıyorken seviyeli giden bi ilişkimi belki dünyanın en iyi insanını bırakmayıp cebimde tutmaya kalkmıyorum en kısa sürede ilişkiyi bitirmek lazım ve onun zamanını almak istemiyorum ama millet taşlamaya yer arıyor. haklısınz çok makul söyledikleriniz o şekilde konuşabiliriz.
kız arkadaşım o kişi ama neden erkek sandılar anlamış değilim neden erkeğe bağlanıyor yani zaten bi erkek o kadar trip yapmaz bence
bilmiyorum isterse bir gün olsun aklıma başka biri girdiyse sevgilimi daha fazla meşgul etmemeliyim hem daha çok acı çekerim hem günaha girerim tam bugün emin oldum herşey aniden gelişti ben de ne olduğunu anlamadım kendime konduramadım ama bugün tamam dedim ruh bedenden ayrıldı sanki havada yürüyor gibiyim düşünsene başka birini görmek için sabah olsun istiyorsun ama öte yandan devam eden bi ilişki. beni çekip vursunlar daha iyi öyle devam edemem ben
o da olabilir bir hafta ya sadece bir hafta ilk kez böyle hislere kapılıyorum ben nerden geldiğimi şaşırdım sevgilim dünya iyisi birisi ama bilmiyorum bu his benim aklıma girdi ben benden gittim ne söylemeliyim de ayrılmalıyım
belki bi anlık heyecandır ama sevgilimin bir dakikasını bile çalmaya değmez benim bi anlık heycanım bence bu haksızlık bilemiyorum bundan sonra ne olur . bildiğim tek şey ondan ayrılacağım. söylemesem daha mi iyi peki ne bahane uydurayım sence
evet yani söz yok nişan yok ailesiyle bi kere tanıştım o da benimkiyle sadece bir kere yani biz illa evlenelim demedik ilişkmiz güzeldi yani ciddi ilişkiden kastım bi aksilik olmazsa evlilik yolunda adım atarız diye ara sıra konuşurduk öyle yani.
bilmiyorum bir hafta öncesine kadar sevdiğimi düşünüyordum ama şu an bambaşka br hal aldı sadece bir haftada ben ben olmaktan çıktım bitti artık yani. bahsetmeyeyim di mi
ben ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye sormadım ki anlamıyolar kendileri bilir ben bana yol gösteren yorumları önemsiyorum yarın başımıza ne gelir bilemeyiz bir hafta oldu o kişiyi tanıyalı ve çok garip hisler içindeyim bişey var hissediyorum o kişi ruh ikizim gibi halbuki tanımıyorum bile doğru düzgün ama sonuçta aklma başkası girdi bi kere daha da belki geçer diye devam edemem. sağolun
kafam çok karışık nasıl bi konuşma yapsam bilemedim
3 yıl boyunca her günüm iyi her günüm güzel yanımdakiyle mutluyum ama bir haftadır sanki ben bu dünyada değilim. kabullenmek zor oldu çünkü bana çok ters aslında ama bugün kabullendim dedim tamam sen o kişiyi görünce ayakların yerden kesiliyor. sevgilimle devam edemem. elimde olsa telefon edip ayrılıcam ama telefında olmaz. yarın veya öbür gün buluşacağız ve o buluşma sevgili olarak yaptığımız son buluşma olacak. ben buraya ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye soru sormadım ayrılırken ne diyeyim yani başkasından etkileniyorum mu diyeyim yoksa başka bir şey mi ortaya süreyim dedim ama taşlamaya insan arıyor onlar. yapamam ben öyle biri elde biri cepte dursun. heyecandır belki deyip aklımda başkası varken de sevgilimle devam edemem. isterse 10 sene olsun his geldi mi geliyor insana. çok sağolun
Bence eğer iki taraftan birinin sevgisi, evliliğe yetecek kadar kuvvetli değilse ortada suçlu yoktur, ben şahsen suçlamazdım. Bence onunki sevgi değil güçlü bir hoşlantıydı. Bu duygusu azalmışsa daha mı iyi evlenmesi? Bence en doğrusunu yapıyor ve bunu şımarıklık olarak göremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?