sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Ama arkadaş başta da söylemiş iş yerindekiyle arkadaşız başka bir niyetim yok diye. Bence bu esasında kendi ilişkisini sorgulamasına neden olmuş. Bu böyle olmasaydı da başka şekilde ortaya çıkabilirdi bu sıkkınlık yada sevgi azalması ya da soğuma her neyse işte...Bu durumda çocuğun üzülmesi bi problem tabi ki ama sırf bu yüzden bir ilişki yürütülmez bence.. Sebebinin başka biri olduğunu bilmek bence onu daha çok üzer ki bence öyle değil

Bir insana üç yılınızı veriyorsunuz ve size gelip hersey yolında hiç bir pürüz yokken ayrılmak istediğini söylüyor yıkıcı bir durum ama mesele bu değil mesele su ki sevgilimden ayrılmam lazım bunu ona nasıl söyliyim içeriğe baktıgımızda sanki eski bir esyayı atar gibi mesela şöyle yazsa onun için çok üzülüyorum yüz üstü bırakmış gibide olmak istemiyorum o çok iyi biri bunları haketmiyor ama elimde değil dese mesela bilmem anlatabildim mi derdimi bu konusmayı bir erkek yazmış olsa ne ruhsuz adammış kızın yıllarını aldı sonra bırakıp gitti deriz.. Sanki o adamı hiç sevmemiş gibi demek istediğim bu. Ama dediğiniz gibi sürdürmek zorunda değil bu konuya bende ikna oldum karsı taraf adına üzgünüm..

Size yüklenen insanlara anlam veremiyorum.Bence oldukça dürüst bir insansınız keşke herkes sizin gibi olabilse.İlişkiniz hep uzak mesafede yürümüş gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor bir süre sonra.Insan hep sevdiğinin gözünün önünde olmasını istiyor.Araya giren ayrılıklar sizi soğutmuş işi ciddiyete bindirmeden kesip atmanız en mantıklı olanı.Gözünüz başkasına kaydıysa aldatmadan bitirmek tabiki en iyisi.Bi yazarın sözü vardı iki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin eğer birinciyi sevseydiniz ikinci seçenek olmazdı diye.Mutsuz olursunuz pişman olursun diyenler olmuş ki bence sevmediğin adamla devam edersen pişman olursun ben aşktan yanayım kalbini çarptıran kimse onun peşinden git sonu mutsuz bitse bile aşk güzel şey

evt o yuzden bska bır adam var dememelı bence de .. gururuna dokunur .. haklısınız bu konuda ..

gerçekten çok üzücü. insan kendini onun yerine koyunca hele. çok yazık yerinde olmak istemezdim

kesınlıkle...konunun ozetıı bu yazmıs oldugunuzz

anlık mıdır bilemem hani hep derler ilk görüşte aşk diye ben hiç yaşamadım daha önce böyle bişey yani bu kişi bir hafta oldu tanışalı samimiyetimiz bile yok ama anlamıyorum bişey beni ona doğru çekiyor ve sabahtan beri ağlıorum bugün tamam dedim bu neyin nesi bilmiyorum ama sevgilimle devam edebilmem mümkün değil belki bu kişiye olan ilgim bi hafta sonra biter kim bilir ama şu an bu hislerle aklıma bir kere bir başkası girdi sevgilimle yapamam artık ikimize de yazık olur

Zaten soğumaya başlamışsındır.
O da bunu sorduğunda söylersin ayrılmak isteğini.
Ben olsam başka birinden bahsetmem, kırıcı olur bence.
bahsetmeyeyim mi diyosunuz

sana karsı hıslerım eskısı gıbı degıl de uzun vadede nasıl oluruz emın degılız bu yuzden vazgecmek ıstıyorum de
o da olabilir

Zamanında bendede oldu yanıldım ve çoğunlukla 3.yılda olurmuş böyle sadece sıkılmış olabilirsin biraz zaman ver kendine gerçekten güzelse ilişkin bozma boş yere
yani güzel derken sevgilim dünya iyisi biri bugüne kadar kimseyi düşünnedim 3 yıl boyunca ondan başka ama şu an sabahtan beri ağlıyorum ve bugün artık emin oldum etkileniyorum dediğim kişi kapıdan girdiği an ben başka bi boyuta geçiyorum sanki ruhum bedenimden ayrılıyor bu çok garip bugün tamam dedim yanılır mıyım bilemem ama belki geçer diye ilişkime devam edersem çok büyük günah olmaz mı ya geçmezse ?

istemezse derken yapışmaz tabi ama ısrar eder yani neden diye ondan dedim geçici bile olsa o duygu bi kere girdi ya bana daha da o çocuğun hakkına giremem ben

sorun yok derken aslında ona göre sorun yok tabi bizimde ufak tefek şeylerimiz oluyor ama ben sevgilime çok değer veriyorum kırılsın istemem ve açıkçası başkasından hoşlandığımı söylersem çok kırılır gibime geliyor

bugün emin oldum bu his anlatılamaz zaten herşey aniden gibi oluyor bir hafta oldu tanışalı samimiyetim bile yok o kişiyi tanımıyorum bile ama gördüğüm yerde ben ben olmaktan çıkıyorum sanki bu nasıl bişey

Bence dürüst olmalısın. Öteki türlü sorunsuz devam eden bir ilişkiyi neden bitirmek istediğini zaten kurcalayacaktır.
dürüst mü olayım doğru olan bu mudur öyle daha çok üzülmez mi ama

ben zaten burada ayrılayımmı diye konu açmadım başkasından hoşlanıyorken seviyeli giden bi ilişkimi belki dünyanın en iyi insanını bırakmayıp cebimde tutmaya kalkmıyorum en kısa sürede ilişkiyi bitirmek lazım ve onun zamanını almak istemiyorum ama millet taşlamaya yer arıyor. haklısınz çok makul söyledikleriniz o şekilde konuşabiliriz.

İlk konuda erkek diye belirtmemiş sanki. Ya da ben mi görmedim?
Kız arkadaş gibi algıladım ben.
kız arkadaşım o kişi ama neden erkek sandılar anlamış değilim neden erkeğe bağlanıyor yani zaten bi erkek o kadar trip yapmaz bence

bilmiyorum isterse bir gün olsun aklıma başka biri girdiyse sevgilimi daha fazla meşgul etmemeliyim hem daha çok acı çekerim hem günaha girerim tam bugün emin oldum herşey aniden gelişti ben de ne olduğunu anlamadım kendime konduramadım ama bugün tamam dedim ruh bedenden ayrıldı sanki havada yürüyor gibiyim düşünsene başka birini görmek için sabah olsun istiyorsun ama öte yandan devam eden bi ilişki. beni çekip vursunlar daha iyi öyle devam edemem ben

Bu yoruma katılıyorum .Ayrılmak en doğru karar olacak .çünkü evlilik için yeteri kadar sevgiye sahip değilsin .Eger öyle olsaydı suan burda bu konuyu açmış olmazdın.
o da olabilir bir hafta ya sadece bir hafta ilk kez böyle hislere kapılıyorum ben nerden geldiğimi şaşırdım sevgilim dünya iyisi birisi ama bilmiyorum bu his benim aklıma girdi ben benden gittim ne söylemeliyim de ayrılmalıyım

belki bi anlık heyecandır ama sevgilimin bir dakikasını bile çalmaya değmez benim bi anlık heycanım bence bu haksızlık bilemiyorum bundan sonra ne olur . bildiğim tek şey ondan ayrılacağım. söylemesem daha mi iyi peki ne bahane uydurayım sence

evet yani söz yok nişan yok ailesiyle bi kere tanıştım o da benimkiyle sadece bir kere yani biz illa evlenelim demedik ilişkmiz güzeldi yani ciddi ilişkiden kastım bi aksilik olmazsa evlilik yolunda adım atarız diye ara sıra konuşurduk öyle yani.

bilmiyorum bir hafta öncesine kadar sevdiğimi düşünüyordum ama şu an bambaşka br hal aldı sadece bir haftada ben ben olmaktan çıktım bitti artık yani. bahsetmeyeyim di mi

ben ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye sormadım ki anlamıyolar kendileri bilir ben bana yol gösteren yorumları önemsiyorum yarın başımıza ne gelir bilemeyiz bir hafta oldu o kişiyi tanıyalı ve çok garip hisler içindeyim bişey var hissediyorum o kişi ruh ikizim gibi halbuki tanımıyorum bile doğru düzgün ama sonuçta aklma başkası girdi bi kere daha da belki geçer diye devam edemem. sağolun

Bence durustce baskasindan etkileniyorum de. Yoksa surekli onun hatasi yuzunden ayrildigini sanip emek verir ugrasir. Ona bunu yapmaya hakkin yok gercegi bilmeli.
kafam çok karışık nasıl bi konuşma yapsam bilemedim

3 yıl boyunca her günüm iyi her günüm güzel yanımdakiyle mutluyum ama bir haftadır sanki ben bu dünyada değilim. kabullenmek zor oldu çünkü bana çok ters aslında ama bugün kabullendim dedim tamam sen o kişiyi görünce ayakların yerden kesiliyor. sevgilimle devam edemem. elimde olsa telefon edip ayrılıcam ama telefında olmaz. yarın veya öbür gün buluşacağız ve o buluşma sevgili olarak yaptığımız son buluşma olacak. ben buraya ayrılayım mı ayrılmayayım mı diye soru sormadım ayrılırken ne diyeyim yani başkasından etkileniyorum mu diyeyim yoksa başka bir şey mi ortaya süreyim dedim ama taşlamaya insan arıyor onlar. yapamam ben öyle biri elde biri cepte dursun. heyecandır belki deyip aklımda başkası varken de sevgilimle devam edemem. isterse 10 sene olsun his geldi mi geliyor insana. çok sağolun

bilmiyorum bir hafta öncesine kadar sevdiğimi düşünüyordum ama şu an bambaşka br hal aldı sadece bir haftada ben ben olmaktan çıktım bitti artık yani. bahsetmeyeyim di mi
Kendim benzerini yaşadığım için biliyorum. Bence bahsetmemelisin. Sevginin azalmış olması kabullenilebilir ama 3. kişi ı ıh olmaz yani daha çok üzülür bence

Onun seni iyi hatırlamasını istiyorsan bahsetme cocukta üzülmez böylelikle bazen bilmemek daha iyi bazı seyleri.. İyi anımsanmak istiyorsan söyleme.. Bahane istiyorsanda uzaktan bu ilişkiyi yürütemiyorum hersey eksik yarım kalıyor de.. Israrcı olur büyük ihtimal ama kararlı olursan vazgececektir..

Ne desem bilemedim
Evet dürüst olmanı güzel ama
Hiç sorun yoktu üç yılım harika geçti o evlilik hazırlığı yapıyor diyorsunuz
Hiç mi kendiniZi tanımadınız?
İnsan üç yıl aşık olduğu birini bi haftada nasıl siler anlamıyorum
Duygularınızı tartmadan mı adamı evlilik yoluna soktunuz?
Bence başkası olduğunu söyleyin ki sizden soğusun çok fazla aşk acısı çekmesin

bence sen ne sevgılıne ıhanet edıyorsun , ne de sıpsevdısın
cok hassas bı kızsın ki bu saatte uzulmesın dıye cozum arıyosunn
..
erkek boyle yapsaydı , ne hıssederdınn dıyenler var..sımdı cocuga uzuldum demıs kımısıde.. saygı duyarım ama
erkekler kadınlar kadar hassas degıl kı ..
mesaj atmaz , aramaz sormazz .. kadın anlar , uzulur , arar sorar .. ve bıttı cevabı alır ..

olmayacagını , uzaktan ılıskı yurutmenın zorlugunu soyle .. sevmedıgın huylarını soyle
ama baskası var deme
yıne de emek var bu ılıskıde .. ayrılık acısının yanında bırde baska bırı olgusu uzmesınn onuu @GlamRock

Su an Venus retrosu var aldigin karar cok saglikli gelmedi bence bir ay daha bekle o zamana kadar yavas yavas uzaklas ve ayrilirken 3. Kisiden bahsetme en cok bu uzer onu. Bak beni de tam 3 sene once biri birakti birden hem de ve isyerinde o sirada baslayali bir ay olmayan kizla. Ben tabi yapma etme dedim cok yalvardim ama cidden en dibe kadarda vurdum yok dedi daha iki ay tanidigi kiz icin nisanlaniyorum dedi biraktim evlendi gitti daha bak yeni bi kac hafta once telden ariyor beni cok ozledim seni cok ariyorum seni vs vs dedim kusura bakma evlisin bi daha da beni arama. Ha benim ornekteki ser.fsz gibi degilsin takdir ettim seni ama acelede karar verme derim.

Onun kızı iyi hatırlaması neden önemli ?
Bu bencillik değil mi ?
Oooh ben istediğimi seveyim, bir kalemde üzülmeden evlilik yoluna soktuğum adamı sileyim ama o beni iyi hatırlasın yazık bana ben çok ciciyim

Bence söylesin ki adam nefret etsin
Daha az acı çeker
Yani uzun süre "ya ben Glamrock ı çok sevdim ama neden ayrıldık ki bir sorun da yoktu onu geri kazanayım" diye kendi kendini yiyeceğine "başkasını sevmiş ...." Demesi daha iyi

sevgi öyle biticek birşey bence de değil, soğutucak bir şey olur, şüphe, hakaret,aldatılmak vs gibi. soğursunuz ,siz sevgilinizi yeterince sevmemişsiniz, ya sevdgiğinizi sandınız ya da soğtucak bir şey yaptı önceleri şimdi gün yüzüne çıktı.tabi 3 yıl sevmıyorsanız neden cıktınız dıyenler var o sogutmadıysa sız keske farketsıeydınız.Ciddi düşünmeseydi.tabi arada insan boşluğa düşer,Emınsenız;

siz birinden hoşlandığınız onla birlikte olmak için zaten ayrılmıyorsunuz. evlilik kkurabılcek kadar sevmedıgınızı farketmıssınız bunu söylemenız yeterlı. Başkasından hoşlandıgınızı söylemeyın. onun ıcınn ayrılmıs gıbı de olur. bence gercek duygularınızdan emın olmamak evlencek kadar sevgı beslememek. bunu söylemenız yeterlı bence.Benım ıcımde sana karsı bır omur gecırebılcegım bır sevgı yok. tarzı bırsey söyleyın

bence ayrılmak istediğini söyle duygularından emin olmadığını yapamayacağını söyle. zaten üsteliyecektir sanırım . O zaman elimde değil başkasından hoşlanıyorum dersin..

ovv zor bı surecten gecmıssın .. allah yardımcın olsunn Amor-a

Internetten olan arkadasi ya niye hemen aldatma yaftasi?
o nerden çıktı anlamadım biri bişey attı ortaya gitti saçma yani o arkadaşım kız. herşeyi erkeğe bağlamak nedir

hayatta yapamam öyle bişeyi hayatta aklım almıyor beynim duruyor hayatta yapamam devam edemem bu günahı taşıyamam

beni tanımıyosun bile yargılamak için yer arıyorsun. bal gibi de hakaret var ama neyse. ne yapmışım hanımefendi gidip hoşlandığım kişiyle ilişkiye mi başlamışım? bir hafta ya bir hafta ne olduğunu anlamadım ister aşk de ister heves de bir hafta ve bugün emin oldum tamam mı suçlamak istiyosan da suçla napayım yani devam mı edeyim üç sene çöpe gitmesin diye ? ben ne yapmalıyım diye sormuyorum ayrılırken ne söyleyeyim ben bu çocuğua ? aklıma başkası girdiğine göre onunla devam edemem evet haketmiyor bu durumda beni ve yolunu çizmeli hem de hemen
ayrıca sen internetten nasıl anlayacaksın vicdan azabı olayını üstün yeteneklerin mi var nasıl anlatacaktım başka. neyse verecek tavsiyeniz yoksa iyi geceler

işyerindeki yüz vermese ne olacak ben göz göze bile gelemiyorum o çocukla bakamıyorum garip bi his yani. vermesin zaten belki o işten de çıkarım belli olmaz ben çarpılmışa döndüm konsantre olamıyorum bişeye yani. valla çok önyargılısın daha da laf anlatmayacam yorumunda fayda göremedim üzgünüm nasıl yaftalarsan yaftala istersen o..pu de umrumda değil bu ilişki daha da sürmez başkasından hoşlanıyorum derse hoşlandığım kişiye zarar verebilir kendine zarar verebilir bana zarar verebilir erkek neticede gururuna yediremeyebilir çok fazla şey var insan kendi yaşadığını bilirmiş konuşmak kolay. hadi size kolay gelsin

tam tersini düşünelim sevgilim bana dese ki başkasından hoşlanıyorum ve seninle devam edemem diye ben çok üzülürdüm ama başka sebepler sunarsa neticede aşk sevgi bitebilir artık istemiyor olabilir diye düşünürdüm

uzaktan mı? uzaktan değilki yanyanayız uzaktan ilişki ne alaka kim dedi ki onu ?

yorum için sağolun varolun ama uzaktan ilişki ve araya giren ayrılıklar nerden çıktı ? bizim ilişkimiz uzaktan değildi araya ayrılık da girmedi başkasıyla karıştırdınız heralde. orda bi yanlışlık var uzaktan yürütmedik yan yanayız biz haftada birkaç kez bir araya geliyoruz tabi hergün değil iş var güç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…