sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Bence durustce baskasindan etkileniyorum de. Yoksa surekli onun hatasi yuzunden ayrildigini sanip emek verir ugrasir. Ona bunu yapmaya hakkin yok gercegi bilmeli.

Anlıyorum ki bayanlar yazdığınızı detaylı okumamış. O kişiyle bir ilişkiye başlamayacağım diyor. Bence yaptığınız şey asilce. Bu duruma rağmen karşındakini kandırıp devam edebilirdiniz. Aşk bitebilir. Bu çok normaldir. Neden başladın neden 3 yıl sürdü gibi söylemler biraz fazla mantıksız geldi bana. Düşünürsek 50 yıllık evlilikler bitiyor. Önemsemiyormusun vs yazılmış ama bence asıl önemsediği için bitiriyor ilişkiyi. Ona değer verdiği için, haksızlık etmemek için böyle bir karar almış. Ben bu durumu çok normal görüyorum ve ayıplanacak hiç birşey yok. Keşke herkes boyle olsaydı. O zaman aldatmak olmazdı ortada. Birşeylerin bittiğini yada eksildiğini görerek devam etmek olmamalı zaten. Yada sorarım 3 yıl birlikte oldu diye bir ömür devam etmek zorunda mı? Aşk bitemez mi? Kimse ayrılmasın o halde. Boşanan herkes kötü o zaman. Biraz mantık çerçevesinde yaklaşın lütfen.

O kim

Kimseye hakaret edemezsiniz hanımefendi. Gerçekten sevmeyi bilip bilmediğinin tespiti size mi kalmış ayrıca? Ne biçim laflar bunlar?

Normal karşılayanları anlamıyorum konu sahibi üç yıllık sorunsuz bir ilişkim var erkek arkadaşım sebepsiz yere ayrılmak istedi dese kesin başkasından hoşlanıyo diyip ikide saydırmayı ihmal etmezdik

Kesinlikle ya. şu yorumlardaki acımasızlığa düşüncesizliğe ve kalitesizliğe şaşkınım. Çok üzüldüm. Kadın kadınla dert paylaşamaz olmuş...

Konu sahibinin üzerine fazla gidilmiş sanki. Çeşitli sebeplerden dolayı aşk bitebilir, heyecan kalmayabilir bu da tabiatın bir parçası sonuçta. Sevmediği biriyle evlenip iki gün sonra olmuyor yapamıyorum diye bitirse daha mı iyi olacak?
Bu arada eğer kararın çok tazeyse bir kez daha düşünmeni tavsiye ederim.

Katılıyorum. Bir ilişkiye başlayalım yürümeyince sevmeyi bilmiyor olalım şımarık olalım, suç bizde olsun. Sevmek farklıdır aşık olmak farklıdır ve sevgilini seversin ama evlenecek kadar güçlü değildir, sadece güçlü bir beğeni olabilir. Anlamıyorum yani bu tepkileri çocuğu aldatmadı kesmedi biçmedi, kandırıp ilişkiye devam etmedi.

Yazık. Hakikaten yazık karşında ki kisiye .
Acidim. O orada evlenme planları kuruyor mutlu oluyor sen başkasından hoslaniyorum de.
Ne bileyim. Böyle olmamalı

hayır ben empati kurdum şuan gelecek düşündüğün birinden bunları duymak kolay değil

hayır ben empati kurdum şuan gelecek düşündüğün birinden bunları duymak kolay değil
kım ılk sevgılısı ıle evlenıyor kı .. pekı onu uzmemek ıcın evlense bılmem kac yıl sonra bosansalarr bıde arada cocuk olsaa o sure zarfında ıyı olacak mı .. herkes bırılerı ıle gorusur , konusur ve kalbı veya mantıgı kıme uygunsa onu secer

Kimseye hakaret edemezsiniz hanımefendi. Gerçekten sevmeyi bilip bilmediğinin tespiti size mi kalmış ayrıca? Ne biçim laflar bunlar?
Ortada bi hakaret yok öncelikle onu söyliyim..daha önceki yazdıklarınıza istinaden söylüyorum konu hakkında haklısınız benim bakış açım yanlış.. Ama sevgiyi bilmediği konusunda ısrar ediyorum.. Ve son olarak emin olun bu yaptoğını aynen erkek arkadasım bana yaptı diye anlatsaydı yüzde doksanımız erkeği suclardık bu kadar net söylüyorum. O seni haketmemiş yolunu çiz diye nasihatler havada ucardı.. Diğer yandan tek takıldığım nokta eğer dikkat ederseniz anlatımda vicdan azabı yok sanki bir parmagı kesip atar gibi asıl tepkim bundandır..

Bence is yerindeki yuz vermeyince sevgilisine geri donecek. O yuzden durustce BASKASINDAN HOSLANIYORUM demiyo da buraya konu acip ne diyim diyo. Yani kestirip atmayacak oglan suruncemede kalacak. Ofisteki yuz verirse her sey ok. Yuz vermezse sevgiliye diyecek ki PEKII COK CABALADIN GEL SANA BI SANS VERIIM YENIDEN DENIYELIM OK ayri kaldigi surece baskasiyla flortlestigi ortaya cikarsa EEE AYRIYDIK NORMAL CNMM diyecek. Sence?

evet dediğiniz doğru ama kendimi ifade edemiyorum galiba ben. İlk duyunca üzülür hani ondan bahsediyorum. Geçen sözlükte paylaşmış erkeğin biri böyle bir mesaj almış sevgilisinden. Yıkılmış o an yani. Kaç saat aglamış falan. Sonrasında geçer tabide kırılır kalbi başta.

Bence eğer iki taraftan birinin sevgisi, evliliğe yetecek kadar kuvvetli değilse ortada suçlu yoktur, ben şahsen suçlamazdım. Bence onunki sevgi değil güçlü bir hoşlantıydı. Bu duygusu azalmışsa daha mı iyi evlenmesi? Bence en doğrusunu yapıyor ve bunu şımarıklık olarak göremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…