sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Yahu bu kız 3 yıl beraber oldular diye ölene kadar onu sevmek zorunda mı? Hepiniz ilk sevgililerinizle mi evlendiniz? Duyguları bitmiş olamaz mı?
Eğer başkasından etkilendiysen ve aklından çıkaramıyorsan büyük ihtimalle eskisi gibi sevmiyorsundur sevgilini. İlla etkilendiğin kişiyle beraber olmak zorunda değilsin ki. 3 yıl öyle kayda değer bir süre de değil ayrıca. Yapman gereken, ilk zamanlarda kendisine büyük bir sevgi beslediğini ama artık bu sevginin evlilik için yetmeyeceğini düşündüğünü söylemek olmalı. Evlenmek için yeterince büyük bir aşk beslemediğini belirtebilirsin. Daha gençsin kimler çıkar karşına. Başkasıyla olmak için terketmiyorsun ki, evlenecek kadar çok sevmediğin için ayrılıyorsun. Sakın aynısı başıma gelir diye korkup istemediğin biriyle evlenme.

Zamanında bendede oldu yanıldım ve çoğunlukla 3.yılda olurmuş böyle sadece sıkılmış olabilirsin biraz zaman ver kendine gerçekten güzelse ilişkin bozma boş yere
Aha! Öyle bişey varmıymışş gerçekten ya? Bizimde 3 yıl haziran ayında bitti 4. yıla girdiğimmde bende benzer bişeyle sınandım ama 3-4 güne silkelendim kendime geldim.Yinede bianlık bile olsa başkasından etkilendiğini düşünmek çok utanç verici.Benim adıma yani.Ama bu dönemlerde genel olarak yaşanan bişeyse bende çok gitmiyim kendi üstüme

Bu yoruma katılıyorum .Ayrılmak en doğru karar olacak .çünkü evlilik için yeteri kadar sevgiye sahip değilsin .Eger öyle olsaydı suan burda bu konuyu açmış olmazdın.

Ben de diyorum herhalde bende bir sorun var.
Ayrılmasını destekleyen tek ben olmuşum!

Ne büyük bencillik.. Dünya sanki sizin etrafınızda dönüyor. Bence siz ayrılın sevgilinizden yazık etmeyin çocuga zaten insan birini severken baskasından etkilenebiliyorsa bu nasıl bir sevgidir hayret doğrusu demek siz daha gercek sevgiyi tatmamışsınız.
3 yıl gecti sevgi bitti diyenlerede hayret doğrusu o zaman hepimiz risk altındayız evlilikler çok sürmez ya sevgi biterse..
Sevgi dediğiniz öyle durup dururken her sey yokundayken bitmez adam küfür eder aldatır yalan söyler artık neyse sizi soğutacak birsey olur biter.. Bu şımarıklık artık adını siz koyun.. Sonra baska birinden etkilenirsiniz sonra baska bu böyle sürer gider.. Sevgi dediğiniz sey bu kadar basit değil.. Umarım bir gün gercekten seversiniz...

Yazık ya karşında ki insan evladı. Bu kadar çabuk 3 seneni nasil çöpe atarsin? Ayrıca ortada sorun yokken
Ortdaki sorun şu an benim başka birinden etkilenmiş olmam. Bilmiyorum zaten kısa surede gelişti hiç böyle bişi hissetmemiştim. Aklıma başkası girmişken isterse on sene olsun aklımda başkası varken ötekiyle devam edemem

Etkilendiğim kişiyle birlikte olma peşinde değilim ki bu bir his ve nerden baksan bir hafta oldu tanıyalı ve şu an tamda bugün kendimden emin oldum e bu durumda bi an önce ayrılmak en iyisi. Aklımda başkası varken sevgilimle devam etmek daha çok mutsuz eder beni tam bugün anladım ki başkası var o halde ilişkim bitmeli. Ciddi derken aileleri çok karıştırmadık söz felan yok

Konuyu anlamamışsın bile ben bi ahlaksızlık yapmıyorum tam bugün emin oldum hislerimden ve yarın ya da oburgun ilişkimi bitiricem devam edemem. O kişiyle birlikte olmasam da olur bu bir his ve beni esir aldı resmen uç sene emek verdim diye aklımda başkasıyla devam edemem

Bacim sen bu cocugu hep aldatiyormussun zaten. Aliskanlik mi oldu hayirdir?? Yoksa fake falan misin?

@Bilgece aynen bende okudum bu konusunu şaşırdım geri bişey demiyim herhalde psikoloji bozuk falan dedim .
Siz o konuyu yanlış anlamışsınız o arkadaşım erkek değildi bilmeden yorum yapmayın yuh yani o bir kız arkadaştı sadece ne alaka yani

Baskasindan hoslandigi icin sevgilisini terk edenler, hoslandiklari kisi yuz vermeyince sevgililerine geri donmeye calisiyolar :d makul insan makul sebeplerle iliski bitirir ucuncu kisiler icin degil
Tam bugün emin oldum hislerimden ve kalbime bir başkası girmişken ilişkime devam edemem ayrılmak en doğrusu ama nasıl bi konuşma yapıcam zaten ben ayrılayımmı diye sormuyorum

Sen sevgilini sevmiyor musun .
Evetse neden birliktesin.
Seviyorsan baskasindan zaten etkilenmezsin.
Sevgi bu kadar Basitleşti mi??
Tam bugün emin oldum artık aniden gelişti elimde değil yani sevgilimden ayrılmaktan başka ne yapabilirim aklımda başkası varken emek verildi diye ilişkiye devam edemem zaten ben nasıl bi konuşma yapayım diye soruyorum burda

İlgini çeken biri mi? Bir süre sonra ilgin biterse ne olacak
Sen sevgiline hiç mi acımıyorsun ya
Onun ne kadar üzüleceğini düşünsene
Biraz vicdan azabı çek bence
Ne yapayım peki aklımda başkası varken ilişkiye devam mk edeyim oylesi daha mı iyi olur yada daha mı vicdanlı olur sizce

Bir gun senin için başkasını terkeden gün gelir başkası için seni terk eder.
Tam bugün emin oldum ve bi an önce bitirmem lazım gerçeği mi söyleyeyim yoksa ne diyeyim yani

Yargılamak sana kalmadı. Ben ayrılayım mı diye sormuyorum zaten ayrılacağım nasıl bi konuşma yapayım

kendi kararın ama ben sevgiline üzüldüm şuan inşallah senin için hayırlısı budur

dusuncenden kesın emın mısın canım ? bı anlık heycandan kac yıllık ılıkını bıtırme bence , ıyıce dusun .. belkı de ılıskın ka yılı asmıs bu yuzden bı bıkkınlık donemı gecırıyorsunn ..
ama eger sevmıyorsann da bıtır ama onu kırmadan yanı baskasından hoslandıgını bence soyleme .. erkeklık gururuna yedıremezz .. kac yıllık bı ılıskı kotu btmesın ..

Yargılamak sana kalmadı. Ben ayrılayım mı diye sormuyorum zaten ayrılacağım nasıl bi konuşma yapayım
De ki ben şımarığın en önde gideniyim bu gün senden etkilenirim yarın baskasından bu yüzden seni haketmiyorum.. Ha yok sen vazgecmeyip benim peşimi bırakmayacaksan orda bekle belli olmaz belki tekrar senden etkilenirim çünkü ben kimseyi gercekten sevemiyorum.. Bu arada yargılama konusuna gelince ben kimseyi yargılayacak mevkide değilim sadece kendini bil istedim gerisi sana kalmış

kendi kararın ama ben sevgiline üzüldüm şuan inşallah senin için hayırlısı budur
sevgılıye uzulcek bı durum yok bence .. ınsaların sevgılerı tukenebılır .. eger sevıyomus gıbı onu kandırırsaa uzulebılırız ama senet ımzalamadı kı bu kızz bı omur senınle olacagım dıye

Etkilenmiş olmak bence elinde olan bir şey değil, sevgilini yeterince sevmediğini gösterir bu. Sıkılmış da olabilirsin 3 sene de sıkılıyorsan evlenmeden önce kesinlikle bir daha düşün derim. Ama bence ne olursa olsun 3. kişiden bahsetme çok yıkıcı olur

Şu yazdığınız yorumları okudum da Allah kimseyi sizin elinize vicdanınıza düşürmesin. İnsanın doğru yanlış yaşadığını da yazması suç olmuş artık. Tamam en doğru sevgiyi aşkı siz biliyorsunuz tam puan size. Kadının en büyük düşmanı da en acımasız eleştirmeni de yine kadınmış bir kez daha anladım şu an. Yargılamayın Allah başınıza verir neydim ne oldum dersiniz. Herkes İlhan Uçkan gibi konuşuyor işine gelince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…