• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmali miyim

Saliha444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
6
0
1
31
Sevgilimin instagramini kurcaladim arkadaşlari ile birbirlerine acik secik kadin fotograflari atiyorlardi gordum ayrilmak istedim yaşlarimiz 21 bu arada ilk ilişkimiz ikimizin de o ben oyle soyleyince aglamaya basladi twlefonda ne olur buluşalim falan dedi buluştuk yine aggliyodu senin istedigin gibi biri olurum salakça bişeydi atmam bi daha olur biter falan dedi agladi baya ne yapsam bilemedim guvenim kirildi

Saçmalama affet çocuğu burnu sürtmüştür zaten. Ne kadar büyürse büyüsün bu erkekler çocuk gibi kalıyor. Kafa başka türlü çalışıyor. Senin gibi düşünmesini bekle. Büyütülecek bir şey yok.

Saçmalama affet çocuğu burnu sürtmüştür zaten. Ne kadar büyürse büyüsün bu erkekler çocuk gibi kalıyor. Kafa başka türlü çalışıyor. Senin gibi düşünmesini bekle. Büyütülecek bir şey yok.
Söyledigi gibi bir daha yapmazsa sorun yok ama ne zaman büyüyecek dersini almış midir ve benim gibi düşünüyor mudur acaba

Güvenmiyorsan ayrıl , ilk sevgilinmiş zaten çok bağlanmazsın bağlanırsan kötü daha kötü şeyler yaptığında gidemezsin elbette seni rahatsız ettiği bir konudan ötürü ayrılabilirsin gerçek yüzünü ayrıldıktan sonra görürsün zaten erkekler genel olarak böyle zaten bende çok yaşadım gözlerinin yaşına bakma aldatıyorlar sonra üzülen sen olursun :)

Güvenmiyorsan ayrıl , ilk sevgilinmiş zaten çok bağlanmazsın bağlanırsan kötü daha kötü şeyler yaptığında gidemezsin elbette seni rahatsız ettiği bir konudan ötürü ayrılabilirsin gerçek yüzünü ayrıldıktan sonra görürsün zaten erkekler genel olarak böyle zaten bende çok yaşadım gözlerinin yaşına bakma aldatıyorlar sonra üzülen sen olursun :)
Bu olaydan başka guvenimi kiracak bir şey yapmadi ve benim için çok fazla fedakarlik yapti guzel giden bi ilişkimiz vardı ilk ilişkisi olmasi ve aptal erkek muhabbetlerine verip tekrar guvenmemi hakediyor mu ona karar veremiyorum tekrarı olmayacagina soz verdi kafam cok karisik ve uzgunum :(

Söyledigi gibi bir daha yapmazsa sorun yok ama ne zaman büyüyecek dersini almış midir ve benim gibi düşünüyor mudur acaba
Seni gibi düşünmesini bekleme yazacaktım bekle diyerek yanlış yazmışım 😵 Dersini almıştır ama merak etme. Bir daha yapmaz zaten yaparsa ne olacağını gayet iyi biliyor artık. İçin rahat olsun. Affet garibanı. 😉

Ayrılma bence ama burnunu sürt pişman olsun bi daha yapamasın

Back