- 9 Temmuz 2015
- 30
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi ahududu123
Ben anlamadim sen kimi seviyorsun?
Aldatan eski sevgiliyi mi, yoksa onun en iyi arkadasini mi?
Ben eski sevgili diye anladım ama şimdi sen sorunca baktım ben de anlamamışım meğerBen anlamadim sen kimi seviyorsun?
Aldatan eski sevgiliyi mi, yoksa onun en iyi arkadasini mi?
Altından hain bi plan çıkmasın? Sizin yaptığınız çünkü kabul edilir şey değil
eski arkadaşı bu muhabbet olmadan zaten dostlukları bitmişti onu bilmeye bilmeye icime islemiş sonra anladm.
O da sana evlenme teklif ediyorsa, sen de onu seviyorsan , git o zaman sevdigine problem nedir? Birazcik karisik yazmissin cozemedim durumu:)
O da sana evlenme teklif ediyorsa, sen de onu seviyorsan , git o zaman sevdigine problem nedir? Birazcik karisik yazmissin cozemedim durumu:)
Hımm demek evlenme teklif eden eskisi değil intikam uğruna çıktığınız kişi. Yalnız eski dosttan düşman olmaz bunu da unutma... ben yapamazdım zaten intikama da kalkışmazdım ama ilerisi için de yapamazdım...valla düşündüm hatta direk o dedi bn demeden aklından öyle düşünüyor olabilirsin ama asla değil annenin numarasını ver n kadarciddi olduğumu göreceksin dedi zaten intikamım olsa bana dediğinde bunu yapardım o eski sevgiline herşeyi anlatırdım sevdim ben seni ulan flan dedi
Hımm demek evlenme teklif eden eskisi değil intikam uğruna çıktığınız kişi. Yalnız eski dosttan düşman olmaz bunu da unutma... ben yapamazdım zaten intikama da kalkışmazdım ama ilerisi için de yapamazdım...
aynı mahalledeler herkes biliyordu cıktımı ve ben ilk eski sevgilimle oldm bunu bile bile istiyor benle evlenmek o yüzden delircem. nasl olur böyle.
Birlikte olduğunuzu nasil biliyor ki?aynı mahalledeler herkes biliyordu cıktımı ve ben ilk eski sevgilimle oldm bunu bile bile istiyor benle evlenmek o yüzden delircem. nasl olur böyle.
O dedi bu dedi, sevdi sevmedi...
Kim kimi seviyor?
Neyse cevap vereyim, seviyorsan kabul et sevmiyorsan etme. ( içime sinmez diyorsan da kabul etme, devlet meselesi değil, çözümü basit)
Dip not:
Bu konunun da ergenyus deneyi olma ihtimali yüksek.
Birlikte olduğunuzu nasil biliyor ki?
Cunku seni seviyor, sen de onu seviyorsun, o da bunu biliyor.
Basar gidersiniz tasinirsiniz kimsenin dedikodunuzu yapamayacagi bir yere. Elalem ne deri senin kadar takmiyor belli ki, helal olsun.
Mahalleli dedikodu yapacak diye sevdiginden mi vazgecsin? Insanlar bir konusuyor, iki konsuuyor, sonra unutup gidiyor.
Belli ki seni uzun zamandir seviyormus, diger herifle beraberken. Firsat bulmusken seni kacirmak istemiyor :))
Aldatan herifi sevmiyorsun artik, bu herifte gonlun. Ne yapacaksin peki, dedikoducu mahalle teyzeleri yuzunden hayat boyu sevdiginden uzak mi kalicaksin??? Sen ne yapmayi planliyorsun?
Uyuyacağım yoksa olur niye olmasın okurdum ama yine de saçma ya..mesajları atayım isterseniz size :) malesef doğru önceden böyle olan insanları ayıplardım ben.
Evlenmek kolay bisey mi. Sizi seviyor bence intikam icin evlenilmez. Evlilik yemi ile evlilikten donebilirsiniz ve farkli boyutlarda yasayip yasadiklarinizdan pisman olabilirsiniz
Eger seviyorsaniz ve evlenmeyi dusunuyorsaniz uzun sure izlemenizi tavsiye ederim. Eger hersey normslse onu birdaha uzmeyin sizi bu kadar cok seven baska birini daha bulamazsiniz