Sevgilimden ayrıldım eski yakın arkadaşı bana evlenme teklifi ediyor?

oda öyle diyor basar gideriz ama kolay mı be ablam benim işte eski sevgilim ilk beraber olduğum kişi bide bakire bile değilm buna rağmen istiyor hiç böyle bu kadar bu durumda kararlı bi insan ne cevremde gördüm ne sahit oldum garip geliyor

Olma, bakire olma ne olacak, herifin umrunda degilken senin neden bu kadar umrunda?

Bakire olmamana gelinceye kadar, hoslandigi kizi yillarca haketmeyen biriyle beraber el ele gormus, inan bana bu cok daha zor. Kaldi ki, sevdigin icin degil intikam icin sans vermissin, bunu sindirmek kolay mi? Ama sonuca bakmak gerek, evet intikam icin cikmaya baslamissin ama sonucta sen de sevmissin.

Belli ki senden uzunca zamandir hoslaniyor, sen de ona isinmisken firsati kacirmak istemiyor.
Insan sevdigine kavusunca ote beri ayrinti onemli olmuyor, sadece sonuc onemli oluyor:)) Kendini diger herifle kiyasladigini falan da sanmam, aklindaki tek sey yehuuuuuu hatunu ben kaptimdir muhtemelen.

Seviyorsunuz iste, daha neresini dusunuyorsun, mutluluklar dilerim.

o yüzden uzak duruyorum uzak tutuyorum ama onun düşünce yapsn anlayamadım işte.
Buraya açacağın bir sonraki konuyu yazayım sana şimdiden: Tam evlenmek üzereyken beni aldatan eski sevgilim her şeyi bozdu, bize rahat vermiyor. Nişanlımın da ailesnin kulağına kadar gitti ve ..... (küçük bir yerde yaşadığınız da varsayarak yazdım).

Buraya açacağın bir sonraki konuyu yazayım sana şimdiden: Tam evlenmek üzereyken beni aldatan eski sevgilim her şeyi bozdu, bize rahat vermiyor. Nişanlımın da ailesnin kulağına kadar gitti ve ..... (küçük bir yerde yaşadığınız da varsayarak yazdım).

yapar oda deli gibi bana takık bide aynı sehirde okuyorum bitsede kaçsam kurtulsam gecmiş beni brakmıyor..

konusurken bile ben seni elini tutmaya korktum sadece alnından öptüm o naptı sana zarar vermekten baska diyor eski sevgilim için hep karşılastırma ona eziyet değil mi bu.
Bence x ve y ile ifade et anlayamadim ahududu. Kime eziyet. Kim elinden tutmaya korktu kim zarar verdi

Olma, bakire olma ne olacak, herifin umrunda degilken senin neden bu kadar umrunda?

Bakire olmamana gelinceye kadar, hoslandigi kizi yillarca haketmeyen biriyle beraber el ele gormus, inan bana bu cok daha zor. Kaldi ki, sevdigin icin degil intikam icin sans vermissin, bunu sindirmek kolay mi? Ama sonuca bakmak gerek, evet intikam icin cikmaya baslamissin ama sonucta sen de sevmissin.

Belli ki senden uzunca zamandir hoslaniyor, sen de ona isinmisken firsati kacirmak istemiyor.
Insan sevdigine kavusunca ote beri ayrinti onemli olmuyor, sadece sonuc onemli oluyor:)) Kendini diger herifle kiyasladigini falan da sanmam, aklindaki tek sey yehuuuuuu hatunu ben kaptimdir muhtemelen.

Seviyorsunuz iste, daha neresini dusunuyorsun, mutluluklar dilerim.

ama eskiden en yakn arkadaşının ilki keşke o olmasaydı keske hic tanımadığı biriyle olsaydı bi gün evlensek beraber oldumuzda gelmicek mi hiç aklna korkuyorum 1 saat önce esip gürledim benden uzak dur diye bişey yazmadı içim burkuldu.

ama eskiden en yakn arkadaşının ilki keşke o olmasaydı keske hic tanımadığı biriyle olsaydı bi gün evlensek beraber oldumuzda gelmicek mi hiç aklna korkuyorum 1 saat önce esip gürledim benden uzak dur diye bişey yazmadı içim burkuldu.

Ahududu amma spekulasyon yaptin, nerden biliyorsun cocugun aklini? Senin kadar takik degil bu konuya belki de. Bu eski sevgili eninde sonunda hayatinizdan cikacak, izi tozu kalmayacak. O zaman o herif akliniza bile gelmicek.

Yaz, ozur dile gonlunu al.

Evlenme isi icin de acele etmeyin. Deva edin boylece, insanlar eski iliskini unutsun, eski sevgilin gitsin baskasini bulsun.....simdilik guzelce devam edin derim :)

Ahududu amma spekulasyon yaptin, nerden biliyorsun cocugun aklini? Senin kadar takik degil bu konuya belki de. Bu eski sevgili eninde sonunda hayatinizdan cikacak, izi tozu kalmayacak. O zaman o herif akliniza bile gelmicek.

Yaz, ozur dile gonlunu al.

Evlenme isi icin de acele etmeyin. Deva edin boylece, insanlar eski iliskini unutsun, eski sevgilin gitsin baskasini bulsun.....simdilik guzelce devam edin derim :)

Alım mi ama çok kesin konuştüm ne dicem ki bide babası beyin kanaması gecirdi ameliyat oldu hastanede bu halnde dedim ya :KK43:

Erkek sevdimi sever sonrada bırakmaz o sevgiyi senin gibi oyuna dönüştürmemiş mert bir şekilde senle herşeye varım diyor acaba karekterini çözbildin mi ?

Cidden olmamış. Sert bir şekilde uyarirsin, baktın anlamıyor savciliga rahatsız oluyorum diye suç duyurusunda bulunursun. Ya da onu o şekilde tehtit et
(Yorumları okumadım )

Zamanında sevgilim beni aldatmıştı benimde gözümü intikam bürümştü eski arkadaşı bana aşıktı bunla çıktm tabi eski sevgilimin haberi olmadı sonra çok pişman oldum lütfen bu anlattıklarımı yadırgamayın zaten yaptığım kalleşlik ben sadece soruma derdime cwvap vermenizi istiyorum sonra eski sevgilime geri döndüm bunu onada ilk anlattım sen bilirsin sen yeterki iyi ol mutlu ol ben cekilirim aranzdan sesimde cıkmıcak sen mutlu ol hep dedi sonra ben ayrıldım barıstığım sevgilimden yapamadım meğer onu sevmişim bilemedim. ama hep uzak duruyorum ondan buna rağmen evlenelim herşeyi arkamızda bırakalım annenden seni isticem ben herşeye varım sen iste yoluna koyaym kimseden korkum yok diyor bunun derdi ne sizce arkadaşlar bir erkek böyle bir olayı yasayıp nasıl evlenmek ister ben anlam veremedim tabi tersledim uzaklastrdm kendimden ama yine yazıyor lütfen düşün bunu diye delircem sizce bu düştüğüm durum ne böyle.
ne yanlış ilşkiler bunlar. dallas yahu

aynı mahalledeler herkes biliyordu cıktımı ve ben ilk eski sevgilimle oldm bunu bile bile istiyor benle evlenmek o yüzden delircem. nasl olur böyle.

Valla eğer yakın arkadaşının kız arkadaşıyla çıkıyorsa , yakın arkadaşının kız arkadaşıyla , gel git oynadıktan sonrada evlenebilir; bunda şaşılacak ne var anlamadım.
..

Kaç yaşındasınız? Sanırım yaşınız çok büyük değil. Evliliğe hazır mısınız ?
Bu karşınızdaki adam evlilik için ideal adam mı ? Bunları kafanızda kurun. Değilse, geçmişinizi unutun yeni bir gel gitsiz bit hayat kurun.

Çocuğa helal olsun. Bence evlilik değil önce beraber zaman geçirin, sonrasında kısmetse ewvlilik olur. Bir anlık heyecanla hadşi evlenelim de iyi birşey değil. Ama sizi seviyor sahipleniyorsa hiçbirşeyden çekinmeyin..

çocukluk arkadaşım bir serseriye aşıktı,sonra ayrıldılar,ama çok aşıktı,bunların en yakın arkdaşı çocukda meğer kıza aşıkmış,sonra onlar çıktı 5 yıl evlendıler,ama bır kez sorun etmedi erkek olan,16 yıllık evliler,daha bır kez laf etmemiş

X