Merhaba arkadaşlar,inşallah benimde soruma cevap verirsiniz.Benim 3 senelik erkek arkadaşımla sorunlarım var ve daha önce ki açtığım başlıkta herkes ayrılmamı söyledi ama ben bunu beceremedim.Devam etme kararı aldım ama sonuç aynı tüm arkadaşlarım,psikoloğum ve etrafımdaki herkes ayrılmamın benim için daha iyi olacağını söylüyor ama ben yapamıyorum.Nedenine gelince de bir sebep yok sadece onu sevdiğimi düşünüp birşeylerin düzeleceğini düşündüğüm için devam ediyorum ama elle tuutulur hiç bir düzelme olmuyor erkek arkadşımda sürekli ailesiyle ve onalara düşkün,arkadaşlarına düşkün,bnim düşüncelerime saygı göstermiyor,hiç bir yere gitmeme izin vermiyor ama kendi dilediği gibi geziyor tüm bunlara rağmen ben hala düzeltmeye çalışıyorum acaba düzelir mi diye.Ama elde var sıfır,olmuyor.Ki biz evlenmeyi düşünüyorduk ben hep sorunları görmezden geldim ama artık patladım,sadece ayrılamıyorum.Hep aklıma onun başkalarıyla olma ihtimali geliyor aklıma,kıskanıyorum onun başkasıyla olmasını istemiyorum.Kusura bakmayın biraz karışık anlattım ama aslında en önemli sorunda ailesi.Onlar ne derse o oluyor,bir ayrılabilsem hayatım çok güzel olcak belki ama ben bunu yapamıyorum..Sizce nasıl ayrılabilirim,ayrıldıktan sonra acı çekmem çok uzun olur mu ne kadar sürer..