• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrılamıyorum:(((

Sizce nasıl ayrılabilirim,ayrıldıktan sonra acı çekmem çok uzun olur mu ne kadar sürer..

Takribi iki ay dört gün otuz altı saat... Şimdi bu yanıt seni memnun etti mi? Bu soru çok yanlış...
Sen ne kadar sürmesini istiyorsan, o kadar sürecek...

Karakterine göre acın şu aşağıdakilerden birini yapman neticesinde giderek hafifleyebilir;
1. Çivi çiviyi söker, hemen kısa süreli ya da süresini belirleyebileceğin bir ilişki yaşayacaksın.. Yaz geliyor, bir yaz aşkı olabilir...
2. Ailenden seni bir tatile göndermesini isteyebilirsin.. Şöyle bir grupla çıkılan turlar fena olmaz.. Ben olsam yurtdışına çıkarım bu arada... (Benim acımı bu keserdi her zaman)
3. Gelecek haritası planlayıp, basamaklandırıp, hemen işe koyulmak.. Mesela "Moda Tarasarımcısı Olacağım" fikrini en alt basamaktan en uca kadar detaylı planlayıp, işe ilk basamaktan (bu bir kurstur daima) başlamak ve hedefe ilerlemek... Anında kanalize olursun, başka bir şeyi düşünmene gerek kalmaz.. Tabi fikrine de bağlı..
4. Alışveriş, Oda tasarım değişikliği, mekan değişikliği veya sosyal alan değişikliği de acını azaltarak hafifletebilir..
Sonuç olarak güçlü olmayı bile öğrenebilirsin göze aldığın acının sana kattıklarıyla.. Cesur olmayı da öğrenebilirsin...

Ya da şunları yaparsın;
1. Sürekli üzülürsün, bu seni sürekli yıpratır, dolayısıyla sürekli ezilirsin, kimliğin gittikçe işlevsizleşir ve "derdim var konularına" gittikçe daha basit sıkıntılar dahi yazmaya başlayabilirsin..
2. Acı veren bir evliliğe "Umut Dolu" bir adım atmış olursun ve "Ne zaman değişecek, şunu yapsam değişir mi?" gibi boş umutlarla gençliğini çürütürsün ve yaşın geçmeden bir de çocuk yaparsın.. Çocuğa da yazık olur..
3. Ailesinin sözünden hiç çıkmayan eşini kendine bağlamanın yollarını sorduğun konuları da açabilirsin...

Bana kızdın mı?
Pekala.. O vakit nasılsa yukarıdakilerden birini mutlaka seçeceksin... Eğer ikincisini seçersen, o konuları açarken beni iyilikle an..
Çünkü öyle olmasını ben değil.. sen istemiş olacaksın güzel arkadaşım..

Seçimini yap.. Ya kangrenli kolu kesersin, çok acır.. ama sonradan iyileşir, hatırlamazsın bile..
Ya da bırakırsın kangren yayılır.. Daha az acılı ama sürekli sancılı bir hayatın olur...
"Ayrılamıyorum" diye konu açıyorsan eğer "zaten ayrılmışsındır... sadece sevgilinin haberi yoktur"

canım ayrılırsak eğer geri dönüşümüz gerçekten olmaz..o asla akıllanıp geri dönmez.benim erkek arkadaşımda senin ki gibi yani demişsin ya piç..eskiden sabaha kadar kızlarla barlarda olan bir erkekti,benle birlikte olduğunda da söz verdi değişeceğine değiştide hiç bir tane kız arkadaşıyla bile görüşmedi ama benim ona olan güvensizliğim devam ediyordu hep,çünkü geçmişinde ne tarz kızlarla beraber olduğunu biliyordum..arkadaşları desen onlarda hep o tarz nerde eğlence gır gır var ordalar,hep eğlenceli tipler..bende zaten onun o eğlenceli yapısına aşık olmuştum..bende olmayan rahatlılığı neşesi bana ilk başta o kadar iyi gelmişti ki onun dışa dönüklüğü,o da benim masumluğumu onun için ilk oluşumu sevmişti..hep farklısın diğerlerinden fln diyordu..ama ben hep güvensiz oldum ona karşı hep sorguladım kıskandım başka kızlardan bazen o kadar abarttım ki..geçen gün arkadaşlarıyla bodruma gitti ama bana gelince gidilmeyecek diyor.o kadar zoruma gidiyor ki..

bende kısıtlandım ve senin yaptıgın gibi bende katlandım ama sonuc hüsran cnm ..
ben sabahları hala onunla uyanmama ragmen hiçbişi yapmıyorum ...farkındayım cünkü bana ne kadar acı cektirdiğini sende bunun bilincinde ol

canım ayrılırsak eğer geri dönüşümüz gerçekten olmaz..o asla akıllanıp geri dönmez.benim erkek arkadaşımda senin ki gibi yani demişsin ya piç..eskiden sabaha kadar kızlarla barlarda olan bir erkekti,benle birlikte olduğunda da söz verdi değişeceğine değiştide hiç bir tane kız arkadaşıyla bile görüşmedi ama benim ona olan güvensizliğim devam ediyordu hep,çünkü geçmişinde ne tarz kızlarla beraber olduğunu biliyordum..arkadaşları desen onlarda hep o tarz nerde eğlence gır gır var ordalar,hep eğlenceli tipler..bende zaten onun o eğlenceli yapısına aşık olmuştum..bende olmayan rahatlılığı neşesi bana ilk başta o kadar iyi gelmişti ki onun dışa dönüklüğü,o da benim masumluğumu onun için ilk oluşumu sevmişti..hep farklısın diğerlerinden fln diyordu..ama ben hep güvensiz oldum ona karşı hep sorguladım kıskandım başka kızlardan bazen o kadar abarttım ki..geçen gün arkadaşlarıyla bodruma gitti ama bana gelince gidilmeyecek diyor.o kadar zoruma gidiyor ki..

off off, ne işi var onun bodrumda sensiz ??
al işte sana bir hata, sen bunu nasıl affedersin ? ben mi çok abartıyorum acaba ?

Takribi iki ay dört gün otuz altı saat... Şimdi bu yanıt seni memnun etti mi? Bu soru çok yanlış...
Sen ne kadar sürmesini istiyorsan, o kadar sürecek...

Karakterine göre acın şu aşağıdakilerden birini yapman neticesinde giderek hafifleyebilir;
1. Çivi çiviyi söker, hemen kısa süreli ya da süresini belirleyebileceğin bir ilişki yaşayacaksın.. Yaz geliyor, bir yaz aşkı olabilir...
2. Ailenden seni bir tatile göndermesini isteyebilirsin.. Şöyle bir grupla çıkılan turlar fena olmaz.. Ben olsam yurtdışına çıkarım bu arada... (Benim acımı bu keserdi her zaman)
3. Gelecek haritası planlayıp, basamaklandırıp, hemen işe koyulmak.. Mesela "Moda Tarasarımcısı Olacağım" fikrini en alt basamaktan en uca kadar detaylı planlayıp, işe ilk basamaktan (bu bir kurstur daima) başlamak ve hedefe ilerlemek... Anında kanalize olursun, başka bir şeyi düşünmene gerek kalmaz.. Tabi fikrine de bağlı..
4. Alışveriş, Oda tasarım değişikliği, mekan değişikliği veya sosyal alan değişikliği de acını azaltarak hafifletebilir..
Sonuç olarak güçlü olmayı bile öğrenebilirsin göze aldığın acının sana kattıklarıyla.. Cesur olmayı da öğrenebilirsin...

Ya da şunları yaparsın;
1. Sürekli üzülürsün, bu seni sürekli yıpratır, dolayısıyla sürekli ezilirsin, kimliğin gittikçe işlevsizleşir ve "derdim var konularına" gittikçe daha basit sıkıntılar dahi yazmaya başlayabilirsin..
2. Acı veren bir evliliğe "Umut Dolu" bir adım atmış olursun ve "Ne zaman değişecek, şunu yapsam değişir mi?" gibi boş umutlarla gençliğini çürütürsün ve yaşın geçmeden bir de çocuk yaparsın.. Çocuğa da yazık olur..
3. Ailesinin sözünden hiç çıkmayan eşini kendine bağlamanın yollarını sorduğun konuları da açabilirsin...

Bana kızdın mı?
Pekala.. O vakit nasılsa yukarıdakilerden birini mutlaka seçeceksin... Eğer ikincisini seçersen, o konuları açarken beni iyilikle an..
Çünkü öyle olmasını ben değil.. sen istemiş olacaksın güzel arkadaşım..

Seçimini yap.. Ya kangrenli kolu kesersin, çok acır.. ama sonradan iyileşir, hatırlamazsın bile..
Ya da bırakırsın kangren yayılır.. Daha az acılı ama sürekli sancılı bir hayatın olur...
"Ayrılamıyorum" diye konu açıyorsan eğer "zaten ayrılmışsındır... sadece sevgilinin haberi yoktur"

psikoloğumda senin söylediğine benzer söylemişti:)özellikle kangrenli kol örneği..çok tşk ederim tavsiyelerin için..cesaretimi yeniden kazanmak için çok çaba harcıyorum..ayrılık kesinleşti aslında bir tek söylemesi kaldı.zaman ayırıp bu kadar detaylı yazdığın için tşkler cnm saol

off off, ne işi var onun bodrumda sensiz ??
al işte sana bir hata, sen bunu nasıl affedersin ? ben mi çok abartıyorum acaba ?

hayır sadece bende peygamber sabrı var..:(o kadar sabrediyorum ki..ne için böyle yapıyorum bilmiyorum inan..sadece o değil başka arkadaşlıklarımda da bu böyle herşeye alttan alma gibi aptalca bir hhuyum var benim,demiştim daha öncede burcum yengeç onla da ilgili..ne işi var dimii..ben hala içimden dedim ki nefes almaya ihtiyacı olmuştur belki dedim..ama benim böyle bir hakkım yok ona göre..ne kadar aptalım ya,kendie o kadar kızıyorum ki..

hayır sadece bende peygamber sabrı var..:(o kadar sabrediyorum ki..ne için böyle yapıyorum bilmiyorum inan..sadece o değil başka arkadaşlıklarımda da bu böyle herşeye alttan alma gibi aptalca bir hhuyum var benim,demiştim daha öncede burcum yengeç onla da ilgili..ne işi var dimii..ben hala içimden dedim ki nefes almaya ihtiyacı olmuştur belki dedim..ama benim böyle bir hakkım yok ona göre..ne kadar aptalım ya,kendie o kadar kızıyorum ki..

yok tatlım anlıyorum seni, aşıksın sen, istemesen hep hak vereceksin ona. ben de ona çok kızgın olduğum halde her davranışı anlamaya çalıştım ama bu yüzden çok kaybettim bilio musun. çünkü o hiç af dilemedi, hiç bişey yapmadı, hep ben kendi kendime düşüne düşüne kafayı yedim.
ama seninki benmki gibi öküz değil belki de, o yüzden hala ayrılamıyorsunuz. zamana bırak diyorum yani.
benimkisinin de öyle tatil gibi bi olayı oldu, geldiğinde beni aradı sesinin tonu değişmişti, lisedeki sevgilimle konuşuyo gibi hissetmiştim kendimi. lisedeki sevglimm düşüncesiz öküzün tekiydi. bu sevglim farklıydı güya, hayatımın erkeğiydi. ama onu işte lisedekine benzettiğim an anladım ki artık benim erkeğim yok ortalıkta. o an bitti işte.. acı çeke çeke..
hala arıyorum sevdiğim adam nerde diye. bi çıksa karşıma önce kafasına geçiricem bağırıcam ona nerelerdeydin şimdiye kadar diye. sonra o bana ben hiç gitmedim ki sen kötü bi kabus gördün sadece diyecek. bu sçmalığa nasıl inandın diyecek, sonra sarılıcam ona, çok özledim seni diyeceğim, çok değiştim diyeceğim, hep mutlu olacağız bundan sonra diyeceğim, içimdeki birktirdiğim tüm gözyaşlarımı avuçlarına dökeceğim, rahatlayacağım

kafayı sıyırdım sanırsam:))

tatlım sana özel mesaj atmaya çalıştım ama okuyamayacaksın sanırım

Son düzenleme:
yok tatlım anlıyorum seni, aşıksın sen, istemesen hep hak vereceksin ona. ben de ona çok kızgın olduğum halde her davranışı anlamaya çalıştım ama bu yüzden çok kaybettim bilio musun. çünkü o hiç af dilemedi, hiç bişey yapmadı, hep ben kendi kendime düşüne düşüne kafayı yedim.
ama seninki benmki gibi öküz değil belki de, o yüzden hala ayrılamıyorsunuz. zamana bırak diyorum yani.
benimkisinin de öyle tatil gibi bi olayı oldu, geldiğinde beni aradı sesinin tonu değişmişti, lisedeki sevgilimle konuşuyo gibi hissetmiştim kendimi. lisedeki sevglimm düşüncesiz öküzün tekiydi. bu sevglim farklıydı güya, hayatımın erkeğiydi. ama onu işte lisedekine benzettiğim an anladım ki artık benim erkeğim yok ortalıkta. o an bitti işte.. acı çeke çeke..
hala arıyorum sevdiğim adam nerde diye. bi çıksa karşıma önce kafasına geçiricem bağırıcam ona nerelerdeydin şimdiye kadar diye. sonra o bana ben hiç gitmedim ki sen kötü bi kabus gördün sadece diyecek. bu sçmalığa nasıl inandın diyecek, sonra sarılıcam ona, çok özledim seni diyeceğim, çok değiştim diyeceğim, hep mutlu olacağız bundan sonra diyeceğim, içimdeki birktirdiğim tüm gözyaşlarımı avuçlarına dökeceğim, rahatlayacağım

kafayı sıyırdım sanırsam:))

tatlım sana özel mesaj atmaya çalıştım ama okuyamayacaksın sanırım

yok cnm alamadım daha yeni üyeyim yüzü geçmedi msj sayım göremedim o yüzden..benimkide şuan hiç bişey yapmıyor cnm ne arıyor ne soruyor eskiden olsa telefonlar susmazdı,ben dün msjına cvp atmadım onun o yüzden aramıyor..acaba bizim taktığımız kadar bu erkek milleti bizi takıyor mu..hiç sanmıyormm.aynısını bnde yapıcam o adam gelse ama erkek arkadaşım benim için o hayalimdeki evleneceğim beni mutlu edecek olan adamdı..ama malesef yanılmışım..

yok cnm alamadım daha yeni üyeyim yüzü geçmedi msj sayım göremedim o yüzden..benimkide şuan hiç bişey yapmıyor cnm ne arıyor ne soruyor eskiden olsa telefonlar susmazdı,ben dün msjına cvp atmadım onun o yüzden aramıyor..acaba bizim taktığımız kadar bu erkek milleti bizi takıyor mu..hiç sanmıyormm.aynısını bnde yapıcam o adam gelse ama erkek arkadaşım benim için o hayalimdeki evleneceğim beni mutlu edecek olan adamdı..ama malesef yanılmışım..

bi de gurur yapar şerefsizler.
tabiki de mesajına cevap yazmayacaksın, kapında köle olmalı köle !!
sakın arama onu, ve sil artık. kapında köle olmadan da affetme onu.
arayacak mıydın yoksa ? o gurur yapıyorsa sen daha fazla gurur yapmalısın. benim ayrıldıktan sonra yaptığım en mantıklı şey ağlarken krizlere girsem de onu aramamamdı

bi de gurur yapar şerefsizler.
tabiki de mesajına cevap yazmayacaksın, kapında köle olmalı köle !!
sakın arama onu, ve sil artık. kapında köle olmadan da affetme onu.
arayacak mıydın yoksa ? o gurur yapıyorsa sen daha fazla gurur yapmalısın. benim ayrıldıktan sonra yaptığım en mantıklı şey ağlarken krizlere girsem de onu aramamamdı

bende aramıyorum cnm biliyorum ki o da aramayacak bir de şey var ya yüzük almıştı bana nişan yüzüğü gibi onlar bende şimdi onları geri vermek lazım ama nasıl,bir fikrin var mı cnm..dur daha ayrılacağımı söyleyemedim yzüğü nasıl veriyim diye soruyorum kargoyla göndermyi düşündüm ama..ne yapsam??

kusura bakmada senin ailen seni buyutsun
tahsilini yapman icin destek versin
sana guvenip baska sehirlere okutmaya gondersin
bu yasa kadar getirsin
adamin biri ciksin sana kendi egosuna göre terbiye etmeye calissin
ailene yapilan bir saygisizliktir senin tarafindan ve onun tarafindan
bu sekil dusun hak verirsen daha cabuk kopabilirsin belki

sevgili sevdigini kiskanir
sakinmak ister
ama senin sevgilin sadece seni sindiriyor

bende aramıyorum cnm biliyorum ki o da aramayacak bir de şey var ya yüzük almıştı bana nişan yüzüğü gibi onlar bende şimdi onları geri vermek lazım ama nasıl,bir fikrin var mı cnm..dur daha ayrılacağımı söyleyemedim yzüğü nasıl veriyim diye soruyorum kargoyla göndermyi düşündüm ama..ne yapsam??

hım..
bende de yüzük vardı. ben kavga ettiğimiz günün birinde vermiştim yüzüğü buna.
onun dışında başka pahalı hediyeler de vardı bende. ben bunu sildiğim günden sonra biraz bekledim, sonra gittim bi küçük kıza verdim kolyeleri giysileri felan. ne yüz göz olucam onunla diye.
sen de biraz beklet, belki ister diye. ama geri isteyeceğini sanmıyorum. o zaman gider satarsın, parasını da dilenciye verirsin.
çünkü biliyorsun ki, eğer sen bu yüzükleri napayım diye sorarsan, bak yüzükleri bahane etti benimle konuşmaya çalışıyo diyecek.

kusura bakmada senin ailen seni buyutsun
tahsilini yapman icin destek versin
sana guvenip baska sehirlere okutmaya gondersin
bu yasa kadar getirsin
adamin biri ciksin sana kendi egosuna göre terbiye etmeye calissin
ailene yapilan bir saygisizliktir senin tarafindan ve onun tarafindan
bu sekil dusun hak verirsen daha cabuk kopabilirsin belki

sevgili sevdigini kiskanir
sakinmak ister
ama senin sevgilin sadece seni sindiriyor
[/QUOT
haklısın işte ben böyleyim..sırf ailemi düşünüp böyle bir adama defol git demek gerekiyor..bana ailem bi bu kadar baskı kurmuyor ne kadar iyi özetlemişsin olayımı:) kendi egosuna göre terbiye etmeye çalışıyor:( bende izin veriyorum.kusura bakılacak bir durum yok arkadaşım.tşkler cvp yazdığn için..

hım..
bende de yüzük vardı. ben kavga ettiğimiz günün birinde vermiştim yüzüğü buna.
onun dışında başka pahalı hediyeler de vardı bende. ben bunu sildiğim günden sonra biraz bekledim, sonra gittim bi küçük kıza verdim kolyeleri giysileri felan. ne yüz göz olucam onunla diye.
sen de biraz beklet, belki ister diye. ama geri isteyeceğini sanmıyorum. o zaman gider satarsın, parasını da dilenciye verirsin.
çünkü biliyorsun ki, eğer sen bu yüzükleri napayım diye sorarsan, bak yüzükleri bahane etti benimle konuşmaya çalışıyo diyecek.

aslında bu işin kolay kısmı yüzükler var bir de aldığı kıyafetler fln var kıyafetleri hayır kurumuna veririm,yüzüğüde kargoyla yollarım..biraz biraz daha iyi hissediyorum bi arkadaş bi yorum yapmış o da etkiledi beni baya..

bir animi anlatmak istiyorum
benim ailem bazi konularda baskici bazi konularda anlayislidir
ama okul donemimde hic bir baskilari olmamistir
mesela yanlarinda siniftaki erkek arkadaslarla konusabilirdim
babam bir sey demezdi
(20'li yaslarindaydim o zaman)
neyse bir erkek arkadasim vardi cok kiskanc bunaltan
yasaklayan tiptenti
onceler hosuma bile gidiyordu
bir cafede oturuyoruz sinif arkadaslarimdan biri gordu selamlastik biraz muhabbet
derken bu kuplere bindi demedigini birakmadi ve bir kac gun gorusmedi benimle
tabii cok zoruma gitti
aptal gibi aradigimi hatirliyorum hatta
zaman gecti yine beraberiz
baska bir arkadas aradi dersle ilgili bir konuda
bu simdi duydu telefondan sinif arkadasimin sesini
telefonu aldigi gibi yere firlatti ustunede bir kufur
ben donakaldim tabii
gidiyorum dedim ))
git dedi ))
gittim))
bir kac gun aramadi
sonra telefonla tacizler tehtit mesajlari
duygu somuruleri dengesizlikler ne yaptiysa acmadim
acaba birisini bulur baskasiyla cikarmi diyede dusundum
ne yalan soyliyim icimde acidi
ama bana saygisizligi yapan bu adam varsin benden uzak dursun
okumama ayaklarimin uzerine durmama
insanlarla normal iliski kurmama engel olabicek bir tehlikeydi benim icin
babamdan annemden cok beni dusunecek biride degildi
sacma sapan egosu icin beni sindirmesine izin vermedim
iyikide vermemisim
sende iyice dusun tasin sevgiliyken bu kadar uzen bir adamla
uzatmak ne kadar dogru

bir animi anlatmak istiyorum
benim ailem bazi konularda baskici bazi konularda anlayislidir
ama okul donemimde hic bir baskilari olmamistir
mesela yanlarinda siniftaki erkek arkadaslarla konusabilirdim
babam bir sey demezdi
(20'li yaslarindaydim o zaman)
neyse bir erkek arkadasim vardi cok kiskanc bunaltan
yasaklayan tiptenti
onceler hosuma bile gidiyordu
bir cafede oturuyoruz sinif arkadaslarimdan biri gordu selamlastik biraz muhabbet
derken bu kuplere bindi demedigini birakmadi ve bir kac gun gorusmedi benimle
tabii cok zoruma gitti
aptal gibi aradigimi hatirliyorum hatta
zaman gecti yine beraberiz
baska bir arkadas aradi dersle ilgili bir konuda
bu simdi duydu telefondan sinif arkadasimin sesini
telefonu aldigi gibi yere firlatti ustunede bir kufur
ben donakaldim tabii
gidiyorum dedim ))
git dedi ))
gittim))
bir kac gun aramadi
sonra telefonla tacizler tehtit mesajlari
duygu somuruleri dengesizlikler ne yaptiysa acmadim
acaba birisini bulur baskasiyla cikarmi diyede dusundum
ne yalan soyliyim icimde acidi
ama bana saygisizligi yapan bu adam varsin benden uzak dursun
okumama ayaklarimin uzerine durmama
insanlarla normal iliski kurmama engel olabicek bir tehlikeydi benim icin
babamdan annemden cok beni dusunecek biride degildi
sacma sapan egosu icin beni sindirmesine izin vermedim
iyikide vermemisim
sende iyice dusun tasin sevgiliyken bu kadar uzen bir adamla
uzatmak ne kadar dogru

HAKLISIn cnm aynısını benim erkek arkadaşımda yapıyor,bırak konuşmayı başka bir erkekle otururken niye bakıyorsun etrafa diye kızıyor..kafamda bitirdim,devam etmicem bi önceki yazdığın mesaj çok etkiledi beni aileme yapılan bir saygısızlık olarak görüyorum bende,ailem beni okutmak için elinden geleni yapıyor ilerde ezilmesin ayakalrının üstünde durabilsin diye ama ben kendimi bile bile ateşe atıyordum..

İnsanlar anne-babalarını,evlatlarını,eşlerini toprağa veriyor. Sonra gelip yemek yiyorlar,çay içiyorlar. Yani hayat devam ediyor.Hiçbir acı ilk günkü gibi olmaz. Bu acıları unutabiliyorsa insanoğlu,Allah sabrını veriyor demek ki.:6:

Allah'a sığın ve dua et.Öyle bi adamla ömür geçmez.:19::20:

ayrılman gerektiğini düşünüyorsan ve ayrılamıyorsan sroun sendedir.
kimse değişmiyor boşuna değişir, düzelir diye bekleme, giden senden gider.

İnsanlar anne-babalarını,evlatlarını,eşlerini toprağa veriyor. Sonra gelip yemek yiyorlar,çay içiyorlar. Yani hayat devam ediyor.Hiçbir acı ilk günkü gibi olmaz. Bu acıları unutabiliyorsa insanoğlu,Allah sabrını veriyor demek ki.:6:

Allah'a sığın ve dua et.Öyle bi adamla ömür geçmez.:19::20:

namaz kılıyorum dua ediyorum cnm...bol bol dua ediyorum..sizde bana dua edin acım geçsin hemen..

benzer durumu ben de yaşadım alışkanlığa dönüştü mutlu olmasan da vazgeçemiyosun ama bu çok uzatıyo durumu bi gelişme hiç olmuyo sen hep taviz veriyo hep sen eziliyosun aile zaten karşı tarafın gözünde her zaman on planda ve haklı taraf oluyo. Bence sen onu başkasıyla düşünemiyosan kendini başkasıyla görmeyi dene. Kendini ondan soğutmaya bak bu kişi sende takıntı olmuş sadece. Yapma kendine bunu çek kendini tamamen Içinde bitir ama ıste bunu. Ben bitirdim geleceğimiz seninki gibi olacakti ilerde karşılaşacagim kötü durumlara odaklandım soğudum acı pek çekmedim biz de evlenmeyi düşünüyoduk ailesini tanıdım o bizimkileri tanıdı falan

zaten hep böyle işe yaramaz erkeklerden bırakılamaz, canım bu çocuk senin aşkından deli divane olmuş, bir dediğini iki etmeyen biri olsaydı en ufak sorunda ayrılmayı düşünebilirdin. böyle bir şey var malesef kızlarda, zor olan tatlı geliyor ne hikmetse...
ayrılman gerektiğini biliyorsun, ayrıldıktan sonrası için kendine aktiviteler planla, ilgini başka şeylere odakla, arkadaşlarınla takıl, gez, toz, kitap oku, film izle, ama bu adam anlattığın gibi biriyse eğer kesinlikle ayrıl...

Back