Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım ama biraz talihsizce, en başından başlıyım. Uzun bir ilişkiden çıkalı (yaklaşık 5 senelik) 2 yıl oldu, bu iki yıl içinde ufak tefek ilişkilerim oldu ama Semihi çok sevmiştim, resmen onunla büyüdüm, ilk birlikte olduğum erkekti, birlikte olduğumdan bir hafta sonra telefonunda mesajlarla karşılaştım, bir kızla randevulaşmış.Bunu öğrendikten sonra doğal olarak terk ettim ve bunun acısını hala hissederim. Bundan sonra bir kaç ufak tefek ilişkim oldu, daha sonra Hakanla tanıştım.İşte esas konu bu, birlikte olalı 4 ay oldu, çocuk benim için koşturuyor ediyor, çabalıyordu, hayatımda bu kadar ilgi görmemiştim, ilk bir hafta içinde birlikte olduk, o ilk gecemizde bakire olmadığımı öğrenmesindençok korkuyordum, birlikte olmadan önce söyledim, bana tek dediği şey "Benden öncesi beni ilgilendirmez" dedi ve gerçektende 4 ay boyunca bu konuda tek birşey bile söylemedi, hatta benim bazı şeyleri anlatmama rağmen, Semihle neler yaşadığımızı biliyor, 4 ay boyunca irili ufaklı kavgamız oldu, haklı olduğu konularda bile beni üzmemek için haksız gibi davrandı hep alttan aldı, gerçekten zor biriyim.Sorun şuyduki ben Hakan'ı sevmiyordum, sadece hoş geliyordu bana, yani olmasada olur gibiydi, çok kıskançtı, aslında çok değilde bana göre çok, peşimde CIA ajanı gibi dolaşıyordu, bende bu konudan sıkılmıştım Hakanı uzaklaştırmaya çalıştım, ne bilim olmasada olur gibiydi salak gibi gidip bir ortak arkadaşımızdan akıl aldım, Hakan'da bunu nereden öğrendiyse bilmiyorum ki muhtemelen Hacer şomağızlılık etti, Hakan Eskişehire geldi, girdi eve sus pus, surat bir karış oturdu, birşeyler gevelemeye başladı bende sinirlendim "nedemeye çalışıyorsun, söylede kurtulalım" dedim, böyle başladı tartışma, Hakan yine alttan aldı, bende mesafeli davrandım biraz, sırf bunu sormak için ta Antalya'dan gelmiş, e geldiği gibi geri gitti, benim sinirlerim iyice zıpladı, "olmuyor böyle, sürekli arkamda koşturuyorsun, aradaki mesafe yoruyor beni, artık ciden sıkıldım bu ilişkiden"diye mesaj attım, beni aradı biraz telefonda münakaşa ettik, ikimizde bitirdik ilişkiyi, ayrılalı bir hafta oldu, sevmiyorum sanıyordum, olmasada olur sanıyordum ama çok zor geliyor, beni başının tacı yapan çocuk telefonda çatır çatır tartıştı ve şimdi yok, hemde benim yüzümden, aslında istediğim buydu ama böyle düşünmemiştim ben, ilgisini sevgisini özledim,ben elimin tersiyle ittikçe o bana sarıldı, tabi ufak tefek şikayetleri vardı ama benden ayrılmaya korktuğu için pek bir şey diyemiyordu, bu bir haftta içinde çok özledim, birşeyler hissediyormuşum, bende yeni öğrendim, o beni öpüşü, saçlarımı okşayışı, yüzümü okşayışı, sürekli bana dokunmaya çalışması, beni mutlu etmeye çalışması, biliyorum o da perişan, gel desem gelecek, ama o kadınlık gururu yokmu,gel diyemem, ipleri eline veremem, e onda da erkeklik gururu 1 haftadır gelmiyor, aramıyor, mesaj atmıyor, çok özledim, çok şefkatli bir çocuk, duygusal, haddinden fazla duygusal, sert görünmeye çalışıyor ama sert değil, bana o peşimden koşturması dışında tek yanlış yapmadı, bir kıza bile baktığını görmedim, deliler gibi seviyordu beni, şimdi Nisan 8 de doğum günü var, bir doğum günü mesajı atsam acaba tekrar birleşmemize sebep olur mu??? Of yaa düştüğüm duruma bak, ayrılmaya çalışırken şimdi birleşmeye çalışıyorum :KK43:( Yardım edin kızlar, çocuğu çok hırpaladım, bir mesaj doğum günü mesajı gönlünü alır mı tekrar bana yakınlaştırır mı? Salaklık bende tip desen tamam çok ahım şahım değil ama yakışıklı çocuk, sevgi desen baş tacı ediyordu, kul köleydi, beni bacakaramla değerlendirmedi, hep şefkatle yaklaştı, kültürlü, toplum içinde olgun davranıyor, yanımda çocuk gibiydi, her şeyimiz uyuyordu, kızlar lütfen yardım edin :KK43:((
şurayı okudum yetti devamını okumadım..
sen ona cinsel içerikli bir msj at koştura koştura son nefes senin olur hemde

şu hacere gıcık oldum yaa!!!! sütten çıkma ak kaşık!!!! olan arkadaşını nasılda sevgilisinden ayırmış bak bak :KK11: :KK69: oysaki kız hakan için ölürken olacak iş değil peh peh

Birde bana bakireligi bu kadar cabuk kabul etmesi biraz tuhaf geldi normali budur belki ama yas bu konuda cok onemli etken. Hani 20lerin sonuysa tamam da baslardaysa akli fikri.baska olabilir. Bunu da goz onunde bulundur.

Bence hakana da çok güvenme hacere de semihe zaten guvenme diycem ama kullanmışlar artık alacağını almışlar senden canım gurur yapma ara ki belki evlenir seninle bu halinle ortada kalma bari :-/

aslında ben 5senelik ilişkinin ardından en sonunda birseyler yasayıp hemen pesine aldatılmayla sonuclanmısken nasıl oldu da fazla zaman gecmeden birkac kisi ile gorustunuz,
ve bu sürecte 1 yıl internetten biriyle yazısırken onunla gorustugunuz ilk hafta cinsellige varacak kadar uzaktan uzaga hızlı ve yogun bir iletisim kurdunuz onu merak etmistim.

sizin bu yazdıklarınız gibi yasayan kadın olur mu? olur.
fakat "gecmisimi başıma kakmadı" demesi beklenir mi? hayır.

Unutmaya çalıştım, ne bilim devam etmeye çalıştım, herkes hayatına güllük gülistanlık devam ederken bende bunu istedim.Hakanla facebook'dan tanışmıştık ama aklımızda olan bir şey değildi, bir kaç ay sonra arkadaş olduk , muhabbetimiz baya ilerledi, işte Aralık 12 de görüştük ilk defa, öylece başlamıştı. Onunla konuşmaktan çok zevk alıyordum, bilmiyorum o an istedim onu, hatta o gece bana karşı isteksizdi, tedirgindi, sonradan öğrendimki bakirmiş.

Bence hakana da çok güvenme hacere de semihe zaten guvenme diycem ama kullanmışlar artık alacağını almışlar senden canım gurur yapma ara ki belki evlenir seninle bu halinle ortada kalma bari :-/
Hakanla ilgili hiç birbir güven problemim yok, ona kalsa saatlerce sarılalım, öyle bir amacının olduğuna kesinlikle inanmam.Halimde ne varmışki?

Hakanla ilgili hiç birbir güven problemim yok, ona kalsa saatlerce sarılalım, öyle bir amacının olduğuna kesinlikle inanmam.Halimde ne varmışki?
Tamam sarılır oo o kesin bişey zaten seni istemiyor demedim hani bakire değilsin ya ilerde bukadar şansın yaver gitmeyebilir hakanı kaçırma derimmmm bırak gururu ... Bu arada yaşın kaç

Ayyy bu konu erkek kokuyor ıyyyyyy :KK12:
Oğlum derdin ne senin:KK67:Ilin gücün yok anladık gece Ikiden beri onlinsin:KK20:

şimdi R ReklawDivad cım semihi tek kalemde geç, hacer zati ortalık karıştırıcı, ayrıca kıskanç onu da geç. hakan ideal sakın bırakma.
ama epeyce üzmüşsün çocuğu, tek mesajla gönlünü alamazsın gibi, bence bir yolunu bul burada bize anlattığın gibi ona da duygularını anlat. ister yüzyüze ister uzun bir maille ama bilirse kırgınlığı geçer.

şimdi R ReklawDivad cım semihi tek kalemde geç, hacer zati ortalık karıştırıcı, ayrıca kıskanç onu da geç. hakan ideal sakın bırakma.
ama epeyce üzmüşsün çocuğu, tek mesajla gönlünü alamazsın gibi, bence bir yolunu bul burada bize anlattığın gibi ona da duygularını anlat. ister yüzyüze ister uzun bir maille ama bilirse kırgınlığı geçer.

Bir yüzük istiyordu, onun siparişini verdim bugün :KK22: 3 güne hazır olurmuş, Manavgata gidip konuşacam hemde doğumgününü kutlicam :) Teşekkür ederim

X