Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

Bence bulmussun gul gibi cocugu sakin kacirma o dedigin kizinda gozu cocukta olabilir dikkat et kapmasin yani. Cocuk taaaaa nerden gonlunu almaya geliyomus bizimkiler iki adim oteden gelmeyi birak mesajjj bile atip arayip ozurdileyip gonlumuuzu almiyolar
En isi ben doğumgününde Antalyaya gidip gönlünü alim, tavsiyelerin için teşekkür ederim

Sana simdi oyle geliyo ama uzun bi zaman gecicek simdi daha yeni ayrildiginiz icin anlamayabilirsin belki ama ozaman kiymetini anlicaksin hayatina baska biri girince diceksin ki kendi kendine o boyle yapardi o boyle operdi falan diceksin belkide seviyosundur ama bu yaptiklarindan dolayi surekli seni sıkmasindan dolayi ofkelisindir daralmissindir. Ama kotu bi ayrilmada degil seni aldatmis falanda degil bi kez daha denemeyr deger bi kez daha sans vermeye deger bu iliskinize. Kim sevmedigi birini veya cok deger vermedigi birini taaa nerelerden kalkip gelir sirf gonlunu almak icin.

Sana simdi oyle geliyo ama uzun bi zaman gecicek simdi daha yeni ayrildiginiz icin anlamayabilirsin belki ama ozaman kiymetini anlicaksin hayatina baska biri girince diceksin ki kendi kendine o boyle yapardi o boyle operdi falan diceksin belkide seviyosundur ama bu yaptiklarindan dolayi surekli seni sıkmasindan dolayi ofkelisindir daralmissindir. Ama kotu bi ayrilmada degil seni aldatmis falanda degil bi kez daha denemeyr deger bi kez daha sans vermeye deger bu iliskinize. Kim sevmedigi birini veya cok deger vermedigi birini taaa nerelerden kalkip gelir sirf gonlunu almak icin.
O da yaptıklarımdan hoşnut değilim diyor, sevdiğinden şüphem yok, aşırı paranoyak, ama dediğin gibi sanırım,insan elindekinin kıymetini uzaklaşınca anlıyor, gidip gönlünü alacam :)

takip takip... bunalır tabii insan.

ama bir pempe dizi romanı gibi sizin hikayeniz.

nasıl tanıştınız? cok merak ettim...

Şekerim tanışmamız pek pembe dizilerdeki gibi değil :) Facebook'da çok absürt bir yorumunu beğenmiştim öyle tanışmıştık, bir yılı geçmiştir, birkaç ay sonra mesajlaşmaya başladık öyle arkadaş gibi, sonrasını bende bilmiyorum, ne ara o kıvama geldik ne ara ilişki başladı :)

Ya işte, benimde zevkim vizelere bir hafta kala böyle formlara girip böyle hikayeler anlatıyorum.
Fikriniz yoksa zikrinizi kendinize saklayın.Bir fikir verin diye yazdım sabahtan beri edilmedik laf kalmadı.
Hmhm uni ogrencisi HAKANLA MUNAKASA ETIK yaziyor di mi :)))))))

Bence sen orta yas cani cok sıkılmış bir beysin gelmis burada senaryo yaziyosun. Ama burasi kk burada fake konuyu aninda mihlariz. Baska kapiya abi

Bende Facebooktan boyle senin anlattigin gibi bi cocukla tanismistim hergun konusuyoduk ama mesafeler iste ben istanbuldayim o bandirmada oturuyodu. Konustuk baya ama uzakta.olmasina ragmen burdakilerden burdaki.insanlardan daha yakin bana gibiydi ama mesafeler iste. Sonra nasil olduysa konusmamiz bitti dahada konusmuyoruz cokta yakısklı duzgun bi cocuktu yazin insallah bandirmada akrabama gidicem insallah onlada gorusurum orda

Bende Facebooktan boyle senin anlattigin gibi bi cocukla tanismistim hergun konusuyoduk ama mesafeler iste ben istanbuldayim o bandirmada oturuyodu. Konustuk baya ama uzakta.olmasina ragmen burdakilerden burdaki.insanlardan daha yakin bana gibiydi ama mesafeler iste. Sonra nasil olduysa konusmamiz bitti dahada konusmuyoruz cokta yakısklı duzgun bi cocuktu yazin insallah bandirmada akrabama gidicem insallah onlada gorusurum orda

İnşallah canım, herşey dilediğin gibi olsun, ben artık yatim, erkenden bir hediye bakim, tekrar teşekkür ettim :KK25:

Hmhm uni ogrencisi HAKANLA MUNAKASA ETIK yaziyor di mi :)))))))

Bence sen orta yas cani cok sıkılmış bir beysin gelmis burada senaryo yaziyosun. Ama burasi kk burada fake konuyu aninda mihlariz. Baska kapiya abi

hıhı oldu canım, öptüm by
artık şu insanların konularına askıntı olmayı bırakın canım, kendinize yeni bir hobi edinin

Şekerim tanışmamız pek pembe dizilerdeki gibi değil :) Facebook'da çok absürt bir yorumunu beğenmiştim öyle tanışmıştık, bir yılı geçmiştir, birkaç ay sonra mesajlaşmaya başladık öyle arkadaş gibi, sonrasını bende bilmiyorum, ne ara o kıvama geldik ne ara ilişki başladı :)

aslında ben 5senelik ilişkinin ardından en sonunda birseyler yasayıp hemen pesine aldatılmayla sonuclanmısken nasıl oldu da fazla zaman gecmeden birkac kisi ile gorustunuz,
ve bu sürecte 1 yıl internetten biriyle yazısırken onunla gorustugunuz ilk hafta cinsellige varacak kadar uzaktan uzaga hızlı ve yogun bir iletisim kurdunuz onu merak etmistim.

sizin bu yazdıklarınız gibi yasayan kadın olur mu? olur.
fakat "gecmisimi başıma kakmadı" demesi beklenir mi? hayır.

Yazmamanız için bir sebep görmüyorum açıkçası.
En kötü ihtimalle teşekkür eder, hal hatır sorar ve konuşmayı bitirir.
Sizde muhabbetin seyirine göre davranırsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hakan iyimis hosmusta sen sevmiyosun.
Suan kaybettigini dusundugun icin tutustun barisin sen gene bunalirsin bak demedi deme.

irili ufaklı kavgalar asıl ilişkilerin molalarına sıkıştırılmış ufak tefek ilişkiler başlıktaki benim olur mu ibaresi, bana fazla geldi bacım

X