Sevgilimde erken boşalma sorunu var ve vajinama dokunmak istemiyor..

Şimdiden yok dokunmak istemiyorum yok titizim ayakları yapıyorsa bu sana evliliğin fragmanı benden demesi. Evlenince kaçacak yer arayacaktır senden eminim

Şanslı ki onu öyle evli bile değilken kabul eden birileri var. Ancak kalbini bi kenara koyup burada erken boşalma sorunundan dert yanan kadınların yazdıklarına bi gözatmanı tavsiye ederim. Ben bunları kabul edebilirim diyosan devam et tedavi ettir biran önce. Evlenince sorun bende değil sem cilvesizsin demeye başlıyo çoğu çünkü

Haklısınız çok kötü bi durum bi taraftan incitmeden konusmaya calısmak kendini eksik ya da kötü hisseder mi diye düşünmek.. Meğer ne kadar önemli bir şeymiş insan başına gelmeden anlayamıyo en azından bende öyle oldu

Canım merhaba bunu istememesinin altında yatan şeyler vardır,ne süredir birliktesiniz ortalama,zaman mekan,iş,aile yaşantısı herşey etkileyebilir. Ne iş yapıyor sen çalışıyormusun birbirinize yeteri kadar zaman ayırabiliyorlusunuz tam olarak bilemediğim için soruyorum zor birşey değil üstesinden gelirsin yada şut.

Merhaba 1 senedir birlikteyiz birbirimize yeteri kadar da zaman ayırıyoruz ben de çalışıyorum oda güzel bir yaşantısı var aile bakımından da sanslı biri her seyı yolunda aslında, genel itibariyle bakacak olursak ciddi sıkıntıları yok

cnm sorun yalnızca erken boşalma olsa kolay.
üroloğa gider,ilacını alır , egzersizleri yapar (egzersizi var)
hepsi bu.
ama vajinaya dokunmayı istememek (o zaman sende ona dokunma vede oral filan ne düşünür acaba?)
bak bu sıkıntılı.

dimii sıkıntılıı dokunmak istememesi ( bilemiyorumkiii belki oda aşılacak bişeydir umarım öyledir yaa

Sevgiliymis nasılsa,çok seviyorsanız bu dr goturun yok amann evlenmiycem diyorsanız bosverin.

evlenmeyi düşünüyoruz yaza
cnm eğer evlenmeyi düşünüyorsan önce problemleri çözün. sonrası kolay.
çok gençsin eğer aşılamıyorsa bu sorun bence yol yakınken kendini mutsuzluğa mahkum etme.
bolşans.

Düzenli ilişki olmayınca erken boşalma olabilir. Vajinana dokunmuyorsa altında başka sebep vardır. Senden tiksiniyor olmalı. Benimki ağzıma dayasam diye bekliyor. Önceki ilişkilerinde tiksindiği, elini bile sürmediği kadınlar olmuş. Erkekler basit varlıklar. Bu tamamen kendisi ve seninle ilgili bir sorun. Seni rahatlatmak da istemiyor olabilir. Bencildir yani.

Benimki... istiyor diye eklemeniz hem moral bozucu hem de çok yararlı olmuş. Yani normali de budur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…