• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim_benim'in zayıflama macerası

sabah:
bir bardak su içtim
10dk sonra bir bardak süt peynir kepek ekmeği domates 3 zeytin yedim

öğlen:
mercimek çorbası
salata
yarım dilim kepek ekmek

ara öğün:
1 elma

akşam:

fasulye yemeği
cacık
bir dilim kepek ekmekkaydirigubbakcemile2

canım harikasın.diyetine çok sadıksın.ben bugün hem öğle hem akşam yürüdüm.toplamda 2.5 saat yürüdüm ayak bileklerim sızlıyor.yatmadan mekiğimi çekeceğim.sen bu gidişle 1 haftada 1 kilo kesin verirsin

canım harikasın.diyetine çok sadıksın.ben bugün hem öğle hem akşam yürüdüm.toplamda 2.5 saat yürüdüm ayak bileklerim sızlıyor.yatmadan mekiğimi çekeceğim.sen bu gidişle 1 haftada 1 kilo kesin verirsin

süpersin tatlım 2.5 saat gerçektenkaydirigubbakcemile5 gitsin kilolar geri gelmesinnnnnnkaydirigubbakcemile2

bugunki menum:

sabah:
yulaf gevregi 1 sb sut yumurta

ogle:
sebzeli makarna
salata

ara ogun:
4 kepekli biskuvi
:hulya:
aksam:
fasulye yemegi
bulgur yemegi
salata

munisecim senin suanki kilon kacbilmiyorumkismile

canım ben perşembe tartılacağım.haftada 1 yani.geçen perşembe 73.600 dü. bu 3.cü haftam.bakalım ne olacak.ama hiç bu kiloya düşmemeştim.bugün teyze kızı belin incelmiş ne yapıyorsun sırrını açıkla dedi.çok basit dedim spor ve diyet.vazgeçilmez ikili.ne sporsuz diyet nede diyetsiz spor olur dedim.ikisi olmadan zayıflayamazsın deyince o hemen kendini çekti.sporu sevmiyor..sen kaç kilosun? hedefin nedir.ve kaçla başladın kaç kilo verdin...vee bu haftaki hedefin kaç kilo olmak... ben düz 73 olsun istiyorum...

selam kizlar
bende sevgili_benim üyesi gibiyim yaklasik ve bende o kiloya düsmek isterim:emir_bebek:
ama simdiye kadar dediginiz gibi öyle uzun bir diyet yapamadim
cenemi tutamiyorum, benim sorunum, aksamlari tatli yemek..akannehir
aksam yemeginden 2 saat sonra tatlilara dadaniyorum sonrada birden midemde sislik oluyor
simdiye kadar hic bu kiloda degildim, göbek mide aldi basini gidiyor,
eski giysilerim olsada göbek mide ciktigi icin giyemiyorum.. igrenc duruyor..:çok üzgünüm:
2 hafta önce aksamlari sadece 1-2 tane tatli biseyler yiyerek azaltmaya calistim
ama hafasonu hemen bozuldu..benneyaptımki
bu kilolar acayip moralimi bozuyor.. boyumda 1.58 oldugu icin hic hos durmuyor..
ocak ayindada akrabamizin dügünü var, o dügünde güzel giyinmek istiyorum sonucta akrabamin
dügünü, ve elbise bulamam bu kiloyla..
benimde diyete baslamam lazim ama yapamiyorum..
birde bende suda varki, moralim bozuk ve heleki regl dönemimdeysem, tatliya veya abur cubura
veriyorum kendimi..
benide araniza alirmisiniz kizlar ?:kedi:
ocak ayina kadar kilo vermem lazim acil..eyvahedigeldismile

selam kizlar
bende sevgili_benim üyesi gibiyim yaklasik ve bende o kiloya düsmek isterim:emir_bebek:
aksam yemeginden 2 saat sonra tatlilara dadaniyorum sonrada birden midemde sislik oluyor
eski giysilerim olsada göbek mide ciktigi icin giyemiyorum.. igrenc duruyor..:çok üzgünüm:
2 hafta önce aksamlari sadece 1-2 tane tatli biseyler yiyerek azaltmaya calistim
bu kilolar acayip moralimi bozuyor.. boyumda 1.58 oldugu icin hic hos durmuyor..
ocak ayindada akrabamizin dügünü var, o dügünde güzel giyinmek istiyorum sonucta akrabamin
birde bende suda varki, moralim bozuk ve heleki regl dönemimdeysem, tatliya veya abur cubura
veriyorum kendimi..
canım tabikki aramıza alırız senide. lakin kararlı olmalısın.sana tavsiyem önce başarı hikayelerini oku motive ol.sonra diyetisyene gidebiliyorsan kan değerlerine baktır ve sana uygun diyet versin.birde spor şart.sen diyorsunki akşam yemeğinden sonra tatlı krizine giriyorum muhakkak tatlı yiyorum.işte en yanlış olan da o. akşam yemeğini zaten az yemelisin.sana tavsiyem yemek yemeden önce 2 bardak su iç. içebilirsen yarım çay bardağı elma sirkesini 1 su bardağı suya ekle iç.o iştahını keer.akşam yemeğinde çorba kepek ekmeği 1 kase yoğurt ye.pilav makarna yeme. bulgur varsa 4-5 kaşık hani tatmin olmak için yiyebilirsin. tatlı krizine girmeden sen hemen 1 bardak su iç ve 1 elma yada muz hariç bir meyva ye. yatmadan da 1 bardak su iç yat. ve en önemlisi günde 200 adet mekik çek.birde doğru mekik nasıl çekilir internetten araştır çaban boşa gitmesin.mekik çeşitlerinide öğren. yürüyüş yapabilirsen günde 1 saat yürüyüş yap.en önemlisi yürüyüş.mekik göbeğini şekillendirir.unutma.senin yanındayız sakın bırakma kendini. bıraktıkça göbekteki yağlarda bırakıyor kendini.sarktıkça sarkar.mekik onun düşmanı.ne kadar çekersen kar.ama ilk gün çok çekme karnın acır. 4 saat aralıklarla 50 mekik çek.yatmadanda çek. Allah hepimize sabır versin.

canım tabikki aramıza alırız senide. lakin kararlı olmalısın.sana tavsiyem önce başarı hikayelerini oku motive ol.sonra diyetisyene gidebiliyorsan kan değerlerine baktır ve sana uygun diyet versin.birde spor şart.sen diyorsunki akşam yemeğinden sonra tatlı krizine giriyorum muhakkak tatlı yiyorum.işte en yanlış olan da o. akşam yemeğini zaten az yemelisin.sana tavsiyem yemek yemeden önce 2 bardak su iç. içebilirsen yarım çay bardağı elma sirkesini 1 su bardağı suya ekle iç.o iştahını keer.akşam yemeğinde çorba kepek ekmeği 1 kase yoğurt ye.pilav makarna yeme. bulgur varsa 4-5 kaşık hani tatmin olmak için yiyebilirsin. tatlı krizine girmeden sen hemen 1 bardak su iç ve 1 elma yada muz hariç bir meyva ye. yatmadan da 1 bardak su iç yat. ve en önemlisi günde 200 adet mekik çek.birde doğru mekik nasıl çekilir internetten araştır çaban boşa gitmesin.mekik çeşitlerinide öğren. yürüyüş yapabilirsen günde 1 saat yürüyüş yap.en önemlisi yürüyüş.mekik göbeğini şekillendirir.unutma.senin yanındayız sakın bırakma kendini. bıraktıkça göbekteki yağlarda bırakıyor kendini.sarktıkça sarkar.mekik onun düşmanı.ne kadar çekersen kar.ama ilk gün çok çekme karnın acır. 4 saat aralıklarla 50 mekik çek.yatmadanda çek. Allah hepimize sabır versin.

cevap icin tesekkür ederim opuyorumnanaktan
diyetisyene gitme imkanim yok maalesef
henüz kilo vermeden mekik cekmek yanlis olmaz mi ? bilmiyorumkismile
cünkü kas olusur direkt diye düsünüyorum..
makarnaya pilava nasil hayir diyecegim bilmiyorum cünkü cok severim..
diger dediklerinizi uygulamaya calisayim ama önce aynen baska diyet hikayelerini
okumaliyim..

diger dediklerinizi uygulamaya calisayim ama önce aynen baska diyet hikayelerini
okumaliyim..

mekiği diyete başlamadanda yapabilirsin merak etme kas olmaz.bende kas yok.sarkan yağlarda yavaş yavaş eridi.benim topiğide takip et neler yaptığıma bak.topiğin başlığı 1 haftada 1.4 kilo yazar. diyetisyene gitme imkanın yoksa ve önemli bir rahatsızlığın yoksa emin ol sen kendi vücudunun diyetisyeni olabilirsin.sen karar verdikten sonra ve başladıktan sonra devamı gelir.1600 kalorilik diyetle başla. internetten bulabilirsin. ocak ayına ne kaldı.artık karar ver ve başla.senin vücudunu senden iyi tanıyan olmaz. artık bu zamana kadar makarna pilav yedin ne oldu.sana yağ olarak geri döndü 2 ay yemezsen ölmezsin ya.bu yaşına kadar yedin ne oldu ki. kendi kendinle konuş kendi kendine tartış.mesela benim canım tatlı çektiğinde ve dolaptada tatlı olduğunu bildiğim halde yemiyorum kendimi şartlandırdım.yarın ikindi ara öğününde çayla yicem.çünkü akşam yersem olduğu gibi bana kilo olarak geri dönecek çünkü yeyip yatacağız eritme şansımız olmayacak.inan şu anda dolapta olan tatlıları söylesem ve ben bunları yemiyorum desem belki inanmazsın. profiterol, muhallebi, puding ve baklava. ama ben 1 elma 2 mandalin yedim. sen olsan ne yaparsın. işte iradede buna denir.artık karar ver.

mekiği diyete başlamadanda yapabilirsin merak etme kas olmaz.bende kas yok.sarkan yağlarda yavaş yavaş eridi.benim topiğide takip et neler yaptığıma bak.topiğin başlığı 1 haftada 1.4 kilo yazar. diyetisyene gitme imkanın yoksa ve önemli bir rahatsızlığın yoksa emin ol sen kendi vücudunun diyetisyeni olabilirsin.sen karar verdikten sonra ve başladıktan sonra devamı gelir.1600 kalorilik diyetle başla. internetten bulabilirsin. ocak ayına ne kaldı.artık karar ver ve başla.senin vücudunu senden iyi tanıyan olmaz. artık bu zamana kadar makarna pilav yedin ne oldu.sana yağ olarak geri döndü 2 ay yemezsen ölmezsin ya.bu yaşına kadar yedin ne oldu ki. kendi kendinle konuş kendi kendine tartış.mesela benim canım tatlı çektiğinde ve dolaptada tatlı olduğunu bildiğim halde yemiyorum kendimi şartlandırdım.yarın ikindi ara öğününde çayla yicem.çünkü akşam yersem olduğu gibi bana kilo olarak geri dönecek çünkü yeyip yatacağız eritme şansımız olmayacak.inan şu anda dolapta olan tatlıları söylesem ve ben bunları yemiyorum desem belki inanmazsın. profiterol, muhallebi, puding ve baklava. ama ben 1 elma 2 mandalin yedim. sen olsan ne yaparsın. işte iradede buna denir.artık karar ver.

haklisin.. ben bir ara aksamlari tesadüfen tatli yemeyip ve bol su icip kilo verdigimide
hatirliyorum.. ama diyete filan girmemistim kendiliginden oldu..
diyet konuna bakacagim birazdan.. burdaki hikayelerede mutlaka bakmaliyim cünkü
insan okudukca moral oluyor hevesleniyor...a.s

canım ben perşembe tartılacağım.haftada 1 yani.geçen perşembe 73.600 dü. bu 3.cü haftam.bakalım ne olacak.ama hiç bu kiloya düşmemeştim.bugün teyze kızı belin incelmiş ne yapıyorsun sırrını açıkla dedi.çok basit dedim spor ve diyet.vazgeçilmez ikili.ne sporsuz diyet nede diyetsiz spor olur dedim.ikisi olmadan zayıflayamazsın deyince o hemen kendini çekti.sporu sevmiyor..sen kaç kilosun? hedefin nedir.ve kaçla başladın kaç kilo verdin...vee bu haftaki hedefin kaç kilo olmak... ben düz 73 olsun istiyorum...

hayırlısı tatlım inş dilediğinn kiloya sağlıklı bir şekilde düşersin ve bir daha almassın ben pazartesi dijitalde tartıldım 65.5 geldim cnm ama ödemim var galiba çünkü on gün önce 64 kiloydum bşde dijital normale göre fazla gösterio ama olsun ben dijitale göre zayıflıcam bugün üçüncü günüm diyetimde bayrama kadar 3 kilo versem yeter bayramdan sorada sıkı bir şekilde hedef kiloma 55e düşmeye çalışıcam ama acele etmicem ayda 3 kilo versem yeter hemen verince geri alıorum anında:ecrin_bebek: o yüzden bukez yavaş yavaş kalıcı olarak vericem inşopuyorumnanaktan

selam kizlar
veriyorum kendimi..

hoşgeldin tatlım sendeeeeeeee kaydirigubbakcemile5 şuanki kilon kaç senin hedef kilon sende istersen günlük yediklerini buraya yazabilirsin hep beraber destek içerisinde zayıflarız mutlaka kaçamaklar olur diyetlerde haftada 2 öğün kaçamak hakkın vardır mutlaka abartmadan tadımlık yiyebilirsin tatlı krizin varsa münisecim söylemiş elma sirkesini deneyebilirsin gene ibrahim saraçoğlunun bir formülü daha var maydonozu rondoda çektirip içine bir limon sıkıp bir bardak suyun içine katarak içmen iştahını keser zaten diyete başlayınca insanın midesi küçülüo hemen akşamları tatlı yeme kesinlikle sütün içine tarçın koyup içebilirsin yatmadan önce o tatlı krizini alır mutlaka tatlı yiyeceksen öğle veya akşam yemeğinden 2 saat önce hafif sütlü tatlı yiyebilirsin sütlaç muhallebi gibi ama yedikten sonra mutlaka yeşil çay iç yerkende sakın tok karnına yeme aç karnına ye olurmu bir sorunun olursada mutlaka çekinmeden sor canım biz burdayızzemuszemus

süpersin tatlım çok ii gidiorsun çocuğunda var galiba sporun hiç eksik etmiosun ben iki gündür başlayamadım bugün mutlaka başlıcam sadece 1 saat yürüdüm buguna.s.

okumaliyim..

canım callanetics indirip deneyebilirsin pilatesden de önce sonuç veren bir spor 2 haftada heryerin toplanır sıkılaşır gözle görülür bir vucudun olur kilon değişmese bile ilk üç gün zor gelir ağrıların olur sora mutlaka alışırsın ben bugün başlıorum bilgi edinmek için googleyede callanetics sende zayıfla yazıp bulabilirsinopuyorumnanaktan

evt cnm bu kiloları alması bir dert vermesi ayrı bir dert deilmi nedir bu çektiğimiz:1:

haklisin.. ben bir ara aksamlari tesadüfen tatli yemeyip ve bol su icip kilo verdigimide
hatirliyorum.. ama diyete filan girmemistim kendiliginden oldu..
diyet konuna bakacagim birazdan.. burdaki hikayelerede mutlaka bakmaliyim cünkü
insan okudukca moral oluyor hevesleniyor...a.s

bol bol su iç cnm açlığinı mutlaka giderir her acıktığında hafif şeyler ye bir meyve yada bir kaç bisküvi yiyebilirsin sonra gene açlık hissedersen bir bardak su iç 10 dk bekle açlık hissi kalmayacaktırolumunekankayizsmile

sevgilim_benim :) merhaba
cevaplarini okudum tesekkür ederim :)
söyledigin seyler cok isime yarayacak
sagolsun munise19 da bana yardimci oldu, bugün onun verdigi listeye göre
uygulamaya calisiyorum yediklerimi
su ana kadar tatli bisey yemedim..
yürüyüse gidemedim ama evde sabah kalkip hareket yaptim aklima gelenleri..
aksama dogru zor olacak ama basardim diyeyim basarmis olayim :D

sevgilim_benim :) merhaba
cevaplarini okudum tesekkür ederim :)
söyledigin seyler cok isime yarayacak
sagolsun munise19 da bana yardimci oldu, bugün onun verdigi listeye göre
uygulamaya calisiyorum yediklerimi
su ana kadar tatli bisey yemedim..
yürüyüse gidemedim ama evde sabah kalkip hareket yaptim aklima gelenleri..
aksama dogru zor olacak ama basardim diyeyim basarmis olayim :D

canım ilk 1 hafta zorlanırsın vazgeçmek istersin sakın vazgeçme.ben ilk hafta 1 kilo 400 gr verdim ertesi hafta 200 gr.o kadar moralim bozulduki.doktoruma söyledim bu hafta vücudun kendini savunmaya çekmiş sakın vazgeçme vücudunu kontrol altına almak senin elinde seni yıldırmaya çalışıyor bu haftada devam et farkı göreceksin dedi.aynen dediği gibi oldu 800 gr verdim.sakın bıkma.ilk hafta güzel verirsin 2.ve 3 hafta azalır sonraki haftalarda vücuduna sen hükmettikçe kilolara elveda dersin. sen yeterki pes etme.dijital tartıda tartıl ve mümkün olduğu kadar tartıyı sabit bir yere koy oynatma hep aynı yerinde kalsın.bazen oynatınca dijital tartı farklı gösteriyor.ve en önemlisi haftada 1 tartıl kendine bir gün belirle.ben mesela defter tuttum.tartılacağım zamanları alt alta yazdım.tartıldıkça yanına yazıyorum ertesi haftada görmek istediğim kilomu not alıyorum.motive oluyorsun.ayrıca mezro aldım ölçüm yapıyorum.onlarıda yazıyorum.gerçekten işe yarıyor.tavsiye ederim.eğer böyle devam edersen kilolar gider.hadi bakim seni destekliyoruz...alkisalkisalkis

canım ilk 1 hafta zorlanırsın vazgeçmek istersin sakın vazgeçme.ben ilk hafta 1 kilo 400 gr verdim ertesi hafta 200 gr.o kadar moralim bozulduki.doktoruma söyledim bu hafta vücudun kendini savunmaya çekmiş sakın vazgeçme vücudunu kontrol altına almak senin elinde seni yıldırmaya çalışıyor bu haftada devam et farkı göreceksin dedi.aynen dediği gibi oldu 800 gr verdim.sakın bıkma.ilk hafta güzel verirsin 2.ve 3 hafta azalır sonraki haftalarda vücuduna sen hükmettikçe kilolara elveda dersin. sen yeterki pes etme.dijital tartıda tartıl ve mümkün olduğu kadar tartıyı sabit bir yere koy oynatma hep aynı yerinde kalsın.bazen oynatınca dijital tartı farklı gösteriyor.ve en önemlisi haftada 1 tartıl kendine bir gün belirle.ben mesela defter tuttum.tartılacağım zamanları alt alta yazdım.tartıldıkça yanına yazıyorum ertesi haftada görmek istediğim kilomu not alıyorum.motive oluyorsun.ayrıca mezro aldım ölçüm yapıyorum.onlarıda yazıyorum.gerçekten işe yarıyor.tavsiye ederim.eğer böyle devam edersen kilolar gider.hadi bakim seni destekliyoruz...alkisalkisalkis

tami tamina uydum denilemez.. yani su manada.. annemin yaptigi yemekten yedim.. ekstra bir yemek yaptirmadim anneme.. ama fazla yemedim cünkü bittiginde yari toktum..ama yoksa dedigin gibi her saat basi suyumuda ictim.. simdi tam aksam yemeginden sonra 2 saat gecti.. ve zor anlarimdayim..eyvahedigeldismile
caysiz duramam bende senin gibi munise19, ama tatli niyetine tarcinli sütmü icsem diyede düsündüm..ama cayimida icmek istiyorum bilmiyorumkismile

bu arada ben yaklasik 3 yildir caysiz seker iciyorum bunuda belirtmek isterim..
bu yüzden kilo aldiracagini sanmiyorum..

ve bir sorum var munise19
sporunu hangi zaman diliminde yapiyorsun ?
ac karnina kahvaltidan öncemi veya yemekten sonrami öncemi ?
aksam yatmadan yapiyorsun galiba..

Son düzenleme:
bu arada ben yaklasik 3 yildir caysiz seker iciyorum bunuda belirtmek isterim..
bu yüzden kilo aldiracagini sanmiyorum..

ve bir sorum var munise19
sporunu hangi zaman diliminde yapiyorsun ?
ac karnina kahvaltidan öncemi veya yemekten sonrami öncemi ?
aksam yatmadan yapiyorsun galiba..

sporumu aç karnına yapmıyorum. çok güçsüz düşersin. kahvaltıdan 1- 2 saat sonra yap.yani ara öğüne geçmeden yapabilirsin. gün içindede hareketli ol. yürüyüşü aksatma. akşam sporunu akşam yemeğinden 1-2 saat sonra yap. önce yaparsan çok acıkırsın kontrol edemezsin kendini. birde gece yatmadan mekiğini sporunu yap bu sporu yapmadan önce 1 fincan yeşil çay iç.yeşil çay spordan önce içilirse yağ yakımını hızlandırıyormuş. ben akşam bim den liptonun 3 çeşit yeşil çayı gelmiiş onu aldım hemde çok ucuz 2.5 tl.onu al yeşil çayı rahat içersin. şimdi gelelim asıl bizim hakiki siyah çay meselesine. ben senin gibi çayı şekersiz içiyorum 10 seneyi geçti. ama vücut alışıyor tatlım. şekersizde koysam vücudun o şekeri başka şeylerden alıyor.kendimizi kandırmayalım.ama şöyle bir dezavantajımız var çaya şeker atan biri çayın yanında bişey aramaz yani kuruyemiş tatlı türü şeyler hani derlerya çay da boş içilmiyor.aynen öyle.bende çayı boş içemeyenlerdenim.onun çaresinide buldum.günde 2 ceviz yada 5-6 fındık yiyeceksin kolestrolünü dengede tutar ben bunu çayla yerine getiriyorum.mesela ikindi ara öğününü dönüşümlü yapıyorum 1 gün meyve yersem ertesi gün çayla sütlü tatlı yada tuzlu kraker k-flakes gevrek (çıtır çıtır yiceksin sütsüz.süt yerine çay içiyorsun zaten) yada çay ile vazgeçilmezim beyaz leblebi.kalorisi düşük.1 küçük kase leblebi yiyorum.sende dönüşümlü yap.herşeyden yemiş olursun vitamininide alırsın.sakın hepsini bir öğünde yeme. hergüne farklı çeşitler dene. yani leblebi ile ceviz fındık gevrek olmaz. şunu yap.p.tesi 1 elma 1 kase yoğurt. salı çay ve 1 kase beyaz leblebi çarşamba. 1 meyva yoğurt. perşembe 1 sütlü tatlı ve çay cuma 1 meyva yoğurt. c.tesi çay ve ceviz yada fındık pazar çay ve k-flakes gevrek yada 1 paket 40 gr lık ülkerin çubuk krakeri. ara öğünleri sakın atlama atlarsam akşam yemeğinde kimse seni tutamaz. yemek sorununa gelince 1 dilim kepek ekmeğin bütün ana öğünlerinde olsun.salatan ve 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayranın muhakkak olsun. yemeğe 1 bardak su ve salata ile başla. sonra yağsız 1 kase çorba iç. ana yemektende susuz yerinden yani posalı yerinden 4 kaşık tabağına al ye. 1 bardak daha su iç ve sofradan kalk.sırada ne varmış diye geriye bakma.evde sana destek olsunlar. ip atlamayı unutma.ip atlar gibi yap.illaki ip olacak diye düşünme. biraz uzun oldu idare et. son olarak. akşam yemekten sonra çok acıkırsan 1 fincan yarım yağlı süt içebilirsin.tarçınlı olabilir.ama yeşil çayını ihmal etme...ben şimdi yeşil çayımı içip sporumu yapacağım. hadi gazamız mübarek olsun.

merhaba kızlar bügünli menümü yazım çıkıcam hemen acelem var:ecrin_bebek:
sabah
mısır gevreği
1 sb süt
öğle
pırasa yemeği yogurt
salata
akşam
domates soslu biftek
salata
bir dilim ekmekkaydirigubbakcemile4

sporumu aç karnına yapmıyorum. çok güçsüz düşersin. kahvaltıdan 1- 2 saat sonra yap.yani ara öğüne geçmeden yapabilirsin. gün içindede hareketli ol. yürüyüşü aksatma. akşam sporunu akşam yemeğinden 1-2 saat sonra yap. önce yaparsan çok acıkırsın kontrol edemezsin kendini. birde gece yatmadan mekiğini sporunu yap bu sporu yapmadan önce 1 fincan yeşil çay iç.yeşil çay spordan önce içilirse yağ yakımını hızlandırıyormuş. ben akşam bim den liptonun 3 çeşit yeşil çayı gelmiiş onu aldım hemde çok ucuz 2.5 tl.onu al yeşil çayı rahat içersin. şimdi gelelim asıl bizim hakiki siyah çay meselesine. ben senin gibi çayı şekersiz içiyorum 10 seneyi geçti. ama vücut alışıyor tatlım. şekersizde koysam vücudun o şekeri başka şeylerden alıyor.kendimizi kandırmayalım.ama şöyle bir dezavantajımız var çaya şeker atan biri çayın yanında bişey aramaz yani kuruyemiş tatlı türü şeyler hani derlerya çay da boş içilmiyor.aynen öyle.bende çayı boş içemeyenlerdenim.onun çaresinide buldum.günde 2 ceviz yada 5-6 fındık yiyeceksin kolestrolünü dengede tutar ben bunu çayla yerine getiriyorum.mesela ikindi ara öğününü dönüşümlü yapıyorum 1 gün meyve yersem ertesi gün çayla sütlü tatlı yada tuzlu kraker k-flakes gevrek (çıtır çıtır yiceksin sütsüz.süt yerine çay içiyorsun zaten) yada çay ile vazgeçilmezim beyaz leblebi.kalorisi düşük.1 küçük kase leblebi yiyorum.sende dönüşümlü yap.herşeyden yemiş olursun vitamininide alırsın.sakın hepsini bir öğünde yeme. hergüne farklı çeşitler dene. yani leblebi ile ceviz fındık gevrek olmaz. şunu yap.p.tesi 1 elma 1 kase yoğurt. salı çay ve 1 kase beyaz leblebi çarşamba. 1 meyva yoğurt. perşembe 1 sütlü tatlı ve çay cuma 1 meyva yoğurt. c.tesi çay ve ceviz yada fındık pazar çay ve k-flakes gevrek yada 1 paket 40 gr lık ülkerin çubuk krakeri. ara öğünleri sakın atlama atlarsam akşam yemeğinde kimse seni tutamaz. yemek sorununa gelince 1 dilim kepek ekmeğin bütün ana öğünlerinde olsun.salatan ve 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayranın muhakkak olsun. yemeğe 1 bardak su ve salata ile başla. sonra yağsız 1 kase çorba iç. ana yemektende susuz yerinden yani posalı yerinden 4 kaşık tabağına al ye. 1 bardak daha su iç ve sofradan kalk.sırada ne varmış diye geriye bakma.evde sana destek olsunlar. ip atlamayı unutma.ip atlar gibi yap.illaki ip olacak diye düşünme. biraz uzun oldu idare et. son olarak. akşam yemekten sonra çok acıkırsan 1 fincan yarım yağlı süt içebilirsin.tarçınlı olabilir.ama yeşil çayını ihmal etme...ben şimdi yeşil çayımı içip sporumu yapacağım. hadi gazamız mübarek olsun.

tamam güzelde hepsini yapamiyorum ben, yogurt seven biri degilim. dün hic yemedim..benneyaptımki
dün salatada yemedim.. sevmedigim seylerden biride o kepek ekmek gibi türünden seyler..cevizde sevmem.. hep sevmedigim seyler, ama ayran cok severim tam tersine..
beyaz leblebi veya o cornflakes türü seyleride severim..a.s
ama genel olarak sevmedigim seyleri yazmissin :1no2:
papatya cayi hergün kahvaltida icerim, melisa cayi icerim, ada cayi icerim, rezene icerim.. ama bana yesil cay demeyin.. sevmiyorum..bu arada ben yurtdisinda yasiyorum..
lipton cayindan bahsettigin icin söylemek istedim..fisfisfis
haklisin cayi sekersiz ictigimiz icin yaninda tatli yiyoruz ama ben artik öyle yapmayaya
calisiyorum..
birde bisey dicem.. dün tartildigimda baska cikti bugün tartildim 2 kilo az cikti..
dün üstümde elbise varken tartildim bugün dusumu almadan tartildim belkide ondandir
ama tuhaf yinede..:uhm:
dün sabah kahvaltidan önce hareketlerimi yaptim, biraz midem bulandi, yatmadan öncede hareketlerimi yaptim..
bugün kahvaltidan sonra yapicam.. zaten birazdan yapmam lazim.. kahvaltida siyah
ekmege benzer bir ekmek yedim, beyaz ekmekten iyidir..
bugün ayrica annem corba yapti benim icin, dün söylemistim.. öglen corba icerim..
ben bugün yürüyüse gidemem cünkü ders calismam lazim onun icin zamanim yokakannehir

Back
X