- Konu Sahibi sevgilim_benim
sevgilim_benim :) merhaba
cevaplarini okudum tesekkür ederim :)
söyledigin seyler cok isime yarayacak
sagolsun munise19 da bana yardimci oldu, bugün onun verdigi listeye göre
uygulamaya calisiyorum yediklerimi
su ana kadar tatli bisey yemedim..
yürüyüse gidemedim ama evde sabah kalkip hareket yaptim aklima gelenleri..
aksama dogru zor olacak ama basardim diyeyim basarmis olayim![]()
nekadar güzel cnm kendine hakim olabilmen çok güzel bişi hep böle azimli olup verirsin inş kilolarınızemuszemus
canım ara öğün yapıyorsun değil mi. sakın aksatma verdiğin kiloyuda muhakkak bizimle paylaş
yapıorum tatlım yazamadım ayrıntılı dün kaçamağımda oldu:kedi: iki dilim su böreği yedim:ecrin_bebek:
tamam güzelde hepsini yapamiyorum ben, yogurt seven biri degilim. dün hic yemedim..benneyaptımki
dün salatada yemedim.. sevmedigim seylerden biride o kepek ekmek gibi türünden seyler..cevizde sevmem.. hep sevmedigim seyler, ama ayran cok severim tam tersine..
beyaz leblebi veya o cornflakes türü seyleride severim..a.s
ama genel olarak sevmedigim seyleri yazmissin :1no2:
papatya cayi hergün kahvaltida icerim, melisa cayi icerim, ada cayi icerim, rezene icerim.. ama bana yesil cay demeyin.. sevmiyorum..bu arada ben yurtdisinda yasiyorum..
lipton cayindan bahsettigin icin söylemek istedim..fisfisfis
haklisin cayi sekersiz ictigimiz icin yaninda tatli yiyoruz ama ben artik öyle yapmayaya
calisiyorum..
birde bisey dicem.. dün tartildigimda baska cikti bugün tartildim 2 kilo az cikti..
dün üstümde elbise varken tartildim bugün dusumu almadan tartildim belkide ondandir
ama tuhaf yinede..:uhm:
dün sabah kahvaltidan önce hareketlerimi yaptim, biraz midem bulandi, yatmadan öncede hareketlerimi yaptim..
bugün kahvaltidan sonra yapicam.. zaten birazdan yapmam lazim.. kahvaltida siyah
ekmege benzer bir ekmek yedim, beyaz ekmekten iyidir..
bugün ayrica annem corba yapti benim icin, dün söylemistim.. öglen corba icerim..
ben bugün yürüyüse gidemem cünkü ders calismam lazim onun icin zamanim yokakannehir
tatlım sen nerdesin bende yurtdışındayımaklinialirimsmile