• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim_benim'in zayıflama macerası

sevgilim_benim :) merhaba
cevaplarini okudum tesekkür ederim :)
söyledigin seyler cok isime yarayacak
sagolsun munise19 da bana yardimci oldu, bugün onun verdigi listeye göre
uygulamaya calisiyorum yediklerimi
su ana kadar tatli bisey yemedim..
yürüyüse gidemedim ama evde sabah kalkip hareket yaptim aklima gelenleri..
aksama dogru zor olacak ama basardim diyeyim basarmis olayim :D

nekadar güzel cnm kendine hakim olabilmen çok güzel bişi hep böle azimli olup verirsin inş kilolarınızemuszemus

canım ara öğün yapıyorsun değil mi. sakın aksatma verdiğin kiloyuda muhakkak bizimle paylaş

yapıorum tatlım yazamadım ayrıntılı dün kaçamağımda oldu:kedi: iki dilim su böreği yedim:ecrin_bebek:

tamam güzelde hepsini yapamiyorum ben, yogurt seven biri degilim. dün hic yemedim..benneyaptımki
dün salatada yemedim.. sevmedigim seylerden biride o kepek ekmek gibi türünden seyler..cevizde sevmem.. hep sevmedigim seyler, ama ayran cok severim tam tersine..
beyaz leblebi veya o cornflakes türü seyleride severim..a.s
ama genel olarak sevmedigim seyleri yazmissin :1no2:
papatya cayi hergün kahvaltida icerim, melisa cayi icerim, ada cayi icerim, rezene icerim.. ama bana yesil cay demeyin.. sevmiyorum..bu arada ben yurtdisinda yasiyorum..
lipton cayindan bahsettigin icin söylemek istedim..fisfisfis
haklisin cayi sekersiz ictigimiz icin yaninda tatli yiyoruz ama ben artik öyle yapmayaya
calisiyorum..
birde bisey dicem.. dün tartildigimda baska cikti bugün tartildim 2 kilo az cikti..
dün üstümde elbise varken tartildim bugün dusumu almadan tartildim belkide ondandir
ama tuhaf yinede..:uhm:
dün sabah kahvaltidan önce hareketlerimi yaptim, biraz midem bulandi, yatmadan öncede hareketlerimi yaptim..
bugün kahvaltidan sonra yapicam.. zaten birazdan yapmam lazim.. kahvaltida siyah
ekmege benzer bir ekmek yedim, beyaz ekmekten iyidir..
bugün ayrica annem corba yapti benim icin, dün söylemistim.. öglen corba icerim..
ben bugün yürüyüse gidemem cünkü ders calismam lazim onun icin zamanim yokakannehir

tatlım sen nerdesin bende yurtdışındayımaklinialirimsmile

nekadar güzel cnm kendine hakim olabilmen çok güzel bişi hep böle azimli olup verirsin inş kilolarınızemuszemus

tatlım sen nerdesin bende yurtdışındayımaklinialirimsmile

daha 2.günüm bugün, dün basladim daha
halbuki o kadar cok azimlede baslamamistimşutarafagitti
veya cok diyet hikayeside okumadim 2 tane filan okumusumdur..
ben biseye hirsla baslayinca o seyi yapamiyorum
bu yüzden yapicam basaricam demeden baslamam daha iyikaydirigubbakcemile2
ve öylede basladim.. senin bu actigin konuyu görünce
basladim zaten bende :hulya:
ben avusturyada yasiyorum canim, sen hangi ülkedesin ?opuyorumnanaktan

daha 2.günüm bugün, dün basladim daha
halbuki o kadar cok azimlede baslamamistimşutarafagitti
veya cok diyet hikayeside okumadim 2 tane filan okumusumdur..
ben biseye hirsla baslayinca o seyi yapamiyorum
bu yüzden yapicam basaricam demeden baslamam daha iyikaydirigubbakcemile2
ve öylede basladim.. senin bu actigin konuyu görünce
basladim zaten bende :hulya:
ben avusturyada yasiyorum canim, sen hangi ülkedesin ?opuyorumnanaktan

bende italyadayim tatlim bugunki menumu yazim bari bugun cok heyecanli gecti askerimin usta birliginin nereye dustugunu ogrendi sabah ogrenicekti aksama kaldi deli oldum aksama kadar biraz once aradi sanliurfaya dusmus bitanem hayirlisi olsun ne diyim kaderimizde orasi varmis allahim korusun onu hep:Saruboceq:

bugunki menum:

sabah:
bogazim aciodu sabah sadece krakerle sicak cay ictim oglen salata ve sebzeli kepekli makarna arada 2 kraker aksam ise barbunya yemegi kepek ekmek salata yedimm:kedi:

bende italyadayim tatlim bugunki menumu yazim bari bugun cok heyecanli gecti askerimin usta birliginin nereye dustugunu ogrendi sabah ogrenicekti aksama kaldi deli oldum aksama kadar biraz once aradi sanliurfaya dusmus bitanem hayirlisi olsun ne diyim kaderimizde orasi varmis allahim korusun onu hep:Saruboceq:

bugunki menum:

sabah:
bogazim aciodu sabah sadece krakerle sicak cay ictim oglen salata ve sebzeli kepekli makarna arada 2 kraker aksam ise barbunya yemegi kepek ekmek salata yedimm:kedi:

ya ben biraz önce annem meyve soymus kesmis onu yedim.. kücük bir tabakta
elma ve mandalina sadece.. biraz gec oldu ama yedim..
bide bugün badem ve fistik 8-10 tane yedim..
sabah kahvaltida yumurta ve 3 dilim ekmegi peynirle yedim yaninda papatya cayi
sonra öglen yemegi : corba ve bir dilim ekmek
sonra aksam yemegi : bir tabak, peynir soslu firinda patlican yedim ama cok degildi bir kare seklinde 2 dilim ekmekle..
sonra aksam 2 bardak cay ve yaninda badem, fistik.. he birde kücük bir kurabiye gibi bisey yedim :kedi:
ve yaklasik 3 saat sonra meyve.fisfisfis.

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyüm üşütmüşüm grip oldum başım çok kötü ağrıo boğazım acıo sesim çıkmıo offffffffff hiç sevmiorum hasta olmayı:umursamaz::2:

kızlar çok kötüyüm üşütmüşüm grip oldum başım çok kötü ağrıo boğazım acıo sesim çıkmıo offffffffff hiç sevmiorum hasta olmayı:umursamaz::2:

geçmiş olsun canım.bilirim o derdi. yürüyüşe çıktığımda ıslanmıştım bende ertesi gün grip boğaz ağrısı çektim. bu ara diyeti bırak istersen vitaminsiz kalma.çabuk iyileşirsin.

özel diyete gerek yok canim az ama SIK ögünlerini aksatmayip hareketden kacmadan rahatca kilona kisa sürede ulasirsin aksam yemeginden sonra yemeyip bol su icerek istedigin kilona ulasabilirsin.Eger bir gün kendini simartim diyorsan biraz fazla yedin ertesi günü azcik daha az yiiyp yada daha fazla hareket edip kilo alma verme sorunun olmaz.He birde en önemli unsur ;) tartiyi uzun bir süre kullanma bi süre sonra tarildinmi harika oluyor :16: 3 kilom kaldi ideal kiloma ulasmak icin:54:

iyileşmene sevindim.veremesende üzülme. bende hastalandığımda verememiştim.yarın yaz.muhakkak yaz.kaç kilo verdiğini...

saol tatlım 500gr vermişim cnm tam 65.0 çıktı tartıda bunada şükür :16:

özel diyete gerek yok canim az ama SIK ögünlerini aksatmayip hareketden kacmadan rahatca kilona kisa sürede ulasirsin aksam yemeginden sonra yemeyip bol su icerek istedigin kilona ulasabilirsin.Eger bir gün kendini simartim diyorsan biraz fazla yedin ertesi günü azcik daha az yiiyp yada daha fazla hareket edip kilo alma verme sorunun olmaz.He birde en önemli unsur ;) tartiyi uzun bir süre kullanma bi süre sonra tarildinmi harika oluyor :16: 3 kilom kaldi ideal kiloma ulasmak icin:54:

evt cnm öle yapmaya çalışıorum ideal kiloma ulaşmak için 10 kilo vermem lazım :19: şimdiden gözüme büyüyo:9: sen kaç kilosun ideal kilon kaç:26:

evt cnm öle yapmaya çalışıorum ideal kiloma ulaşmak için 10 kilo vermem lazım :19: şimdiden gözüme büyüyo:9: sen kaç kilosun ideal kilon kaç:26:[/QUOTE]

su an 65 kiloyum ideal kilom ise 62 kilo bende yaklasik 10 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum.O tehlikeli iste öle düsünürsen diyet yaparken üstüne kilo bile alabilirsin. 10 kiloyu veridiginde kendindeki mutlulugu güveni düsün kendini o kadar hafif hisediceksin ki üstümde ne kadar agirlik varmis farkinda degilmisim diceksin.:34:

inşallah başarırsın canım bende diyetteyim.şuan elimde orta boy elma var.az öncede kendime özel lahana çorbamı yaptım.çorbayı o bildiğimiz diyet çorbası gibi iğrenç yapmadım.ağzıma layık yerken iğrenmeyeceğim üstelik iştahla yicem. ne güzel bende senin şimdiki kilona düşmek istiyorum.60 lı rakamları görsem sanki rüya gibi geliyor bana.neler yapacaksın günlük aktivitelerin neler.ayrıca zayıflamak için ayrıca diyetisyene gidip kişiye özel diyet aldınmı.

lahana corbasını nasıl lezzetlı hale getırdın bende bıkac ay once yaptım bır hafta ıctım ama afedersınmıdem bulana bulana gerci 3kılo vermmıstım

lahana corbasını nasıl lezzetlı hale getırdın bende bıkac ay once yaptım bır hafta ıctım ama afedersınmıdem bulana bulana gerci 3kılo vermmıstım

evet herkes öyle söylüyor. bulana bulana içtik kilo verdik diyolar.ama artık onu yapmıyorum.normal yemeğimi yiyorum.spora daha çok ağırlk veriyorum.sana tavsiyem çorbayı bırak mısır püskülü ve kiraz sapı kürünü yap.çorbaya eş değer.ben geceden bir su bardağı içme suyuna bir tutam mısır püskülü 20 kiraz sapını karıştırıp sabaha kadar o sude bekletip yarım limonla 2-3 dk kaynatıp içiyorum.tadı kötü değil en azından 5 i bir yerde kadar iğrenç değil. illaki lahana çorbasını yapayım dersen normal yemek gibi yap.2 yemek kaşığı sıvıyağına soğanları ekle.kavur sonra lahanayı yeşilbiberi maydonozu sarımsağı ekle.10 dk düdüklüde kaynat.sakın blendırdan çekipte mama gibi yapma.normal yemek gözüyle bak ona. unuttum 1 çay kaşığı da sebze çeşni ekle.baharatlarla zenginleştir.acısı bol olsun çünkü acı metabolizmayı hızlandırıyor.

merhaba arkadşlar bugünki menüm:
sabah:
omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin bir dilim peynir
öğle:
ızgara tavuk 5 kaşık sebze yemeği salata
ara öğün:
1 galeta
akşam: sebze yemeği yoğurt bir dilim ekmek
1 saat sonra tarçınlı kabak tatlısı (75 kalori)

2 saate yakın yürüyüş 3 bardak yeşil çay :7::16:

merhaba arkadşlar bugünki menüm:
sabah:
omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin bir dilim peynir
öğle:
ızgara tavuk 5 kaşık sebze yemeği salata
ara öğün:
1 galeta
akşam: sebze yemeği yoğurt bir dilim ekmek
1 saat sonra tarçınlı kabak tatlısı (75 kalori)

2 saate yakın yürüyüş 3 bardak yeşil çay :7::16:

menün çok güzel.böyle devam et. benim kilo vermem durdu sanki.savunmaya geçti.diyetisyenime soracağım.belki diyet listemi değiştirir..

Back
X