• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Neden bilmiyorum ama ben bu iliskinin sonunu göremedim....
Evlilik dahi olsa huzurlu gunlerin sayisi yok denecek kadar az olacakmis gibi hissediyorum
Ozur dilerim ama boyle hissettim ben
Umarim guzel gunler gelir sizin icin.....

Neden bilmiyorum ama ben bu iliskinin sonunu göremedim....
Evlilik dahi olsa huzurlu gunlerin sayisi yok denecek kadar az olacakmis gibi hissediyorum
Ozur dilerim ama boyle hissettim ben
Umarim guzel gunler gelir sizin icin.....

Umarım mutluluğumu burada sizinle paylaşırım teşekkür ederim öngörünüz için

merhaba kızlar

Uzun süredir beraber olduğum bir sevgilim var. Ufak tefek sürtüşmeler olsa da hiç büyük kavga etmedik. 1 sene beraber yaşadık üniversite döneminde daha sonra bazı sebeplerden evi ayırdık ama çoğu zaman yine beraber kalıyoruz. Yani ilişkimizde cinsellikte var.

İkimizde üniversiteyi bitirdik o özel bir şirkette çalışıyor. Ben atanamadım ama yüksek lisans düşünüyorum aynı zamanda KPSSye de çalışıyorum.

Ailelerimiz tanıştı henüz evlilik için hazır mıyız bilemiyorum ama zaten evli gibi yaşıyoruz çoğu zaman. Ekonomik olarak ailem arkamda kendime ait evim var ailemin aldığı şuan kirada. Erkek arkadaşımında arabası var. Yani evlenince daha iyisini almak istemezsek herşeyimiz tamam. Ekonomik olarakta rahat ederiz. Erkek arkadaşımın maaşı iyi.

Gelelim sorunumuza....
Evet evlilik. Hemen evlenmek istemiyorum tabi ki daha kariyer bakımından yapmam gerekenler var ama ilişkimiz uzun süredir devam ettiğinden birşeylerin olmasını da bekliyorum. Evlilikle ilgili ne zaman konu açılsa daha erken diyor. Ya da bazen ben annemle konusucam nişan yapalım en azından diyor sonra annem olmaz dedi diyor. Annesinin bu hallerinden sıkıldım. Benim ailemde seneye nişan olsun cok gezdiniz diyor. Arada kalıyorum. Babası cok iyi ama annesi iki yüzlülük yapıyor beni kıskanıyor. Komşularıyla dedikodumu yapıyor. Sevgilime sürekli kendi paranı biriktir evlen ben bişey yapamam diyor. Sevgilimde evliliği nişanı vs herşeyi erteliyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Hiç kavga etmeyen biz bu sebeplerden sorun çıkartıyoruz kaç seferdir. Benim ailemin baskısı, benim sevgilime baskım , annesinin sevgilime baskısı kim kazanacak?

Akilli davranan kazanacak. Artik stratejik davranmanin zamani geldi. Sen evlenmek istemiyor olabilirisn ama ayrilirsan en cok sen üzülürsün. O yuzden adami baglamanin bir yolunu bulmalisin.

Akilli davranan kazanacak. Artik stratejik davranmanin zamani geldi. Sen evlenmek istemiyor olabilirisn ama ayrilirsan en cok sen üzülürsün. O yuzden adami baglamanin bir yolunu bulmalisin.

Duygusal olarak bi açıklık Yok aramızda, herşeyimiz mükemmel. Yani bi ilişkiden beklentilerim karşılanıyor. Bazen tartışmalar sürtüşmeler tabi ki oluyor. Beni istediğine Eminim ama neyi bekliyoruz ondan emin değilim. Annesini nasıl ikna ederiz acaba :(

23 gireceğim 1 ay sonra
Aileden ayrılmak,evlilik sorumluluğu,maddi zorluklar işin bu kısımlarını düşünüp anne ağzına bakıyor gibi anlatımınızdan.
Ama şunu söyleyeyim artık asla bahsini açmayın,birde böyle deneyin bakalım nasıl bir durum oluşacak.
Yalnız felaket tellalı değiliz ama perşembenin gelişi çarşambadan bellidir,biraz zorlanacaksınız.

Düğün, eşya herşey eksiksiz olmalı. Ailem kabul etmez

Ailen beraber yaşamanı kabul ediyor ama konu evlilik olunca her şey eksizsiz olacak mı diyor.. sen de o da ailenize bağımlısınız, henüz kendi kararlarıyla hareket edecek insanlar değilsiniz.. evlendiğinizde de ailelerinizin müdahalesinden çok sorun yaşarsınız gerçekten..

Aileden ayrılmak,evlilik sorumluluğu,maddi zorluklar işin bu kısımlarını düşünüp anne ağzına bakıyor gibi anlatımınızdan.
Ama şunu söyleyeyim artık asla bahsini açmayın,birde böyle deneyin bakalım nasıl bir durum oluşacak.
Yalnız felaket tellalı değiliz ama perşembenin gelişi çarşambadan bellidir,biraz zorlanacaksınız.

Deneyeceğim bunu, hiç konuşmayacağım bu konuyu

Duygusal olarak bi açıklık Yok aramızda, herşeyimiz mükemmel. Yani bi ilişkiden beklentilerim karşılanıyor. Bazen tartışmalar sürtüşmeler tabi ki oluyor. Beni istediğine Eminim ama neyi bekliyoruz ondan emin değilim. Annesini nasıl ikna ederiz acaba :KK43:

Aslına bakarsan evlenmek icin cok erken ikiniz içinde. Ailelerden sevgilileri saklamak bir yerde iyiymiş :) bende evlenirken evlenmek istemiyordum aynu sekilde esim de. Bir baktik aile baskisi yuzunden evlenmisiz. Bir uyandik ne icirdiniz bize :)) simdi mutluyuz. Bu dönemler boyle aile iliskileri zorlu oluyor. Siz saygi sevgi cercebesinde davranin karsi ailelere bir de sevgilinizle acik acik konusun . Ikinizin arasinda konusulmadik sey kalinca zaten olaylari siz ikiniz cozersiniz.

Ailen beraber yaşamanı kabul ediyor ama konu evlilik olunca her şey eksizsiz olacak mı diyor.. sen de o da ailenize bağımlısınız, henüz kendi kararlarıyla hareket edecek insanlar değilsiniz.. evlendiğinizde de ailelerinizin müdahalesinden çok sorun yaşarsınız gerçekten..

Beraber yaşadığımızı kimse bilmiyor

Ya birşey demeyeyim diyorum. Sinirlerim bozulmuştu iyice, herkesin hayatı farklı. Nasıl böyle yargılıyorlar anlamıyorum

sinir bozacak birşey yok. sende yazmışsın zaten herkesin hayatı farklı doğrularıda ,iki yorumlada değişmez. çok seslilik iyidir farklı bakış açısı kazandırır:KK66:
yorumlarına kızdığın kişiler de sana yardımcı olmaya çalışıyor bence zira ikisinden daha sinir bozucu ve yargılayıcı yorum yapan var.

Aslına bakarsan evlenmek icin cok erken ikiniz içinde. Ailelerden sevgilileri saklamak bir yerde iyiymiş :) bende evlenirken evlenmek istemiyordum aynu sekilde esim de. Bir baktik aile baskisi yuzunden evlenmisiz. Bir uyandik ne icirdiniz bize :)) simdi mutluyuz. Bu dönemler boyle aile iliskileri zorlu oluyor. Siz saygi sevgi cercebesinde davranin karsi ailelere bir de sevgilinizle acik acik konusun . Ikinizin arasinda konusulmadik sey kalinca zaten olaylari siz ikiniz cozersiniz.

Bu akşam konuşacağım ve sonra bu konuyu bidaha açmayacağım. Bide böyle deneyelim bakalım ne olacak

Ya siz kimsiniz insanları yargılıyorsunuz ya?
Her konuya bu şekilde yorum yapıyorsunuz
Bu devirde böyle yaşanıyor
Herkes sizin gibi mi evlenmek zorunda
Benim bir sürü arkadasım birlijte yaşadığı erkeklerle evlendi ve mutlu
Kendi hayatınıza göre doğru o olabilir ama dışarda farklı bir hayat var
Erkeklere bu hakkı tanıyan sizin gibi kadınlar işte
Şu zar meselesinden kurtulun artık
Şimdi dersin brn öyle birsey söylemedim
Alttan alttan kızın sevgilisiyle yaşamasına laf sokuyorsun oda kendince kendini koruyor
Muhtemelen hayattaki en büyük basarisi bekareti olan biridir, her yerde vurgulamazsa ölür :d

Back
X