Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim yay burcu.. korkuyorum..

Princess16

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
28
0
16
Avusturya
Merhaba..
Genelde heryerde duyarim yada okurum.. (Burdaki gibi) Aslan bayan ve yay erkegin cok uyumlu oldugunu..Ama bazen bakiyorum.. yay erkegin özellikleri hic ama hic iyi degil.. Mesela cabuk bikarlarmis iliskilerinden, ciddi degillermis, evlilik onlara göre degilmis.. ve daha cok sey.. bende korkmaya basladim.. benim sevgilimde yay burcu.. sklcak bikacak diye korkuyorum.. sadece bu degil.. genel anlamda insan biraz sasiriyor.. okadar uyumluysa peki neden bukadar cok negativ seyler okuyoruz .. Sizce benim bir Yay erkegine nasil davranmam gerekir? kendisi cabuk sinirlenen ve bazen bazi seyler yanlis anlayan birisi.. Aranizda yay erkekle evli veya bir iliski sürdüren bayan varmi?

Son düzenleme:
burçların özelliklerini aldığımız oluyor ama sadece onlara bakarak kişiliğini değerlendiremezsin ki sevdiğinin. birbirinize uyumluysanız, birbirinizi anlıyor ve sorunlarınızda ortak çözümler üretebiliyorsanız burcunda ne yazdığı çok önemli değil bence. canını sıkma böyle şeylere takılıp diyebilirim ancak. umarım her şey gönlünüzce olur

Merhaba..
Genelde heryerde duyarim yada okurum.. (Burdaki gibi) Aslan bayan ve yay erkegin cok uyumlu oldugunu..Ama bazen bakiyorum.. yay erkegin özellikleri hic ama hic iyi degil.. Mesela cabuk bikarlarmis iliskilerinden, ciddi degillermis, evlilik onlara göre degilmis.. ve daha cok sey.. bende korkmaya basladim.. benim sevgilimde yay burcu.. sklcak bikacak diye korkuyorum.. sadece bu degil.. genel anlamda insan biraz sasiriyor.. okadar uyumluysa peki neden bukadar cok negativ seyler okuyoruz .. Sizce benim bir Yay erkegine nasil davranmam gerekir? kendisi cabuk sinirlenen ve bazen bazi seyler yanlis anlayan birisi.. Aranizda yay erkekle evli veya bir iliski sürdüren bayan varmi?

bence burcuna göre değerlendirme yapma .

bunlara takılırsan yandın sen:24:

yay burcumu aman allahım gerçekten okdr dengesiz,anlaşılmaz,içine kapanık birini görmedim
bende aslanım yay burcu sevgilim vardı..düşman başına..bana kan kusturdu resmen.nefret ederim kendisinden.şuan evli
fakat cok mutsuzmuş evlilik adamıda değil hep bi depresif havalar off bunaltıcı.

burçların özellikleri insanları etkiliyor ama karekter her insanda farklıdır. yay burcu evet özgürlüğüne çok düşkündür, normalde evliliği hiç düşünmeyen aşırı derecede sorumsuz tiplerdir, evliliği düşünmemelerinin nedeni bağlanmaktan korkmaktır, hayatının geri kalanının monoton olacağından korkmaktır hiç evlenmemiş kişiler genelde bu burçtan olur.. ama birisini gerçekten severse peşinden koşar, evlenmek için can atar merak etme, evlendikten sonrada size çok bağlı olur... sürekli tatillerle geçen, ani kararlarla gecenin bir vakti başka şehire bikaç saatliğine bile olsa giden kişilerdir, başkalarına çılgınca gelen şeyler onun için sıradandır. o an olmasını istemiştir sadece gerisini düşünmez..sadece mult olmak ister çok fazla mantık aramayın. çok fazla mantığınzla hareket eden birisi değilseniz iyi anlaşırsınız. eşimde bende yay burcuyuz, aynı gün doğmuşuz. çok da iyi anlaşıyorz. ama aslan burcuylada iyi anlaşırım mesela ben.. aslan burcunun ince espirilerden anlayan zekası her zaman hayatı neşeli kılar. ayrıca koruyuculuk özelliğide aslında farkettirmeselerde yay burcunun sevdiği birşeydir. ikiside ateş grubu olduğu için iyi anlaşılar. size hayatınızda mutluluklar diliyorum... yinede çok fazla burçlara göre hareket etmeyin..

4 yıllık sonu acı biten bir tecrübeyle sabit olarak şunu demek isterim ki

sorumsuzdurlar
evlilik adamı değildirler
parayı kullanmayı bilmez
geyik sever
ciddiyet bulunmaz

uzun lafın kısası eğlendiğin yerde bırakacaksın
onlarla yola çıkılmaz

Esîmde yay burcu hiç öyle yazılanlar gibi değil çok Nazik saygılı herkese karşı arkadaş ortamından uzak tut onlardan etkilene biliyor sen yönlendir onu sorun olmaz başını bırakmamak gerekiyor tüm erkeklerin bu tüm burçlar için geçerli

Her insan farklidir canim, ayni gün dogan ikizler bile farkli karektere sahiptir.
Bence bü konü üzerine dürmaya fazla gerekmez.
Benimde yay bir nisanlim oldü.
Keske baban üzatmasaydi hemen verseydi. Kac yil bekledim seni ama artik evlilikten korküyorüm felan dürümü oldü.
Ama asiri sorümlüydü bana karsi. En üzün iliskisi benleymis ondan oncekiler hep aylik felan derdi.
Sen iliskinin tadini cikar. Onü iyice tani ona gore adim at. Kendini kaptirma. Her an nolacagini bilemezsin..

Merhaba..

ayy korkularınız çok yersiiiizzz benim hayatıma giren ilk erkek yay ve çok mutluyuz 5 aydır birlikteyiz ve kendisinin yükseleni aslan benim yükselenim yengeç hiç dediğiniz gibi çabuk sinirlenen ilişkilerden çabuk bıkan biri olsa seni geleceğimde istiyorum demezdi veya evliliği düşünmezdi ilerde üstelikkonusunu dahi açmamama rağmen. Korkularınızı devam ettirirseniz sizden bıkma ihtimali var düşünsenize sürekli tetikte bir bayan :9: tanıdığım en saf en temiz kalpli çocuğa burdan kocaman sevgileer :16:

Benim de sevgilim yay burcu. Gerçekten çok zor. Bıkıyor ve sıkılıyor. Evlilik konusunda da aynı dediğin gibi. Bilemiyorum nolucaz böyle. ama işin iyi tarafı 6 yıldır da devam ediyor. :)

Back