Tamam dayı.Kızlar sevgilim şehir dışında okuyor arada geliyor geçen geleceği zaman sana bir hediyem var dedi neyse merak ettim bekliyorum. Buluştuğumuzda bi çıkardı ki vibratör. Aşırı şaşırdım direk al kendi gotune şok dicektim zor tuttum kendimi neyse hediyeyi reddettim . Sonra biraz zaman geçince konuşuyoruz dalgaya aldım biraz al kendi gotune sok dedim. Sizce biraz abartmış olabilir miyim ilk kez böyle bir şeyle karsilastigimdan ne tepki versem bilmememistim. Nasıl bir insan olduğumu bildigi için çok tepki vermedi kendiside üzüldüm normal mi karşıladi anlamadım yani. yarın yine buluşacağız belki durumu biraz toparlayabilirim fikirlerinizi iyi kötü bolca benle paylaşabilirsiniz.
dalgaya aldım biraz al kendi gotune sok dedim
Jsgzksjdhd terslemisim baya ya aradi kizgin misin bana hala diyor yok dedim. hatta bana bir hediye almıştın ya ımm onu almaya karar verdim falan demeyi dusunuyorum nasıl sizce ıhım.nasıl kaliteli bir ilişki ama birşey diyim mi evlen bu çocukla kaçırma
Yengenç’ten öğrenmiştin değil mi hahhahhajaj benim için de travmadırSen de ona strapon (bunun ne olduğunu buradan öğrenmistim) al.
Bana Google'da bunu aratan hayat daha neler yapmazSen de ona strapon (bunun ne olduğunu buradan öğrenmistim) al.
Sorma sorma benim için deYengenç’ten öğrenmiştin değil mi hahhahhajaj benim için de travmadır
Sen de bunu Cledyana’dan öğrenmiş oldun. Hayırlı olsun.Bana Google'da bunu aratan hayat daha neler yapmaz
Asdhshsh travmalar silsilesiSen de bunu Cledyana’dan öğrenmiş oldun. Hayırlı olsun.
Bak lazım oluyor yeri gelince tavsiye ediyorsun bilmekten zarar gelmezBana Google'da bunu aratan hayat daha neler yapmaz
Fiyatına baktım 1430 liraymış. Konu sahibi öğrenciyse bütçesini aşabilir skldldSen de ona strapon (bunun ne olduğunu buradan öğrenmistim) al.
Sen de bunu Cledyana’dan öğrenmiş oldun. Hayırlı olsun.
Bu site benim bütün saf ve duruluğumu elimden aldıBak lazım oluyor yeri gelince tavsiye ediyorsun bilmekten zarar gelmez
O zaman sevgilisine gerçeğini bulsun beleşFiyatına baktım 1430 liraymış. Konu sahibi öğrenciyse bütçesini aşabilir skldld