Anket Sevgilim vibratör almış?

hazer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
41
-12
22
Kızlar sevgilim şehir dışında okuyor arada geliyor geçen geleceği zaman sana bir hediyem var dedi neyse merak ettim bekliyorum. Buluştuğumuzda bi çıkardı ki vibratör. Aşırı şaşırdım direk al kendi gotune şok dicektim zor tuttum kendimi neyse hediyeyi reddettim . Sonra biraz zaman geçince konuşuyoruz dalgaya aldım biraz al kendi gotune sok dedim. Sizce biraz abartmış olabilir miyim ilk kez böyle bir şeyle karsilastigimdan ne tepki versem bilmememistim. Nasıl bir insan olduğumu bildigi için çok tepki vermedi kendiside üzüldüm normal mi karşıladi anlamadım yani. yarın yine buluşacağız belki durumu biraz toparlayabilirim fikirlerinizi iyi kötü bolca benle paylaşabilirsiniz.

Tamam dayı.

Çağımızda bekaret kemeri kalmadığı bölgesel kilitleme yapamayacağı için mantıklı düşünmüş kendince. Sonuçta orgazm olursan kimseyle sevişmek istemeyebilirsin.

nasıl kaliteli bir ilişki ama birşey diyim mi evlen bu çocukla kaçırma
Jsgzksjdhd terslemisim baya ya aradi kizgin misin bana hala diyor yok dedim. hatta bana bir hediye almıştın ya ımm onu almaya karar verdim falan demeyi dusunuyorum nasıl sizce ıhım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…