senle görüşmediği zamanlarda onunla görüşmesi çok garip değilBaş başa vakit geçiriyoruz, ben tek yaşıyorum zaten. Cinsellikle ilgili hiç sıkıntımız yok. Sorun benden fazla bununla görüşmesi.
E sizin kırılmanızdan ödü kopmuyor?Benim sevgilim böyle biri kırılacak diye ödü patlar kimseye hayır diyemez. Konuşuyorum bir süre çok iyi gidiyor sonra bakıyorum yine aynı
Cinselliği bir kesin bakalım ne yapacakBaş başa vakit geçiriyoruz, ben tek yaşıyorum zaten. Cinsellikle ilgili hiç sıkıntımız yok. Sorun benden fazla bununla görüşmesi.
Cinselliği bir kesin bakalım ne yapacak
Erkek arkadasin sana takmiyor ki sen gidip ona yapisip duruyorsun. Ayrilmak varken. Onun arkadasi hayati boyunca var olacak silmicel belli görmüyor musun? Cözüm aracagina ayril kendine zarar verirsin.Merhabalar,
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıldır beraberiz. Çok samimi olduğu bi erkek arkadaşı var. Biz görüşmediğimiz zamanlar hep onunla ve onda kalıyor. Kendi evine uğramıyor desem yeri. Hafta içi görüşemediğimiz için hafta sonu genellikle ikimizindir. Bunu bildiği halde bu arkadaşımız her hafta sonu arayıp erkek arkadaşımı çağırır. En olmadı kahve içmeye çıkarız üçümüz. Adına X diyeyijm çok uzamasın. X erkek arkadaşıma sürekli sitem ediyor bekar hayatı yaşamıyoruz gibisinden ben bunu duyduğumdan beri bi gıcığım çok görüşmelerini istemiyorum ama kalkıp 33 yaşında adama X ile görüşme diyemiyorum tabii.
Geçenlerde canım çok sıkkındı. İşten sonra eve geldim o sırada erkek arkadaşım nasıl oldun iyi misin yazmış ben de değilim dedim. Ne olduğunu anlatmayacak mısın dedi yüz yüze konuşuruz dedim tamam hayatım dedi. 1 saat sonra mesaj atmış X'e gidiyorum diye. Ben de yanıma gelirsin diye düşünmüştüm dedim. Ne yapmak istediğini bilemedim yalnız kalmak istersin belki diye düşündüm dedi. Ertesi gün yanıma geldi özür diledi konu uzamadı.
Dün de erkek arkadaşımın ofisine gitmek zorunda kaldık o çalışıyor ben kitap okuyorum işi bitince yemek yer dağılırız diye düşünüyorum. X aradı nerdesiniz gelicem diye, gel dedi erkek arkadaşımda napalım nereye gidelim diye sordu X'e sonra telefonu kapatıp bana dönüp X gelecek hayatım napalım nerde oturalım dedi. Ben de kalmayacağımı eve gideceğimi söyledim. Hiç ısrar etmedi kal diye. Çıktım geldim eve. 2-3 kere mesaj attı bakmadım mesajlara dünden beri ses soluk yok.
Akşam annesini görmeye gittim yüzümden anladı sorun olduğunu anlattım biraz. O da X'e çok takık ve çok sinirlendi. En sonunda çağırıp ben konuşacağım bu çocukla dedi. Büyük ihtimalle benden sonra da erkek arkadaşımı arayıp haşladı o da benim anlatmama kızıp yazmıyor sanırım.
Bana çok garip geliyor haftada 3-4 kez beraber kalıp günde 4-5 kere telefonla konuşmak ve sürekli mesajlaşmak. Bu çocuk sürekli hayatımızın ortasında ve ben çok sıkılıyorum. Haksız mıyım *
Yanlış anlamayın beni ama konuda gerçekten bir "kuma" var, lakin bahsettiğiniz arkadaş değil...O yüzden çok garipsiyiorum. X çok asosyal benimkinden başka hiç arkadaşı yok. Ama ben ona kızmıyorum sorun benimkinde.
Haksız Değilsin. Peki kendini tercih meselesi yaptıracak misin ? Seni tercih etse ömür boyu yüzüne vuracak biliyorsundur. Sen karışmayayim dersen ilerde senin evden cikmayacaklar.Merhabalar,
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıldır beraberiz. Çok samimi olduğu bi erkek arkadaşı var. Biz görüşmediğimiz zamanlar hep onunla ve onda kalıyor. Kendi evine uğramıyor desem yeri. Hafta içi görüşemediğimiz için hafta sonu genellikle ikimizindir. Bunu bildiği halde bu arkadaşımız her hafta sonu arayıp erkek arkadaşımı çağırır. En olmadı kahve içmeye çıkarız üçümüz. Adına X diyeyijm çok uzamasın. X erkek arkadaşıma sürekli sitem ediyor bekar hayatı yaşamıyoruz gibisinden ben bunu duyduğumdan beri bi gıcığım çok görüşmelerini istemiyorum ama kalkıp 33 yaşında adama X ile görüşme diyemiyorum tabii.
Geçenlerde canım çok sıkkındı. İşten sonra eve geldim o sırada erkek arkadaşım nasıl oldun iyi misin yazmış ben de değilim dedim. Ne olduğunu anlatmayacak mısın dedi yüz yüze konuşuruz dedim tamam hayatım dedi. 1 saat sonra mesaj atmış X'e gidiyorum diye. Ben de yanıma gelirsin diye düşünmüştüm dedim. Ne yapmak istediğini bilemedim yalnız kalmak istersin belki diye düşündüm dedi. Ertesi gün yanıma geldi özür diledi konu uzamadı.
Dün de erkek arkadaşımın ofisine gitmek zorunda kaldık o çalışıyor ben kitap okuyorum işi bitince yemek yer dağılırız diye düşünüyorum. X aradı nerdesiniz gelicem diye, gel dedi erkek arkadaşımda napalım nereye gidelim diye sordu X'e sonra telefonu kapatıp bana dönüp X gelecek hayatım napalım nerde oturalım dedi. Ben de kalmayacağımı eve gideceğimi söyledim. Hiç ısrar etmedi kal diye. Çıktım geldim eve. 2-3 kere mesaj attı bakmadım mesajlara dünden beri ses soluk yok.
Akşam annesini görmeye gittim yüzümden anladı sorun olduğunu anlattım biraz. O da X'e çok takık ve çok sinirlendi. En sonunda çağırıp ben konuşacağım bu çocukla dedi. Büyük ihtimalle benden sonra da erkek arkadaşımı arayıp haşladı o da benim anlatmama kızıp yazmıyor sanırım.
Bana çok garip geliyor haftada 3-4 kez beraber kalıp günde 4-5 kere telefonla konuşmak ve sürekli mesajlaşmak. Bu çocuk sürekli hayatımızın ortasında ve ben çok sıkılıyorum. Haksız mıyım *
Niye sizi kırıyor ve önemsemiyor baya baya. Sizde sizi adam yerine koyup önemsemeyen adamı çocuk gibi annesine şikayet ediyorsunuz. Cidden annesi kızdı diye görüşmeyi bıraksa o insanla yolunuza devam edecek misiniz? Adamın birinci tercihi siz değilsiniz, öncelik hep arkadaşında sizce bunun sorumlusu kim? Koskoca bir birey olarak sizinle baş başa kalmak yerine arkadaşını tercih eden biri ile nereye kadar devam etmeyi düşünüyorsunuz? Boşuna erkek arkadaşınıza kızmayın, siz kendinize değer vermiyorsunuz ki o neden versin? Sizi önceliğe koymayı beceremeyen adama tekmeyi basmayı beceremez seniz ; o da size yaptıklarını hak olarak görür. Herşeyi geçtim adam resmen siz yanındayken, size danışma zahmetine bile girmeden sırf arkadaşı istiyor diye ortak plan yapıyor siz onda bile çareyi anneye şikayette buluyıorsunuz. İkinizinde ne ilişkisine ne de hayatındaki insana gram saygısı yok bence sizin ilişkiniz de.Benim sevgilim böyle biri kırılacak diye ödü patlar kimseye hayır diyemez. Konuşuyorum bir süre çok iyi gidiyor sonra bakıyorum yine aynı
Rahatsizligini söyleyip gerektiğinde anlayacagi şekilde tepkini koymalisinMerhabalar,
Eee sizi kırıyor amaBenim sevgilim böyle biri kırılacak diye ödü patlar kimseye hayır diyemez. Konuşuyorum bir süre çok iyi gidiyor sonra bakıyorum yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?