senle görüşmediği zamanlarda onunla görüşmesi çok garip değilBaş başa vakit geçiriyoruz, ben tek yaşıyorum zaten. Cinsellikle ilgili hiç sıkıntımız yok. Sorun benden fazla bununla görüşmesi.
benim eski sevgilimin de hem beraber çalıştığı hem de çok yakın olduğu bi arkadaşı vardı
çok asosyaldi benimkinden başka arkadaşı yoktu. aşk meşk hayatı da yoktu
ailesiyle yaşıyordu, evi uzaktı benimki tek yaşıyordu. sürekli benimkinde kalıyordu
bazı insanlar böyledir çok yapışırlar
taraflardan birisi çok yalnızsa ve yapışkansa, diğeri de hayır diyemiyorsa böyle saçma durumlar yaşanabiliyor
sen tek yaşıyorsan senin evinde baş başa oluyorsunuz o zaman. sevgilin sana geldiğinde x'i mi çağırıyor senin evine ?
eğer senin evine x'i çağırma durumu yoksa, x'i sadece dışarıda yanınıza çağırıyorsa dışarı çıkmaları ciddi anlamda azalt o zaman
dışarı çıkmazsanız x'i de çağırmaz
konuşmakla anlamayana yapılacak en iyi şey sağlam bi rest çekmektir
bu arkadaşla yakınlık, ilişkinizi etkileyecek seviyeye geldiyse karşına son bi kez ciddi anlamda alıp konuşman lazım
koskoca adamın bunu kendi düşünmesi lazım ama bazı erkekler bu konuda böyleler
özellikle seninle x'in yanında rahat olabiliyorsa ve x'le de eğleniyorsa hem sevgilim hem de x yanımda olsun kafasına girebilirler
memnunlardır bu durumdan yani
benimki de yaptı bunu birkaç sefer ve hatta bi keresinde, "bi yanımda (adı ahmet olsun arkadaşının) ahmet bi yanımda sen, allahım çok mutluyum şu an" demişti şok olmuştum