Öyle kafalarımız farklı.Bana sey dedi”sen almassan benim tarafımı ben de istemem akrabalarınj eve”Yani farklı biri,dedikouduc kadınlar gibi.Yani ben çalışmayı düşünüyorum ilerde zorlanırım diye düsündüm hem is hem yemek ondan
Offf tehdite bak hele sen.
Vay aslanım ona tavsiyem kuruluş Osman da figüran olsun. Elinde kılıç sallaya sallaya gezsin.
Ben insanları yöresel olarak tu kaka,bilmemne demeyi bırakalı yıllar oldu.
Kendi ırkımı eleştiririm bişey olduğunda ilk önce.
Fakat erkek arkadaşın doğduğun ev kaderindir hesabı. Yapışsın ailesine akrabalarına. Mutlu mesut yaşasın. Evleneceği kadını da sanırım kendisine ve ailesine hizmet etsin diye alıyor.
İlk önceliği hizmet beyimiz.
Ya şöyle tabi ki çalışınca farklı oluyor. Kadın tutarsın sende yaparsın işlerini, yemeğini vs hiç merak etme.
Şu Instagramdan YouTube'dan açıp her bulduğun tarifi yapmada rezil oluyor bı cogu.
Yemek yapmakta ne var Allah aşkına biz Arnavutuz yemek hamur işi konusunda aşırı iyiyizdir.
Yemeği güzel yapan sadeliktir.
Her yemeğin baharati ayrıdır.
Hiç merak etme. Yaparsın.
Önceleri insan tabi ki zorlanıyor yalan yok.
Hiç olmasa yemi bı ev yeni düzene alışma, doğup büyüdüğün evden başka bı eve başka hayata, başka bı sorumluluğa.
Bı sure sobra hepsi oturuyor yerine.
Dönüp vay be diyorsun kendine.
Erkek arkadaşın insanı mutsuz eden cinsten çok iyi yapmışsın ayrılarak.
Ben eşimle 6 sene olacak evleneli, bana öğrettiği en güzel şey beni eleştireceği zaman öyle güzel naif eleştiriyor ki. Yapmayacağım varsa bile yapıyorum.
Hayatına seni kırmayarak insanı al.
Gül dalında kırılır mı hiç...
Gülü dalından koparırken insan naif oluyor.
Dalını kırana acıma.