• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

akrabalarım degerlidir
koşa koşa kac ne olur. arkana bile bakma. akrabalarim degerli diyorsa ve misafir severim diyorsa gercekten oyledir yontulacak bir durum degil. kendi sana yardim etmez etse bile başina kakar. kaynanaya bile gerek yok kendisi kaynana gibi davraniyor. cok sanslisin seni elestirdigi icin.bu sayede gercek yuzunu gormussun kendi evlenmelik adam miymis herifin? ay sinirlendim simdi

koşa koşa kac ne olur. arkana bile bakma. akrabalarim degerli diyorsa ve misafir severim diyorsa gercekten oyledir yontulacak bir durum degil. kendi sana yardim etmez etse bile başina kakar. kaynanaya bile gerek yok kendisi kaynana gibi davraniyor. cok sanslisin seni elestirdigi icin. kendi evlenmelik adam miymis herifin? ay sinirlendim simdi
Ya aynen öyle kaynana gibi.Ben cok misafir sevmem dedigimde o zaman senin tarafında gelmez dedi bana.Sok oldum ya daha bu yasta bu düsünceler de ne böyle dedim icimden

Sana iyi davranmasına Kanma . Sen bu adamla ileride hayal ettiğin gibi toz pembe bir gelecek yaşayamazsin. Senin hayata baktığın pencereden bakmıyor birkere.
Ayrılmanız tam isabet bir karar olmuş .
Asla inanma yüz verme önüne bak derim.
Evet farklıyız o daha geleneksel akraba aşıgı

Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et 🤦🏻‍♀️( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Kaçın.

üniversritede sevgili olup evlenme oranı kaçtır acaba :KK70: ayrıca zaten evlenmeyin bu kişiyle hoş zaten evlenmezsiniz ayrıca evlenilecek değilmişsiniz ya peki cinsellik yaşıyor mu ? bu bide bakire ister eşini de kendi bakir değilken
Aynen o yasamıs ama beni öyle istiyor.Ay bide bi kere esnek zar varmıs kan gelmiyomus dedigimde ben yine de bi kötü olurum öyle çıkarsa demisti fjfj ya ben de mallık devam ettim basit gördüm dediklerini

Ya sanki tüm erkekler böyle geliyor su an degisik psikolojideyim
Hayir degil tabi ki sizin erkek arkadasiniz size acik acik soylemis dusuncelerini sizinle alakali sizde yutmussunuz.
Ne munasebet sen evlenilecek biri degilsin diyecek bende ay bana asikkk diyecegim oyle mi? Kusura bakmayin problem sizsiniz bu dami hala cekiyorsunuz!!
Lutfen kendinize sayginiz olsun ve ayrilin.

Hayir degil tabi ki sizin erkek arkadasiniz size acik acik soylemis dusuncelerini sizinle alakali sizde yutmussunuz.
Ne munasebet sen evlenilecek biri degilsin diyecek bende ay bana asikkk diyecegim oyle mi? Kusura bakmayin problem sizsiniz bu dami hala cekiyorsunuz!!
Lutfen kendinize sayginiz olsun ve ayrilin.
Haklısın ayrıldım zaten.Bence o da bahane etti sırf yemek ugruna biten bir ilişki komik gercekten

Ya bunu dedim bana dedigi sey”her erkek ister bunları”
Analarının paşaları istiyor onları, kendi işini kendi görecek yeterlilikteki adamlar yemeğim yapılsın donum yıkansın diye değil, ruh eşlerini buldukları için evleniyor.

Ya aynen öyle kaynana gibi.Ben cok misafir sevmem dedigimde o zaman senin tarafında gelmez dedi bana.Sok oldum ya daha bu yasta bu düsünceler de ne böyle dedim icimden
ayy aman yarabbim. bildigin kendini gelistirmemis cahil gelin dusmani kaynana gibi. yuru be se..siz deseydin. o bu kafayla zor bulur. bu zamanda cogu kiz is bilmiyor, okumaktan ders calismaktan hangimiz ogrenebildik ki. benim esim yapiyor yemekleri. yoksa dayanamam hem calis hem yemek ev isleri vs. simdiden sidik yaristiriyor paşa bey. senin ailen mi gelmeycekmis. ay ben burda sinirlendim. siz nasil sabirli davrandiniz

Back