sevgilim ve eski sevgilisi, bayram bahane!

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
34
kızlar yine ben. sevgilim 1 sene önce terkedildiği ve deli gibi aşık olduğu kızla aynı sınıfta. bunların whatsapp grupları var. benimki sabahtan mesaj atmış herkese iyi bayramlar diye. herkes bayramınız kutlu olsun falan filan yazmış. Kız da cevap vermeyince bizimki akşam ayşe senin de bayramın kutlu olsun diye kıza mesaj atmış. Sonra da servet teyzemle kevserin de bayramını kutlarım demiş. (Kızın annesiyle kardeşi). Bunu yapmadan hemen önce kedi olan profil resmini değişip kendi resmini koymuş. Bana da sadece iyi bayramlar dedi. Sorduğumda annemin adını bile hatırlayamamıştı oysa. Çıldırıcam kızlar delircem!!!

Son düzenleme:
E madem sırf onunla konuşmak için bu grupta olduğunu düşünüyorsanız ilişkiyi niye bitirmiyorsunuz? Ortada bir güvensizlik var.
Özel konuşmuşlar dediğin iyi bayramlar ayşe iyi bayramlar serdar..
çıldırmak için ortada bir sebep yok,ama sana göre varsa eğer durma ve ayrıl

Öyle olmamış düzelteyim. Herkes yazıp kız yazmayınca serdar da ayşeye özel olarak mesaj atmış. Senin de bayramın kutlu olsun ayşe. Servet teyzemle kevserin de bayramını kutlarım( kızın anasıyla kardeşi) bunu yapmadan önce de aylardır kedi resmi olan profilini değişip kendi resmini koymuş ve bana sadece iyibayramlaaar dedi o kadar ve sorduğumda annemin adını bile hatırlamamıştı

Akli hala onda demekki. Ozelden yazmasi falan hic normal degil

Rahatsızlığımızı dile getirin neden hala konuştuğunu sorun. İletişimde kalmalarından rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Eğer kabul etmiyorsa da ilişkiyi uzatmayın derim..

Kıza özelden yazması normal değil. Kız istersen yazsın ister yazmasın umrumda olmaması lazımdı şu saatten sonra. Kendisinden yeterli ilgi ve alakayı görmüyorsan ayrıl gitsin.

Kıza özelden yazması normal değil. Kız istersen yazsın ister yazmasın umrumda olmaması lazımdı şu saatten sonra. Kendisinden yeterli ilgi ve alakayı görmüyorsan ayrıl gitsin.
Görmüyorum. Ama ben çok aşığım Hayatta ilk kez bir insanı tüm hatalarına rağmen sevecek kadar seviyorum. Bunun üzerine ayrılmaya karar verdim. Ve kendime geçerli sebebimi hatırlatacak yazı yazdım. Aklıma geldikçe okuyorum. Ama buna rağmen kararlılığım sadece iki gün sürdü. Yapamıyorum. Yapamam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…