- 23 Eylül 2011
- 284
- 182
- 303
Sevgilinizin; "gece yarısı arasa kalkar giderim" lafı daha ağır/anlamsız olmuş ve abartmıyorsunuz. Biraz düşünün bence bilemedim. Bu kadar sevgi fazla ve tuhaf geldi.Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?
Yo niye engelleyeceksiniz ki ?Herkese çok teşekkür ederim, anladım ki çok doğru sezmişim ve düşüncelerimde haklıymışım çünkü hepimiz aynı sonuca varmışız. Ayrılma kararı aldım, hala kendiside yazmadı ve aramadığına göre oda bu kanaatte diye düşünüyorum. Böyle bitiriyorum yani.
Ha yok eğer ararsa ve açıklama yada özür dilerse bile benim gözümden o kadar düştü ki, buz kesti o derece soğudum ondan bu yüzden veda edip bir daha arama diyeceğim. Stratejim bu şekilde.
yoksa sizce her yerden engellemelimiyim? Aramızda hiç bir zaman saygısızlık, şiddet vb olmadı yani bence saygı duyar bir daha arama beni dersem?
Hahahaha gerçekler ağır gelmiş malesef.Medeni bir şekilde ayrıldık, çok üzücü olsada en azından birbirimizi kırmadan oldu. Hiç açıklama yapmadı, bisex kelimesine takıldı ordan kendiside ayrılalım dedi. Sizide güncelleyeyim diye düşündüm
Iyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
Sevdigim adamın en iyi ahiretligim dediği bir arkadaşı var, ilk konuşmalarımızdan beri sürekli bahseder ve aramıza hiç bir nedenle giremezsın diye ikaz eder. Ben ilişkilerini normal karşıladım, en eski en yakın arkadaşı ve en zor zamanların da yanında kalan tek kişi. Benimle de ilk tanıştırdığı kişi. Buraya kadar herşey normaldi ama bir gün kıyaslama yaparak “sen X kadar önemlisin benim için, seni kıyaslayabileceğim tek insan o” dedi, benim hiç hoşuma gitmedi bu kıyaslama çünkü sen eşit gördüğünü kıyaslarsın öyle değil mi? oysa yâr yârdir, arkadaş arkadaş. Ne gerek var ikisini kıyaslamaya?
Sonra çok sıklıkla X ile bana karışma derdi konuşmalarımızda, benim hiç öyle bir şeye yeltenmediğim halde yani durduk yere, oysa çok şukur akıldan noksan değilim, bir şeyin veya kişinin ne kadar önemli olduğunu sizin için bir defa yahut iki defa tekrar ederseniz tutarım aklımda ve saygı duyarım değer verdiğim için. Ama bu kadar göze batırarak söylemek neden?
En son bardağı taşıran bana “evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına” oldu. Bir insan evini barkını eşini gecenin bir yarısı kankisinin canı sıkılıyor diye bırakıp gider mi? Normal mi? Hani deseydi darda olur, ihtiyacı olur, yardıma muhtaç olur arar giderim, anlardım ama senim koynundan kalkar giderim çok çirkin bir cümle olmadı mı?
Yapısal olarak en kötüsünü düşünürüm ve düşündüm de, birazda öfkeyle kalktım gittim adama sen biseksüel misin diye sordumiki gündür görüşmüyoruz ve konuşmuyoruz. Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?
şahsi fikrim normal biri olsaydı asla bitirmezdi. muhtemelen kulağınıza kar suyu kaçtığının farkında ve rezil olmamak için ayrılığı kabul etti. verilmiş sadakaniz varmış Allah korumuş. gözünüz aydın diyeyim. bir hayır yapinMedeni bir şekilde ayrıldık, çok üzücü olsada en azından birbirimizi kırmadan oldu. Hiç açıklama yapmadı, bisex kelimesine takıldı ordan kendiside ayrılalım dedi. Sizide güncelleyeyim diye düşündüm
Kendimi biliyorum ben ya, yapamazdım sonu hep ayrılık olurdu çünkü bi evlilikten istediğim bu değil. Evine barkına düşkün, sadık sevgi dolu bir eş isterim, hepimiz gibi, daha azına razı olmadan. Üzüntüm toz pembeyken herşey onunla kurduğum hayallere, işte onlara çok üzülüyorum, ve ilk masum duygularımı onla harcamış olmama. Ders oldu ne diyelim. Teşekkür ederimHahahaha gerçekler ağır gelmiş malesef.
Valla ben sizin için sevindim. Hayır diyelim ki adam biseksuel değil yine de böyle arkadaş sevgili ayrımı yapamayan birinden hayır gelmezdi bı yerde patlardi bu ilişki.
Hiç üzülmeyin değmez.
Geçenlerde burda kız arkadaşıyla aynı evi paylaşan birinin konusu vardı, onda da sizin ex te de kendilerine bile itiraf edemedikleri gizli bi bisexsüellik, gizli bi aşk sezdim. Yani durup dururken ikinizi kıyaslaması hatta kıyaslama bile değil sürekli onun sizden üstün olduğunu anlatması sürekli ondan bahsetmesi hiç normal değil. İnsan aşık olduğundan böyle bahsedip durur arkadaşından değilIyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
Sevdigim adamın en iyi ahiretligim dediği bir arkadaşı var, ilk konuşmalarımızdan beri sürekli bahseder ve aramıza hiç bir nedenle giremezsın diye ikaz eder. Ben ilişkilerini normal karşıladım, en eski en yakın arkadaşı ve en zor zamanların da yanında kalan tek kişi. Benimle de ilk tanıştırdığı kişi. Buraya kadar herşey normaldi ama bir gün kıyaslama yaparak “sen X kadar önemlisin benim için, seni kıyaslayabileceğim tek insan o” dedi, benim hiç hoşuma gitmedi bu kıyaslama çünkü sen eşit gördüğünü kıyaslarsın öyle değil mi? oysa yâr yârdir, arkadaş arkadaş. Ne gerek var ikisini kıyaslamaya?
Sonra çok sıklıkla X ile bana karışma derdi konuşmalarımızda, benim hiç öyle bir şeye yeltenmediğim halde yani durduk yere, oysa çok şukur akıldan noksan değilim, bir şeyin veya kişinin ne kadar önemli olduğunu sizin için bir defa yahut iki defa tekrar ederseniz tutarım aklımda ve saygı duyarım değer verdiğim için. Ama bu kadar göze batırarak söylemek neden?
En son bardağı taşıran bana “evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına” oldu. Bir insan evini barkını eşini gecenin bir yarısı kankisinin canı sıkılıyor diye bırakıp gider mi? Normal mi? Hani deseydi darda olur, ihtiyacı olur, yardıma muhtaç olur arar giderim, anlardım ama senim koynundan kalkar giderim çok çirkin bir cümle olmadı mı?
Yapısal olarak en kötüsünü düşünürüm ve düşündüm de, birazda öfkeyle kalktım gittim adama sen biseksüel misin diye sordumiki gündür görüşmüyoruz ve konuşmuyoruz. Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?
E peki evli barklı çocuk bekleyen adam sürekli sizin ex le takılabiliyor mu? Hani normal arkadaşlıklarda şöyle oluyor çünkü, insan evlenince öyle eskisi kadar sık görüşemiyor vsBen 29 o 34, benim ilk ciddi ilişkim. Kankisi evli barklı çocuğu olacak, bu salak hala kankim de kandim diyor . Ama bu konu dışında gerçekten aradığım erkek özelliklerinin hepsini taşıyor
Harry potterE peki evli barklı çocuk bekleyen adam sürekli sizin ex le takılabiliyor mu? Hani normal arkadaşlıklarda şöyle oluyor çünkü, insan evlenince öyle eskisi kadar sık görüşemiyor vs
Sorma bacım, bir tane normali yok. Yinede ümidimi kesemiyorum , bir tanesi normal olsa bi aile kursam olmaz mı ya? nolcak benim bu halimAna kuzusundan sonra kanka kuzuları mi çıktı piyasaya vay arkadaş
Ablamın nişanlısı aynı bu şekildeydi. Fazlası vardır emin olun. Sonra sevgili oldukları ortaya çıktı.adama sen biseksüel misin diye sordum
Iyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?