H
hawana
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hawana
-
seLam kızLar
sewgiLim bi ara maLi kriz içindeydi,bu yüzden ayrıLmıştık,neyse herşey haLLoLdu çok şükür...
şimdi de tutturmuş gemici oLacam diye...işte gemi türkiye'den kaLkıyormuş,bi süre bi üLkede kaLıp geri dönüyormuş...
bozuLdum açıkçası..yani düşünsenize bi süre war bi süre yok,o yok oLduğu süre içersinde ne yapacak,ne zaman gidecek ne zaman geLecek bunLarın hepsi ayrı ayrı sorun...
bi seferinde de rekLam ajansına başwuracam demişti hatta numarasını faLan da bırakmıştı...ama bu dahiyane kararLar aLınırken ben hesaba katıLmıyorum maLesef,,,ki biz ewLenmeyi düşünüyoruz...sewgisinden en ufak bir şüphem yok,aşkından da...yani benLe iLgiLi bi sorunu yok sadece hayatını kazanma çabasında....
farkında oLmadan yapıyor bunLarı ama bozuLduğumu beLLi etmek istiyorum ki birdaha beni yok saymasın...en azından şöyLe şöyLe bi fikrim war ne diyosun desin...
siz ne düşünüyorsunuz?
sevgilin galiba maymun iştahlı biri, bende de vardır bu sorun, bişeyi yapmak isterim hevese gelirim daha onu başarmadan başka bişeye heves ederim, sevgilin de böyle galiba, kötü niyetle yapılmıyo, aslında başarmak istiyo hırslanıyo ama sonra noluyosa oluyo o hırs yaptığı şey kenarda kalıyo bu sefer başka bişeyi başarmaya çalışıyo, tamamen iyi niyetle yaptığını düşünüyorum ama dediğğim gibi maymun iştahlı olduğu için sorun oluyo, tabi sana sormadan bişeyleri yapmaya kalkışması da ayrıca düşünülmesi gereken bir şey, eğer onunla bişeyleri paylaşıyosanız geleceğe yönelik planlar yapıyosanız bunları sizinle paylaşması ve fikir alması gerekli, ama dediğğim gibi kötü niyetle değil de başarma hırsıyla yapmaya çalışıyo bişeyleri, bunları yaparken de bazı şeyleri eksik bazı şeyleri yanlış yaptığının farkında olmuyor olabilir, bence güzellikle konuşup halledilebilecek meseleler bunlar, bu arada sevgilin ne burcu merak ettim?
Maddi sorunlar yüzünden ayrıldığınız için, belki aynı şeyler tekrarlanır diye sürekli para kazanma çabası içerisine girmiş olmasın gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?