sevgiLim ve dahiyane(!)fikirLeri..

• Konu Sahibi Konu Sahibi hawana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hawana

Ziyaretçi
seLam kızLar
sewgiLim bi ara maLi kriz içindeydi,bu yüzden ayrıLmıştık,neyse herşey haLLoLdu çok şükür...
şimdi de tutturmuş gemici oLacam diye...işte gemi türkiye'den kaLkıyormuş,bi süre bi üLkede kaLıp geri dönüyormuş...
bozuLdum açıkçası..yani düşünsenize bi süre war bi süre yok,o yok oLduğu süre içersinde ne yapacak,ne zaman gidecek ne zaman geLecek bunLarın hepsi ayrı ayrı sorun...
bi seferinde de rekLam ajansına başwuracam demişti hatta numarasını faLan da bırakmıştı...ama bu dahiyane kararLar aLınırken ben hesaba katıLmıyorum maLesef,,,ki biz ewLenmeyi düşünüyoruz...sewgisinden en ufak bir şüphem yok,aşkından da...yani benLe iLgiLi bi sorunu yok sadece hayatını kazanma çabasında....
farkında oLmadan yapıyor bunLarı ama bozuLduğumu beLLi etmek istiyorum ki birdaha beni yok saymasın...en azından şöyLe şöyLe bi fikrim war ne diyosun desin...
siz ne düşünüyorsunuz?

tutunacağı dalı olmayınca insan deneme yanılma yöntemini seçer kendine helde söz verdiği evlenmeyi düşündüğü biri varsa hoş görmeye çalış biliyorum bir sürü belirsizlik var çevrende ama aşk için dayanabilirim diyorsan beklemekten rayına oturmasi için dua etmekten başka çare yok inan bana:çok üzgünüm:

eğerki ewlilik düşünüosanz canım böle önemli kararlarıda beraber almalısınız.gemicilikte gerçkten kolay bişey deil.benim iş arkadşımın nişanlısıda gemiciydi.bi gitti 8 ay gelmedii.kız burda ne çektii.e sen bide ewli olcann senin içinde zor olur güselimm.otur bi konuşş.orta yolu mutlaka bulursunuzz

walla eğer gemi işine girecekse iyi para oluyor ama bir gidyor 4 ay 5 ay yok
bnm amcamın kzı war evlendı ama çocuklarını hep tek büyüttü
adamda sefasını sürdü
hastalığı var sağlığı var ama eşin yannıda yok
nazlanmak istersin herif yok..
ne bilim zor iş

sevgilin galiba maymun iştahlı biri, bende de vardır bu sorun, bişeyi yapmak isterim hevese gelirim daha onu başarmadan başka bişeye heves ederim, sevgilin de böyle galiba, kötü niyetle yapılmıyo, aslında başarmak istiyo hırslanıyo ama sonra noluyosa oluyo o hırs yaptığı şey kenarda kalıyo bu sefer başka bişeyi başarmaya çalışıyo, tamamen iyi niyetle yaptığını düşünüyorum ama dediğğim gibi maymun iştahlı olduğu için sorun oluyo, tabi sana sormadan bişeyleri yapmaya kalkışması da ayrıca düşünülmesi gereken bir şey, eğer onunla bişeyleri paylaşıyosanız geleceğe yönelik planlar yapıyosanız bunları sizinle paylaşması ve fikir alması gerekli, ama dediğğim gibi kötü niyetle değil de başarma hırsıyla yapmaya çalışıyo bişeyleri, bunları yaparken de bazı şeyleri eksik bazı şeyleri yanlış yaptığının farkında olmuyor olabilir, bence güzellikle konuşup halledilebilecek meseleler bunlar, bu arada sevgilin ne burcu merak ettim?

seLam kızLar
sewgiLim bi ara maLi kriz içindeydi,bu yüzden ayrıLmıştık,neyse herşey haLLoLdu çok şükür...
şimdi de tutturmuş gemici oLacam diye...işte gemi türkiye'den kaLkıyormuş,bi süre bi üLkede kaLıp geri dönüyormuş...
bozuLdum açıkçası..yani düşünsenize bi süre war bi süre yok,o yok oLduğu süre içersinde ne yapacak,ne zaman gidecek ne zaman geLecek bunLarın hepsi ayrı ayrı sorun...
bi seferinde de rekLam ajansına başwuracam demişti hatta numarasını faLan da bırakmıştı...ama bu dahiyane kararLar aLınırken ben hesaba katıLmıyorum maLesef,,,ki biz ewLenmeyi düşünüyoruz...sewgisinden en ufak bir şüphem yok,aşkından da...yani benLe iLgiLi bi sorunu yok sadece hayatını kazanma çabasında....
farkında oLmadan yapıyor bunLarı ama bozuLduğumu beLLi etmek istiyorum ki birdaha beni yok saymasın...en azından şöyLe şöyLe bi fikrim war ne diyosun desin...
siz ne düşünüyorsunuz?

Maddi sorunlar yüzünden ayrıldığınız için, belki aynı şeyler tekrarlanır diye sürekli para kazanma çabası içerisine girmiş olmasın gamyoncuiremsu

eger evlenmeyı dusunuyorsanız bu gıbı kararları beraber almalısınız

Bunlar eften püften şeyler değil. ınsana kendini önemsiz hissettirir.

Böyle önemli kararlarda senin fikrini alması gerekiyor bence de.

Ve bu konuda hissettiklerini onunla paylaş.

Umarım bu paylaşımdan sonra birlikte karar alınması gerektiğini öğrenir :)

Mutluluklar...

canım birlikte karar alın eger ciddiyseniz benim sevdigilm askerden geldikten sora birlikte karar vercezz

o gemi adamlığını arkadaşımın babasından biliyorum..adam bir gidiyor bazen yıllarca gelmiyor.hatta şöyle diyeyim..annesi babasının günlüğünü bulmuş..güney afrikada bi konsomatrisle beraber olmuş..karısı da mecbur kabul etmek zorunda çünkü adam 1 yıl denizde dünyayı dolaşıyor karaya indiği an neymiş ihtiyaç gidermesi gerekliymiş..sen onun dizginlerini tut bence..sürekli maceramı arıyor nedir..

canım benim kaynımda denizci 6 ay falan gelmio gittin mii ama parası çok ii kendiside akıllı birisidir ewli üstelik şimdi yenide bi bebeği olcak 1 2 sene daha bu işe dewam edip burda kendine iş kuracak sende böyle düşüne bilirsinn bide sen onunla bu durumu konuşmalısınn yani bi karar almadan bana sor lütfen gibisinden bi konuşma yapabilirsinn

sevgilin galiba maymun iştahlı biri, bende de vardır bu sorun, bişeyi yapmak isterim hevese gelirim daha onu başarmadan başka bişeye heves ederim, sevgilin de böyle galiba, kötü niyetle yapılmıyo, aslında başarmak istiyo hırslanıyo ama sonra noluyosa oluyo o hırs yaptığı şey kenarda kalıyo bu sefer başka bişeyi başarmaya çalışıyo, tamamen iyi niyetle yaptığını düşünüyorum ama dediğğim gibi maymun iştahlı olduğu için sorun oluyo, tabi sana sormadan bişeyleri yapmaya kalkışması da ayrıca düşünülmesi gereken bir şey, eğer onunla bişeyleri paylaşıyosanız geleceğe yönelik planlar yapıyosanız bunları sizinle paylaşması ve fikir alması gerekli, ama dediğğim gibi kötü niyetle değil de başarma hırsıyla yapmaya çalışıyo bişeyleri, bunları yaparken de bazı şeyleri eksik bazı şeyleri yanlış yaptığının farkında olmuyor olabilir, bence güzellikle konuşup halledilebilecek meseleler bunlar, bu arada sevgilin ne burcu merak ettim?

ya kötü niyetLi değiL tabiki de,bundan hiç şüphem yok...ewet biraz maymun iştahLıLık war ama o da bişeyLeri başarma hırsından kaynakLanıyor...
sewgiLim tam bir 2zLer burcu..bütün özeLLikLerini taşıyor hiç sektirmeden...

Maddi sorunlar yüzünden ayrıldığınız için, belki aynı şeyler tekrarlanır diye sürekli para kazanma çabası içerisine girmiş olmasın gamyoncuiremsu

ewet benim akLımda da bu war...yarın bi konuşaLım bakaLım...

evlilik düşünüyorsanız aldığı kararlarda seni de düşünmek zorunda
kendi kendine anlamasını beklersen çok bekleyebilirsin
erkekler bizim imalarımızı ve yaptığımız tavırları her zaman doğru anlamayabilirler
doğrudan şeltmek gerekiyor
bunlar sadece hayalden ibaretse sorun yok elbette
benim de en büyük hayalim bir gemiyle dünya turuna çıkmak ama hayal işte

Herşey paraya bakar, kendinde ilk mesajında söylemişsin ekonomik sorunlardan ötürü ayrıldık diye.. Görüldüğü üzere para olmadımı hiçbirşey olmuyor, sevgi aşk vs yalan oluyor. Ondan böyle bir deneyimide yaşadıktan sonra hala nasıl ciddi düşünüyor anlamıyorum. Yani ekonomik sorunlarımdan ötürü ayrıldığım biri ilerde benim iyi kötü gün dostum mu olacak!? Bence erkek arkadaşının geleceğinize yönelik fikirleri toptan değişmiş olabilir, bu geçirdiğiniz ayrılıktan sonra. Bunun dışında herşeyden önce böyükler ne nasihat eder hep:

altın bileziğini al eline,ardından işini bul ardından yuvanı yap diye..

Yapması gerekeni yapmış. Aranızda resmi birşeyde yok. Sormaması kadar doğal birşeyde yok. Demek istediğim şu, kendi geleceğini etkileyecek önemli kararlarda senin şuanda bir etkin olmaması çok normal. Eğer evli olsaydınız gerçekten bu çok büyük bir sorun olurdu. Ama bu koşullarda ilk başta belirttiklerimide göz önüne alırsan, sevgilin en doğru şeyi yapıyor.. Gerçekler ne yazık ki herzaman ki gibi acı.. Tabi benim bakış açıma göre :1no2:

aaa böyle bişey dese sevgiim ben kafama çok takarım
yani ciddiysem karşımdakiyle çok takarım.

berbaer alınması lazım
bütün karadaki işler bitti şimdi gemicliğemi geldi yane:S

Bi kere bu tip konulari baskalariyla paylasman aranizi acmaktan oteye gitmez bu bir.. ikincisi bize anlatacagina neden evlenicegin kisiye anlatmiyosun? Hani evlenmeyi dusunuyodunuz, ama neden ona yeterince acik degilsin? Celisiyosun kendinle biraz.

Bide ne var gemicilikte anlayamadim.. adam bi arayis icerisinde ve sana sorarak hareket etseydi zaten o zaman tuhafima giderdi. Kendine guveni yok derdim.

bu kararlar sızın ıkınızınde hayatını etkılıcek we cok onemlı
sana neden sormuokı anlamadım ben bana bole bıse yapsa benı kalee ye almadıgını dusunurum
we cok bozulurum.bence agırlıgını koy sen.cocuk oyuncagı mı canım allala

yani simdi soyle bisey var ki acilen paraya ihtiyaci varsa seninle bir karar almasina asla gerek yok.
sevgilimle ben de evlenme plani yapiyoruz ama is basvurusu yaparken ne o bana ne ben ona danismiyoruz. birbirimize is begendirme luksumuz yok. ister begensin ister begenmesin yani neticede para kazanma derdin varsa bunu umursamazsin.
sevgiline is basvurulariyle cok ilgilendigini goster sen biraz is ara tara ne kadar konunun icine girersen senle paylasimi o kadar artacaktir.

Back