Sevgilim ve cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya erkegin kadından bi tık daha libidolu olani makbuldur zaten. Tam tersi olsa cok acayip olurdu. Tekme tokat mi götürüyor sanki konuyu çok acayip yerlere cekiosunuz ürperiyorum. Kizim cocugum alikoyulusan polise haber ver kadinlar kulubune yazmak yerine. Onbes yasinda sanki konu sahibi o ayrimi anlamio mu.

Ya erkegin kadından bi tık daha libidolu olani makbuldur zaten. Tam tersi olsa cok acayip olurdu. Tekme tokat mi götürüyor sanki konuyu çok acayip yerlere cekiosunuz ürperiyorum. Kizim cocugum alikoyulusan polise haber ver kadinlar kulubune yazmak yerine. Onbes yasinda sanki konu sahibi o ayrimi anlamio mu.
Ben de eskiden sizin gibi ahkâm keserdim. Başıma gelince anladım ve seviyordum bir de bunun dozu sürekli arttı bir kereden de değil. Ben ayrılmak da istedim sevdiğim halde ama yalvardı hep yine inandım. Belki bir gün diyecem ki keşke en başında ayrılsaydim ama bazen beklediğimiz gibi olmuyor hayat.

Kendini konu sahibinin yerine koymanı tavsiye ederim.
Seviyorsa bile konuşmadan etmeden, normal sevgililerin yaptıkları şeyleri yapmadan tenha bir yerlere götürüp istemediği yerleri ellemesi mi seviyor olduğunu gösteriyor?
Bu abazalıktan başka bir şey değil.
Ayrıca bende ilk sevgilimin komple ailesiyle tanışmıştım ama şuan onun yerinde eşim var.
Tanışıyorlar diye evlenecekler mi ?
Tanisiyorlarsa evlenecekler mi dedim ben. Tanistirdiysa seviyodur diyorum. Gitmek istemiyorsa gitmesin o zaman. Elletmek istemeye istemeye evleniriz umuduyla gidiyorsa bi sıkıntı var. Hic hoslanmam ha şöyle sürükleniyormus gibi sanki hayatta hicbir seyi kendi secmemis hic karar almamis gibi yalan kadınlardan. Gitmek istemiosam asla gitmem. Gidiyorsam da onun yüzünden gittim demem. Adam döverek mi götürüyor. Rahatsizsa ayrilsin o zaman bu ne yaman celiski ben hicbisey anlamadim ona kiziyorum zaten. Kim kimi istemedigi yere goturebilir ya kan çıkmadan. E gidiyosan da senin de gönlün vardir. Yok olmuyor koyamiyorum kendimi öyle birinin yerine.

Merhaba öncelikle sizlere bir şey sormak için açtım burayı. 2 yıllık bir ilişkim var bana davranış olarak çok iyi. Asla beni kırmadı bir sözüyle bile beni mutlu etmeye çalışıyor dertlerimi dinliyor benimle üzülür sevinir. Ve çok değerli hissediyorum sürekli arar sorar neredeyim ne yapıyorum sıkıntı var mı . Ailesi de biliyor beni hepsi evleneceğimizi düşünüyor ve tüm arkadaşlari da biliyor. Aynı ortamdayiz arkadaşları ona trip bile atıyor ben ilk planda olduğum için görüyorum bunu yani. Ama bir sıkıntı var aşırı istekli cinsel yönden sürekli sevişmek dokunmak istiyor . Her buluşmada dokunuyor hatta bunu üzerine ayarlamalar yapıyor ve ne kadar tartışsam da ne kadar söz de verse hep aynı şeyi yapıp dokunuyor. Sevmek dokunmak kötü şey değil ama Türkiye gibi bir yerde şüpheye düşüyorum çünkü herkes diyor ki seven kişi bekler ve sen rahatsız olsan yapmaz. Türkiye'de erkekler cinsellik için seviyor numarası da yapıyorlar bu yüzden az da olsa şüphe oluyor. tuhaf yanı şu davranışları çok iyi çok değer verir her zaman yanımda kıskanır korur ama bir yandan da söz vermesine rağmen yine yapıyor. Bir de demişti ki herkes yapıyor bunu, herkes sevdiğine dokunur yapmıyorum diyen yalan söylüyor gibi. Lütfen sadece düzgün yorum yapan kişiler yazsın teşekkürler. Edit: ben iyi açıklayamadim sanırım, mesela her gün dokunuyor her gün elliyor. Buluşacağımiz zaman tenha yerlere de gitmek istiyor.
Edit2: herkese yorumları için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacam.
Şöyle söyleyim seven sevdiğine dokunmaz ben evlendim evlendim kişi ile sevgili oldum nişanlı dönemi olduk bakmaya kiyamadi gözünden sakindi severken elimi evlenmeye yakın tuttu duyecem o erkek seninle evlenmeden bunu yapıyorsa gönlümden geçen okudumda kb affola kirdiysam kalbini sendeki şeyi almak benim görüşüm belkide iyi olur bilemem ama kimse kimseye sevgiliyle tenhaya götürüp dokunması ellemesi oksamasi her görüşe ters bana göre herkeze ters görüşü geniş olan insan normal der hatta yap bile der sana söz verdi halde yapiyosa ondan daha hayır bekleme benim görüşüm

Tanisiyorlarsa evlenecekler mi dedim ben. Tanistirdiysa seviyodur diyorum. Gitmek istemiyorsa gitmesin o zaman. Elletmek istemeye istemeye evleniriz umuduyla gidiyorsa bi sıkıntı var. Hic hoslanmam ha şöyle sürükleniyormus gibi sanki hayatta hicbir seyi kendi secmemis hic karar almamis gibi yalan kadınlardan. Gitmek istemiosam asla gitmem. Gidiyorsam da onun yüzünden gittim demem. Adam döverek mi götürüyor. Rahatsizsa ayrilsin o zaman bu ne yaman celiski ben hicbisey anlamadim ona kiziyorum zaten. Kim kimi istemedigi yere goturebilir ya kan çıkmadan. E gidiyosan da senin de gönlün vardir. Yok olmuyor koyamiyorum kendimi öyle birinin yerine.
Ben normal bir gün geçiririz diye gidiyorum böyle teklif ediyor kabul etmiyorum sonra özür diliyor. Anladınız mı?

Sen her seferinde istemiyorsun o illa olsun diye sana baskı yapıyor , arkadaşların dediği gibi tacizdir bu, senin böyle bir şüpheye bile dusmemen lazım ikinizin de aynı heves ve istekte olmanız lazım, evlenince de sen her gece istemezsen o da her gece isterse bu zorlamaya yani tecavüze girer

Bence sen konuyu çok başka noktadan anlamışsın.

Ben de eskiden sizin gibi ahkâm keserdim. Başıma gelince anladım ve seviyordum bir de bunun dozu sürekli arttı bir kereden de değil. Ben ayrılmak da istedim sevdiğim halde ama yalvardı hep yine inandım. Belki bir gün diyecem ki keşke en başında ayrılsaydim ama bazen beklediğimiz gibi olmuyor hayat.

Vala ben cok sey yasadim sen duzgunce detay yaz istereen. Eger öyle biriyse ayrilirsan dayak da yiyebilirsin dikkat et o zaman. Çünkü tatmin edilmemis cinsellik şiddete dönüşmeye aşırı meyillidir. Ikisi de benzer hazlar verir. Birbirine evrilmesi an meselesi olarak dolasir beyinde. Ben zamaninda sevismeyi red ettigim biri tarafindan siddete ugradim. Seni ne derece zorluyor bu adam?

Sen her seferinde istemiyorsun o illa olsun diye sana baskı yapıyor , arkadaşların dediği gibi tacizdir bu, senin böyle bir şüpheye bile dusmemen lazım ikinizin de aynı heves ve istekte olmanız lazım, evlenince de sen her gece istemezsen o da her gece isterse bu zorlamaya yani tecavüze girer
İşte öyle şeyler söylüyor ki sonra üzülüyorum diyorum ben mi yanılıyorum ondan fikir almak istedim.

Ben normal bir gün geçiririz diye gidiyorum böyle teklif ediyor kabul etmiyorum sonra özür diliyor. Anladınız mı?

Tavırları nasıl peki sinirleniyor mu? Naif bi adamsa özür diliyorsa hala sıkıntı görmüyorum. Sevmiyorsan istemiyorsan neden ayrilmiyorsun peki? Ayrilma konusuna mi karar veremiyorsun. Alt alta bi korkun mu var yoksa?

Vala ben cok sey yasadim sen duzgunce detay yaz istereen. Eger öyle biriyse ayrilirsan dayak da yiyebilirsin dikkat et o zaman. Çünkü tatmin edilmemis cinsellik şiddete dönüşmeye aşırı meyillidir. Ikisi de benzer hazlar verir. Birbirine evrilmesi an meselesi olarak dolasir beyinde. Ben zamaninda sevismeyi red ettigim biri tarafindan siddete ugradim. Seni ne derece zorluyor bu adam?
Şimdi sıkıntı şu bana diğer konularda çok iyi, çok ilgili ama her buluşmada tenha yerlere götürmek istiyor dedim ya. Yavaş yavaş bunu yaptı sonra ben çok kötü hissettim pişmanlık duydum çünkü dozajı arttı ve bunu ona belirttim. Uzun süre yapmadı sonra yine başladı ve kızıyorum ya sonra yine yapıyor. Ben de başbaşa kalmak istiyorum öpsün istiyorum ama elini farklı yerlere atıyor. Mesela öptü diyelim sonra eli bir yerlere kayıyor kızıp çekiliyorum ısrar ediyor önce sonra özür diliyor. Ben de artık gitmiyorum öyle yerlere ısrar ediyor yok diyorum,sen sevmiyorsun diyorum bu kez şaka yaptım ya da özür dilerim tarzı konuşuyor.

Tavırları nasıl peki sinirleniyor mu? Naif bi adamsa özür diliyorsa hala sıkıntı görmüyorum. Sevmiyorsan istemiyorsan neden ayrilmiyorsun peki? Ayrilma konusuna mi karar veremiyorsun. Alt alta bi korkun mu var yoksa?
Seviyorum aksine ama bu şekilde çok kırılıyorum. Israr ediyor yok diyorum ondan sonra vazgeçiyor artık. Bir de diyorum ya bir lafıyla bile incitmedigi için kafam karışıyor çünkü gören herkes diyor çok şanslısın.

Öncelikle akrep burcu mu çok merak ettim?😂 sen istemiyosan eğer sakın istemedigin birseyi ne yap nede yaptır. Sonradan pisman olmaman icin hayırlısı budur. Ama baktın ki sürekli aynı şeyler huylu huyundan vazgecmez eğer bu konuda kararın netse yolları bile ayırabilirsin.

Bir de şunu genel yazayım eskiden ben de insanları yargılardim ama bunu yapmayın bence çünkü insan o psikoloji altında bazen doğru düşünmüyor, hele ki seviyorsanız sürekli bir ikilem içinde kalırsınız, insanlara hakaret veya kızmak yerine yol gösterelim artık kim ne kadar anladıysa.

Öncelikle akrep burcu mu çok merak ettim?😂 sen istemiyosan eğer sakın istemedigin birseyi ne yap nede yaptır. Sonradan pisman olmaman icin hayırlısı budur. Ama baktın ki sürekli aynı şeyler huylu huyundan vazgecmez eğer bu konuda kararın netse yolları bile ayırabilirsin.
Evet akrep Burcu

Iyi de senin istememe sebebin gerçekten istememen mi yoksa toplumsal ahlak kurallari din falan mi. Eger oyleyse yani bilemiorum o raddeye hic gelmemen lazim. Öp ama elleme nedir :) insan kendini nasil tutsun. Hic gitme en iyisi. Bi de seni çok seviyorsa evlensin o zaman madem neyi bekliyor? Millet öyle seyler yazmis ki adamdan korktum bi an. Korkulacak bi yanı da yok ılımlı bi insan diosun. Karar senin. Ben olsam ayrilmazdim. Senin gibi düşünsem bile yani. Neticede bi erkek istemiosa mesele vardir bana göre.

Ben isteksiz değilim sadece evli değiliz henüz bu yüzden istemem her yere dokunsun ,bunu söylüyorum ama sonra yine aynı şey bir de her buluşmada olması
İstemem her yere dokunsun diyorsun işte canım farkında mısın? İstemediğin şey taciz oluyor. Bütün kadınlar geldik sana burda bunu söylüyoruz. Sen de istemiyorum ama taciz değil diyorsun şaka gibi gerçekten ya neyse naparsan yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X