Merhabalar kızlar, uzun süredir takip ettiğim fakat bir türlü üye olmadığım bu siteye bugün kendi konumu açmak için üye oldum. Konum biraz uzun olacak ama okur ve fikirlerinizi belirtirseniz çook mutlu olurum. Ben 22 yaşında iyi bir bölüm okuyan lisans öğrencisiyim sevgilimde benimle aynı yaşta onunda bölümü ve okulu çok iyi ancak alanlarımız çok farklı kıyaslanma yapılacak bir alan değil. Konu tamda burada başlıyor aslında biz sevgilimle bir seneyi yeni doldurmuşken sevgilim memleketine gitmişti ve bütün akrabaları oradaydı. Mevzu bir şekilde bizim ilişkimize gelmiş ve birden bire beni hiç tanımayan teyzeleri benim hakkımda kötü yorumlar yapmaya başlamış. Mesela annesiyle bir kaç kez konuşmamız olmuştu halini hatrını sormuştum bana ufak bir hediye göndermişti onun mahiyetinde bende ona bir hediye gondermiştim bunu yalakalık olarak yorumlamışlar, seninle mesleğin için beraberdir, işte zaten falında gördüm ben siz bir aya ayrılırsınız gibi yorumlar yapmışlardı. Bu benim çok zoruma gitmişti o dönem ama umursamadım daha ciddiyet bile yok ortada diye. Ama kızlar anlamadığım bir şekilde bu aile bana evlenmeye meraklı, erkek arkadaşıma yapışmışım ve bırakmayacakmışım gibi bir tutumla bakıyorlar. İlişkimiz daha yeniyken asıl onun ailesi annesi ve hatta teyzeleri sosyal medyamı takip ettiler bende iyi niyet olsun diye geri cevirmedim isteklerini yani alenen kendileri meraklılar ama erkek arkadaşımı benim onunla evlenmek istediğimş ama kötü niyetli olabileceğimi, mesleği için peşini bırakmayacağımı falan soyleyip dolduruyorlarmış bu olaylardan sonra biz neredeyse ayrılık aşamasına gelmişti. Asıl konu ise şu aradan bir sene gecti yine teyzeleri saçma sapan konusunca erkek arkadaşım hepsinş sosyal medyamdan cıkarmamı istedi bunun üzerine hepsini cıkardım yalnızca annesi kaldı. Daha sonrasında annesiyle telefonda konustuk bu olayları anlattıktan sonra annesi şöyle bir cümle kurdu: "Canım evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey" O sırada ben zaten evlilik için erken olduğunu ve daha mesleğimi bile elime almadıgımı soylemeye calışıyorum ama duymuyor asla beni. Neyse kızlar diyeceğim şu ki bu cümleyi kurması bir başkasını gecirmesi sizce ayıp değil mi? Benim için mevzu evlilik değil erkek arkadaşımın hayatında ben varken bir başkasının olma ihtimalinden bahsedilmesi. Bundan sonra sizce nasıl davranmalıyım? ben tamamen muhattabı kestim bu arada geçen gün hayırlı cumalar tarzında hikaye paylaşmıştı cevap vermedim baktım iki saat sonra bana özelden hayırlı cumalar mesajı atmış mecbur cevap vermek zorunda kaldım. Hem kendileri beni istemiyormuş gibi davranıyorlar hem benimle konusmak için mesaj atıyorlar. Ne yapacağım kızlar?