- 17 Haziran 2018
- 15
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Elvinarlar
-
Oncelikle aile bişeye yok diyorsa o iş biraz zor oluyor çünkü onların hissettiği bazı şeyler oluyor. Ama eger tek sorun kılık kiyafetse bunlar asılır. İş olayına gelince özel sektör de hangimizin garantisi var ki ?
Annenize dış görünüşü dört dörtlük olsaydı , diploması olsaydı ama içindeki adam olmasaydı ne yapardınız diye sor. Cevaba göre hareket etKilik kiyafet, diploma, el opme gibi gorgu kurallari (biraz rahat bi insandir icinden geldigi gibi davranir) ve evet ozel sektordeki isine takiyorlar. Ben de aynisini diyorum kim olursa olsun ozel sektorde kimsenin isi garanti degil. Ancak anlamiyorlar.
Insanlari kılık kıyafete göre yargilamamak gerekir diye düşünüyorum. Evet giydiği kıyafet annenizin dediği gibi "dandik" alabilir ama önemli olan kıyafetin içindekidir sonuçta. Umarım her şey güzel olur fakat senin böyle bir konu açman içten içe ailene hak verdiğin hissiyatı uyandırdı bende.
Annenize dış görünüşü dört dörtlük olsaydı , diploması olsaydı ama içindeki adam olmasaydı ne yapardınız diye sor. Cevaba göre hareket et
O zaman süreci akışına bırakmak en iyisi ailen ve erkek arkadaşın birbirini daha yakından tanır böylelikle.Ben herkes mutlu olsun. Bu guzel anlarimi herkesin sevgisiyle rizasiyla atlatayim istiyorum.
Ailemi ezip gecmek asla istemiyorum. Onlarda benim icin cok cabaladi buyuttuler asla onlari kirmak istemiyorim. Ancak erkek arkadasimida taniyorum ve onun icinde cabaliyorum. Bu nedenle kimseye icimi dokemedigim kendi icinde kayboldugum icin buraya bu konuyu acmak istedim.
O zaman süreci akışına bırakmak en iyisi ailen ve erkek arkadaşın birbirini daha yakından tanır böylelikle.
Ay kıyafetle ne alakası var insanlığın anneniz çok saçma şeylere takmış.Param olmasına rağmen marka giyinen bir insan değilim hangi parçayı beğenirsem uygun fiyatlıysa alırım en pahalı ayakkabım 80 tl falandır yani o kadar :)) cimri olduğumdan da değil giyime para harcamaktansa yemeğe ve gezmeye para harcayan bir insanım o konuda savurganımdır.
Keza benim annem de aynı şekilde 3-5 parçası vardır.
Dış görünüşle bir insan yargılanmamalı kesinlikle.Herkes farklı tarzda yetişiyor sonuçta.Erkek arkadaşınızın ailesi giyim kalitesine önem vermiyordur belki de durumları yoktur bilemeyiz bunları.
Çocuğun işi gücü var çalışıyor daha ne olsun.Yarınımızın garantisi yokken aileniz çok maddeci konuşmuş.Devlette çalışanları da gördük feto davasından atıldılar işinden oldu bir sürü kişi.
Yarınımızın ne olacağı belli değil.Karşınız da ki erkekte işine gücüne bakan iyi aile çocuğu gibi anladığım kadarıyla.
Sen ailene bu konuda taviz verme kesinlikle.
Kılık kıyafet maddi durum ve yetiştirilis tarzıyla alakalı. Siz seviyor ve güveniyorsanız yolunuza bakın. Bazı şeyleri yaşamadan bilemiyor İnsan.
Gerçekten zor bir durum ya. Ama dediğim gibi akışına bırak bir süre kafanı toparla daha gerçekçi bakarsın bu şekilde olaylara.Annemle Bu tartismalarimizdan sonra aciklamalar yapiyorum. Anlatiyorum tekrar tekrar. Anliyorlar. Tamam diyorlar ancak gorduklerinde tekrar ayni olaylar basliyor. Yoruldum artik.
Sevgiliniz babanızdan izin almış ve size evlilik teklif etmiş.
Madem böyle yan çizecekler neden çocuğa umut verdiler,iki gün evlerinde ağırladılar.
Bence ailenize dengesizce davranmamaları konusunda bir konuşma yapmalısınız
Davranışları çok incitici.
Nolmuş kıyafetleri düzgün değilse?
Yani nasıl düzgün değil onu da anlamadım?
Pisler mi?
Eski başka kirli başka şey,hangisi?
Ha giyim tarzına takıldılarsa o mevzu komple falsolu olurdu.
Gerçekten zor bir durum ya. Ama dediğim gibi akışına bırak bir süre kafanı toparla daha gerçekçi bakarsın bu şekilde olaylara.
Su biraz okuyunca kendini birsey zannetmek aslinda o kisinin egitimli oldugunu degil,sadece meslek edindigini gösterir. Annenizin yorumlarina sizi kirmamak adina birsey demiyorum bile. Ama nisanliniz sizin ailenizde biraz zor mutlu olur gibi gözüküyor. Sahsen kardesim olsa siz ciddi sekilde tavrinizi koymadikca ailenize katilmayi istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?