Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda yasamadiklari icin gorusemuyoruz yilda 1 anca ve oglanlar calistigi ixin gelemiyordu buyuk ihtimal onyizdenHalanız size birini getirdi sizden birini beğensin diye... doğru mu okudum
Halanın oğlumu bu kusura bakma ben anlayamadım sanırım tam olarakBurda yasamadiklari icin gorusemuyoruz yilda 1 anca ve oglanlar calistigi ixin gelemiyordu buyuk ihtimal onyizden
Biliyorum ama sevgimiydi yoksa suana kadar tatile gitsek fezmeye gitsek hep bana bakarlardi benden hoslanirlardi bu sefer oyle olmadi diyemi boyleyim onu anlamaya calisiyorumolabilir, ama sevgilinden hemen ayrılman gerekiyor. dürüstçe davranarak.
Biri 1 2 tokat atsa aklim basima gelicekAşkı mennunu mu o
Sen bihter ziyagilsin kız kendine gel![]()
Biri 1 2 tokat atsa aklim basima gelicek
Biri 1 2 tokat atsa aklim basima gelicek
Asik degil farkli oldum bilmiyorum ama kendimi bervat hissediyorum ustune srvgilim sana damla kehribar kolye aldim diye mesaj atti öldum resmengörmeyle nasıl aşık olunuyor? üstelik başka birini severken![]()
Kolye yi al sonra ayril çöpe gitmesinAsik degil farkli oldum bilmiyorum ama kendimi bervat hissediyorum ustune srvgilim sana damla kehribar kolye aldim diye mesaj atti öldum resmen
Asik degil farkli oldum bilmiyorum ama kendimi bervat hissediyorum ustune srvgilim sana damla kehribar kolye aldim diye mesaj atti öldum resmen
Hamile mi?boşver kolyeyide hamilemiymişsin ondan haber ver..
Aşkı memnumu o
Sen bihter ziyagilsin kız kendine gel![]()
Bende onu soracaktım agzımdan aldın lafıboşver kolyeyide hamilemiymişsin ondan haber ver..